92

Анонимен

преди 2 години

янеф, още ли имаш усещане, че някой те подслушва?

91

Анонимен

преди 2 години

Всъщност, демокрацияте НЕ Е в това да караш някого да прави нещо.......

90

До За кого

преди 2 години

Абсолютно си прав! Лъжливи и крадливи политици ни отнеха 32 години от живота в измами и долнопробни далавери! И какво? Едни и същи от ДС, МВР и БКП, разпръснати в различни партии!

89

В

преди 2 години

България няма демокрация, а СЛУГИНАЖ.....Всички само седят и чакат инструкции отвън, и изпълняват БЕЗПРЕКОСЛОВНО всяко разпореждане като БОТОВЕ.....

88

Анонимен

преди 2 години

Вие си играйте на демокрация, пък ние като наблюдатели ще ви гледаме сеира. Сякаш много ви интересува какво иска народа? Накрая и с 2 % гласували ще си промените законодателството, че все някой некадърник да дойде на власт. Просто няма да участваме в мръсните ви игри.

87

но по-

преди 2 години

важно е да напълним гушите

86

Срамувам се отвас!

преди 2 години

Важно е да гласуваме, но ако ви вярваме! Вие сте слуги на Радев, а ви плащаме с народни пари! Колко пъти потъпквате закони и конституция! Защо си назначихте децата на високо платени позиции?

85

Анонимен

преди 2 години

А каква е ролята на 400-те тайни машини в демокрацията?

84

Въпросчо

преди 2 години

А защо да гласувам , бе Янев ? Да гласувам , за да вземеш още 10 милиарда заеми ли ? Кой ще ги плаща бе, карък ? Ти ли ? Или твоя Фигурант ?

83

Anonimen

преди 2 години

Само военните ще вкарат ред в хаоса на пожарникаря.

82

ГЛАСУВАЙТЕ ,БЕ....

преди 2 години

ЗА ЯНЕВ И МИС ПИГИ ! ....БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТЯХ---ВЕЧЕ ЕДИН ГРАД ОТ БЪЛГАРИ , КАТО ШУМЕН , СИ ОТИДЕ У ГРОБИЩАТА....ХА,ХА,ХАААА......ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ОЩЕ...

81

ГЛАСУВАЙТЕ ,БЕ...

преди 2 години

РАДЕВ И ЯНЕВ ...СА ОБЕЩАЛИ "БЕЗПЛАТНИ ПОГРЕБЕНИЯ " СЛЕД ИЗБОРИТЕ....!!!!!

80

За кого

преди 2 години

Живота ми мина в лъжи да гласувам, всички си оправиха,деца, внуци,правнуци аз зарит в л.а.й.н.а и милионер не станах,изучих децата си с труд и заеми.съжалявам ,че не отидоха в чужбина.ама с мои пари а не от тия деца на министри.докато съм жив няма да гласувам.вие живеете,децата ви близките а аз къде съм вашият важен гласоподавател.я всеки да си знае гьола.

79

?!?

преди 2 години

Единствените мерки който сте взели е министърът на МВР да очерня една политическа партия. След тези действия няма как да твърдите, че изборите са чесни. Те вече не са, и остава само да се види колко сте гнусни.

78

НЯМА ДА ГЛАСУВАМ !

преди 2 години

НЕ ИСКАМ ДА ОЗАКОНЯВАМ ЛЪЖИТЕ НА КОМУНИСТИТЕ И ЧАЛГАРИТЕ...!ТЕ СЪС...ИЛИ БЕЗ МОЯТ ГЛАС ---ЩЕ ФАЛИРАТ И ОПРОПАСТЯТ БЪЛГАРИЯ!АЗ--НЯМАМ КАКВО ДА ГУБЯ--РАБОТАТА И ПАРИТЕ СА МИ В ЧУЖБИНА!

77

СМЕХ...

преди 2 години

ЯНЕВ СЕ БОРИ И ПРИЗОВАВА "ДА СЕ ГЛАСУВА" ----ЗА ДА СЕ ОЗАКОНЯТ "ИЗБОРИТЕ -МЕНТЕ" , КОИТО, НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА УДОСТОВЕРИ , ДАЛИ СА ИСТИНСКИ ...И ЛИ НЕ!!!!!!!

76

Анонимен

преди 2 години

Ако не гласува българина,полза ще има само ГЕРБ! Масово ще излезем този път!! ГЕРБ е време да си ходи нацяло от властта! На власт няма да я върнем повече!-:)))

75

Попов

преди 2 години

За бога братя, не гласвайте!

74

Анонимен

преди 2 години

Ще гласуваме г-н Премиер! Няма да гласуват само Герберите я! -:) Полиция,администрация и пожарна! Това са Герберите! Но излязат ли тези които Не са гласували от години ГЕРБ ще бъде просто участник в тези избори! Ще бъде претопен! Колкото повече гласуват по добре! Излез и масово гласувай на тези избори българино!-:) Твоят глас е значим!!!!! Крадците трябва да си ходят вече! 12 г Стигат!-:))

73

Анонимен

преди 2 години

Хората умират!!!!!