57

we

преди 2 години

Наема в Бяла Слатина е 120лв

56

kory

преди 2 години

Явно високите наеми на трудещите се българи са в следствие на не плащащите никаквинаеми големи,велики,крадливи и нагли партийни централи!Аман от крадци в тази държава!

55

Гошко

преди 2 години

До Анонимен 67 .... 6k ? Ти с тези 6к за много успял ли се имаш?!?

54

Лора

преди 2 години

Пак не сте в час и нито в разписание драги и мразени български лииизачи,наречени синдикати на трудещите се!

53

Работодател

преди 2 години

Тези от КНСБ да си купят собствени жилища, за да не плащат наеми. Може и те за плащат минималните заплати, за които непрекъснато плачат. Просто няма как някакви си бедняци синдикалисти да определят минималната заплата на работещите във фирмите ми.

52

Дедо

преди 2 години

До Анонимен 67.......И всичките пари на света да изкарваш,но глупостта е ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ!

51

Анонимен

преди 2 години

66- НЕ СЕ ЧУВАШЕ ГЛАСЧЕТО ИМ ЗАЩОТО ГЕРБ ПОВИШАВАШЕ МИН ЗАПЛАТА ВСЯКА ГОДИНА И ТЯ СТАНА ОТ 220ЛВ НА 650ЛВ С МИН ПОСТАНОВЛЕНИЯ- НО ШАЙКАТА НА *** НЕ ЩЕ, БЕДНИ И СКАРАНИ БЪЛГАРИТЕ СА ЛЕСНИ ЗА ЮРКАНЕ!

50

Св до 56

преди 2 години

Остави това, но и да си в цветущо здраве, представяш ли си, с тая професия, с която се хвалите толкова - 67 год. програмист, сервитьор, кранист, шофьор?? Човешкия мозъм има ограничения, оставете тая мантра учене през целия живот. Физически зрение, слух, подвижност. Само преди 10-20 хил год. хората са живели до 35-40 години, без зъби, с хиляди заболявания, ако до догава не са изядени от съблезъб тигър. Еволюцията е много дълъг процеес, няма как мозъка да се е развил оттогава,че да учиш на 80 г.

49

Анонимен

преди 2 години

Ами бачкайте бе, мързеливци! Ама спите, а?

48

до 61

преди 2 години

Няма таван на наеми в ДЕ, а по-скоро ограничението е да не се променя наема за нам-колко си време и то при определени условия, демек ако имаш наемателка с една дузина чавета - няма изкарване, макар че има "лек" и за това. Отделно, няма таван за цените на жилищата там. Дълго е за разказване.

47

Анонимен

преди 2 години

Лошия социализъм осигури на 95% от населението собственост! Това че българина не е в състояние да се грижи за собствеността е национална черта!

46

До 5

преди 2 години

Да, затова в Германия, люлката на пазарната икономика, се наложи правителството да се намеси с тавани на наема и т.н.

45

Другаря Плевнелиев

преди 2 години

каза ясно, че трябва да излезем на квартири, понеже така било (80%) по Европа.И ще изнудят обедняващия българин да продаде и се премести в жилище-кутийка или да излезе на квартира.В най-лошия случай остава на улицата.

44

Анонимен

преди 2 години

Аз нямам пари за катък "Веселина", а пък за вас - не знам.

43

Анонимен

преди 2 години

В недалечно бъдеще няма да има пенсионери, защото целта е грабеежжж до гробб.Възраст за пенсиониране за мъже 67г ?!?. Средна възраст за живот в СФ - 70г.Ииии кой ще ви блъска/плаща като куче за мизерните няколко години от живота си, мммм.Световна тендеция е това, хората вече живеели по-дълго, хе-хееее.

42

SS

преди 2 години

Аз също давам жилища под наем в София,Пловдив и Бургас ! И Линц Австрия ! Гледам и на мен да ми е добре и наемателя да стои по дълго ! Всяка година пускам данъчна декларация и си плащам данъка.Плащам и данък сгради за всички имоти в страната. Този в чужбина мисля да го продам ,но жена ми (азиатката) не дава.

41

Анонимен

преди 2 години

Абе тия на коя планета живуркат. Къде има 250 лв наем. Това трябва да е в някое селце в някоя съборетина без прозорци и врати. По долу от 800 лв наем няма специално тук в София за двустаен апартамент на 7 етаж. Един познат го плаща всеки месец..

40

Анонимен

преди 2 години

Преди два дни Маринко Роквич си е отишъл от този свят на 68 годишна възраст. По възрастните го помнят за младите ще кажа че това беше велик Сръбски певец на народна музика. Бог да го прости вечна му памет.

39

Анонимен

преди 2 години

На родени след 1961 и работещи на минимална Нетна заплата504.39лв. Та колко плащат наем около 250 лева. Аз такъв наем почти не виждам да има. Може би в някои малки градчета или някои партери, тавани. Това 2021 година работник да получава толкова без коментар и то в ЕС.

38

Милен Илиев Минков

преди 2 години

До 43Яде ли камени Росен