192

БЛАГОДАРИМ ТИ РАДЕВ

преди 2 години

..И ЗА 350-ЧОВЕКА -БЪЛГАРИ УМРЕЛИ ЗА ДЕНОНОЩИЕТО!..РОТ ФРОН --СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ!!!

191

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА РАДЕВ

преди 2 години

... И СОБСТВЕНОТО СИ ПОГРЕБЕНИЕ , КАТО НАЦИЯ И НАРОД!

190

ББ

преди 2 години

хаха...отчитат корпоративният,администрацията и платеният...нима на последните итн не бяха първи?...Народа ни реди...платените нямат шанс с манипулацията...ПП е първа и води с много...без телевизии...без водени под строй...без структори,без платени...така реши България!Промяната трябва да продължи...за да я има България!

189

Не със Слави и Тошко

преди 2 години

Нещо ми подсказва, че Слави и сценаристите му и този път ще се опитат да провалят съставянето на правителство. Някой да е чул какво мислят да правят след изборите? Какво ще поискат за да подкрепят коалиционно правителство? Пълно мълчание. Как ви звучи една червена линия, която Тошко ще обяви след изборите: Няма да подкрепим ако .......(нещо неприемливо за ПП и ДБ). И като нищо пак няма да се състави правителство. Ако искате са има редовно правителство след изборите не гласувайте за ИТН.

188

Анонимен

преди 2 години

Хайде хайде,то някой взел 1 вито место ,та се борим за 2 или 3 тото -:) Майтапчии! Изненада ще има пак при всички случаи!-:)) Така че,да не бързат Нито ГЕРБ нито разни политолози!-:)))

187

Анонимен

преди 2 години

Бойко мачкай ги......явно на другарите им харесва

186

Анонимен

преди 2 години

КАКВИ ЛЮТИ БИТКИ, КАКВИ ПЕТ ЛЕВА?... ПО-ТЪПО ВНУШЕНИЕ НЕ СЪМ ЧЕЛ

185

С РАДЕФ В ЕВРАЗИЯ

преди 2 години

ДОКАЗАЛИ СЕ КРАДЦИ, ЛЪЖЦИ, ИЗМАМНИЦИ СЕ БОРЯТ ЗА ВТОРОТО МЯСТО, А ГДЕЙ СЛАФ В ЦЯЛАТА ТАЯ СХЕМА- ПАК НЯМА ДА ИМА ПРАВИТЕЛСТВО- ЦЕЛТА БЪЛГАРИЯ ОТВЕДЕНА ОТ РАДЕВ В ЕВРАЗИЯ.

184

помнещ

преди 2 години

Чакайте бре,то 1 вото още не е ясно за кой ще е,та почнахме да се "бъхтим" за 2 ро и 3 то? -:(( На манипулация ми мирише тук а?!

183

Анализатор

преди 2 години

Само в държава като България Кирчо-измамника може да бъде осъден за попълване на декларация с невярно съдържание, да наруши клетвата и конституцията и да бъде избран за премиер. Другаде: ".....Кире на кирия, следва подпис и печат. Вместо дансинга -килия.. "

182

Анонимен

преди 2 години

На какви добавки сте какво употребявате.

181

Мдаа

преди 2 години

Явно матряла много лош щом е готов да гласува за кюлчака

180

Анонимен

преди 2 години

ти да видиш, вместо да лустрират всички комунисти и да забранят партията им, комунистите пак се борят за 2 ро място в сърцето на народа! за българите важи поговорката - каквото сам си направиш, никой друг не може да ти го направи. Но сега са наред едвропейците да си го отнесат, но не и комунистите! Виж ти какво стана.

179

Мда

преди 2 години

Най-важното е,че вече има възможност за избор и различни алтернативи,мафията ГЕРБ+ДПС не може да потиска другите партии!Иначе гласувайте както ви харесва-вече МОЖЕ!

178

Ха-ха

преди 2 години

А,няма проблем да приветстваме поредната "победа" на ГЕРБ,след която пак ще са далеч от власта!Чекмеджето вече е в абстиненция,скоро и в колапс.Дори и ДПС не може да им помогне-самите те се борят за оцеляване във властта.Естествено,Соколът пак ще намери начин да се присламчи,ама с ГЕРБ е свършено.

177

anonymous

преди 2 години

Вчера в "Панорама" го видяхме Кирил Петков в цялата му "прелест"-безочлив,нагъл и самовлюбен.За постоянните му лъжи като че ли вече няма и смисъл да се споменава.Този наглец седмица преди изборите вече се самоназначи за министър-председател и говори за кабинет и министри.Нека най-накрая слепите да прогледнат,а глухите да чуят очевидната истина,че този "месия" ще е пореден далавераджия целящ да оглозга държавния кокал.

176

Киро и Асен

преди 2 години

Продължаваме разрухата- промяната

175

обективен

преди 2 години

Няма значение първи или втори ще са Възраждане важното е да влязат в НС и да са незаобиколим фактор за съставяне на правителство

174

Анонимен

преди 2 години

АБЕ ЗАКАРАХА ЛИ ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА В УЧИНДОЛ, ЧЕ ПЛОЩАДА ИМ СТОИ РАЗКОПАН ОТ АПРИЛ В ОЧАКВАНЕ ОТ ПЪРВИТЕ ИЗБОРИ?

173

Анонимен

преди 2 години

ПАК НЕ СА ОТЦЕЛИЛИ ГНЕЗДОТО. ПРИ ДОВЕРИТЕЛЕН ИНТЕРВАЛ 9% Е ПЪЛЕН АБСУРД МАКСИМАЛНА ГРЕШКА 3%. ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО ПОКАЗВА ТАЗИ АНКЕТА Е "ДЪЛГОТО СБОГУВАНЕ", ПО-ТОЧНО ДЪЛГАТА АГОНИЯ НА ГЕРБ...