127

1

преди 2 години

Анонимен -137 питаш от коя банка,ами от банката на цвети бориславова ,чувал ли си за нея.

126

Ddd

преди 2 години

И Боцe нe знаe нищо разбира сe.

125

Анонимен

преди 2 години

Леле мале поредната не лъжа,но и не истина . Коя банка в територията има толкова пари в кеш освен БНБ може би ,а и всяка сума над 10К в брой трябва да се декларира ,колкото и формално да е това изискване ,да не споменавам колко е обема на тези милиони в банкноти и пак стигаме до това ,че толкова кеш трябва да бъде събран нарочно и целенасочено за да бъде изтеглен . Всеки който поне малко е е запознат с банките в бг и начина им на работа ще знае че в един дори централен офис едва ли има и 100К .

124

Анонимен

преди 2 години

Започват да строят магистрала,която още не е отчуждена,земя която е изкупена от "наши" хора,знаещи къде какво да изкупят.Техниката за строежа е купена с европейски средства за развитие,прекарана през няколко схемаджий,натоварена с комисионни и куп далавери.....И с цялата си наглост ни накараха да се излагаме на протест преди месец.Караме претоварени но никой не ни спира,защото властта е с нас и ние бяхме с нея!!И накрая се показва банкянския урунгел и ми се лензи в някво изказване!!!МАФИЯ!!!!!

123

Боби

преди 2 години

Готвача в ареста затова че карал пиян !АПСЕЛЮТНО ПРВИЛНО ! Но защо служителите на банката и хората истеглили ТАКАВА ОГРОМНА СУМА са само разпитани и освободени ?

122

Стамат

преди 2 години

Парите са в Дубай :)

121

Анонимен

преди 2 години

Сега разбирате ли драги сънародници, защо образованието и културата са важни колкото здравеопазването в управлението на държавата? Как ще се оправим сега с този компрометиран материал? Обработван с чалга и идеализиране на простотията поне две десетилетия!

120

Анонимен

преди 2 години

Защо "обикновен човек" ми звучи като "една жена" ? Ъ?

119

Анонимен

преди 2 години

От банката не се теглят така пари, ако внасяш над определена сума попълваш декларация за произход. Опашати червени лъжи за простия електорат на Радев.

118

Асан

преди 2 години

Обикновен *** от Банкя на филии свинска мас :)))

117

Анонимен

преди 2 години

И пак нито едни доказателство, нито един задържан, нито едно повдигнато обвинение?

116

мисъл

преди 2 години

Товае сътворено от велик мозък на питие няколко пъти. За СМЯХ ставаме. Никой не мже да ни причини това, което сами си причиняваме.

115

60-МИЛ. ЛЕВА...

преди 2 години

СА САМО 2- ОТ ИМОТИТЕ НА мин.ДАМАДЖАНСКИ ОТ МВР-то ....ОСТАНАЛИТЕ 17-ИМОТА СА ..8-ПЪТИ ПО ТОЛКОВА..ХА,Х,ХААААА.....

114

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 2 години

ОТ ЧОВЕКА ---ЗА ЧОВЕКА ОТ НАРОДА......ХА,ХА,ХАААААААААА....САМО ТАКА СЕ ПРАВИ!

113

човечец

преди 2 години

Значи отива един човечец изтегля 60 000 000 лв не е политик, не е строител и банката му дава 60 000 000 лв- господи мъ как така банката му дава тия милиони, ГДБОП го разпитват и го пускат след като знаят че е теглил милиони- зам директорът се изпоти до като обясняваше почити сричайки. Утре отивам да тегля милиони, после отивам сама в ГДБОП пускам едно обяснение- ама туй ако ми дадат милиони от банката- моля ви кажете ми коя е тая банка дето раздава милиони.

112

алчен злобар

преди 2 години

60 милиона стигнаха да обикновен милиционер Рашко не му стигат 19-те имота.

111

Анонимен

преди 2 години

''ОБИКНОВЕНИ ХОРИЦА" ТЕГЛИЛИ 60 000 000 ЛВ НЕ ПЛАТИЛИ ТАКСИ- 20/30 000 РАЗПИТАНИ И ОСВОБОДЕНИ- И СЕГА ПИТАМ АКО АЗ ЕДИН ОБИКНОВЕН ЧОВЕК ОТИДА ДА ТЕГЛЯ 1/2 МИЛИОНА ЩЕ МИ ДАДАТ ЛИ- АЗ ЩЕ ПЛАТЯ ТАКСАТА?! НЕ МОЖАХ ДА ОСМИСЛЯ КАКВО СЕ Е СЛУЧИЛО- БАНКИТЕ ЛИ НЕЩО НЕ СА НАРЕД, ЩОТО ДА ВЗЕМЕШ ЕДНИ ПАРИ....МАЛИЙ ЧЕ И МИЛИОНИ!

110

Царя е гол

преди 2 години

Отделно, има такса за теглене на пари в брой, което си е най-малко 300 - 500 хил.лева. То да не е банички да си купуваш. Има хора банките не им дават преводи от биткоит, на стойност 30-50 хил, то така се теглят и то в БРОЙ 60 милиона!

109

Царя е гол

преди 2 години

Да представят доказателства, защото това е лъжа! Първо, всяко теглене на голяма сума от банка, се докладва директно в ДАНС! Ако е имало нещо подобно, още тогава е трябвало да се задейства ДАНС. Второ, задължително се попълват хиляди документи за произход на парите! Трето, голяма сума в брой, задължително се тегли и отнася с инкасо! Това щеше да изглежда като екшън филм, още тогава, по време на тегленето! Сега всичко е лъжа заради изборите! От къде да знаят бабите на село, че така не става в брой

108

Гошето

преди 2 години

Не платили таксите за теглене на милиони в брой и банката пак им дала парите. Мафия