22

Sadiata

преди 2 години

Еми като има *** *** да си продават гласа за някакви си 30 лева трябва да се промени закона който няма 8 клас да не гласува има в селата кметове дето са 6 клас от партията на ДПС ама нали сме демократи уш и Ко стана то управляват на хора без образование ити предимно ***

21

Анонимен

преди 2 години

Как се печелят избори без купуване на гласове, е престъпление? Трудно...................Коалиция ГЕРБ-ДПС знае.

20

ПЕНКО

преди 2 години

НЕ СЪМ "УМЕН И ПАМЕТЛИВ" КАТО ТОНИ ПЛЮНКАТА /ДНЕС АНТОНИЙ ХРАЧКАТА /, НО ИМАМ ЧУВСТВО ,ЧЕ ТАЗИ СЕ КОНКУРИРАШЕ СЪС СЪПРУГА СИ ЗА КМЕТ !!!!!!!!!!" ПАРИ -МЪНИ ---МЪНИ ПАРИ И БЪЛГЕРИЯН -- ПРОШУТО -КРУТО " !!!!!!!!!

19

Гербер

преди 2 години

До вижда се. Свали си червените очила, глу.пак. Виждаш лъжите на рошкоф. А досега са хващани ОФИЦИАЛНО лица от БСП, ДПС и "Из.сери се", а не от ГЕРБ. И ГЕРБ изобщо не вие на умряло, следиш ли социологическите проучвания?

18

Гледна точка

преди 2 години

До 1-5. Коментирате т ъ п п о лъжите и подлите постановки на Чашков. Всичко беше изяснено още днес и няма нищо общо с ГЕРБ и купуване на гласове. Поредната гадост на шайката на гадеф.

17

Реалист

преди 2 години

До хмм. Ама ти май не си разбрал, че всичко е постановка и лъжи на Чашков. В джоба на съпруга на кметицата са намерени САМО 100 лева. Списъци и пари имало, ама в съвсем друга къща. Случката в Малко градище е списък за дърва и той е в кметството, другата история е на починали хора, чиито лични карти ПО ЗАКОН са в кмета, за да бъдат върнати, а третата история е за стандартни лихвари. Всичките са гнусни кьорфишеци на пияндето за компрометиране на ГЕРБ.

16

С ИМОТИ ЗА МИЛИОНИ

преди 2 години

НЕ СТЕ РАЗБРАЛИ- ОТКРИЛИ 100 ЛВ, А ДАМАДЖАН ТАРАШКОВ КАЗА СТОТИЦИ ХИЛЯДИ- МАЛИЙ- ДР ГЪЛЪБОВА ДА СЕ ПОГРИЖИ ЗА БОЛНИТЕ!

15

Любо

преди 2 години

*** милиционери... Открили били паунди и Евро.... Да не подкупват българите зад граница?

14

хмм

преди 2 години

Гербаджийска му работа

13

Асан

преди 2 години

Снимки нема ли на тия кауни :)))

12

нужда

преди 2 години

Ха-ха-ха! Работя в ТЕЦа и имам 30 бона в къщи и още толкова в банката. Да дойдат да ме арестуват ченгетата на ЧашкоФ... Ха-ха-ха. Баси мaлoyмните милиционери на Чорапа...

11

вижда се

преди 2 години

Герберистката мафия вие ве4е на умряло , и запо4на да подкупва наред !

10

махмурлук

преди 2 години

Дамаджан Рашков толкова се е объркал че влезнал и в къщата на Румен Радев и взел аванса му от 400 хиляди лева.

9

ГРОБ=КУПЕНИ ГЛАСОВЕ

преди 2 години

Какъв цвят са арестуваните?

8

Келеши Ихаиначо

преди 2 години

Боко Рашков души .Щом има Байрам Байрамов и 100 Кила подобни наостря уши и действа.

7

Анонимен

преди 2 години

Колега , да беше погледнал статията до края - в друг случай са преброили 120 000 лв, тъй джоб парасъ си имали хората

6

stiling

преди 2 години

"У тях са открити над 20 000 лева в различни валути."И кво вече плащат кой в каквато валута иска така ли? Баба Мара иска в швейцарски франкове подкупа за гласа си? Глупости на търкалета, ще купуват гласове и ще държат парите в различни валути. Просто Ви занимават с глупости милиционерите, вместо нещо смислино да правят, като например да следят как се спазват мерки и карантини, белкем по-малко хора да умрат! Всичко е политически интереси и поръчки, които накрая няма да завършат със СЪД!

5

Анонимен

преди 2 години

Браво "днес"! В поредна статия за кметицата не казвате от коя партия е. Пък и ние няма откъде другаде да научим, нали? Не знам кой ви е "редактор", но бъдете малко по-обективни. Недейте слугува на герб, вмро и дпс, на всички ни е ясно, че сте зависими от тях. Но с това криене на истина падате още повече в очите на читателите си.

4

Анонимен

преди 2 години

Браво!

3

Анонимен

преди 2 години

ама казвайте и партията де, какво премълчавате