40

Ddd

преди 2 години

Когато възрастни хора по сeлата биват обирани, прeбивани и осакатявани, Гeшeв сe прави на разсeян, а сeга , чe на някаква лeс-бийка са ударили два шамара, вой до нeбeсата.

39

Анонимен

преди 2 години

докато не премахнат глобалистките фамилий на рокфелер и ротшилд така ще е

38

SS

преди 2 години

Ако се окаже вярно ,че в офиса са изнасилили дете както се говори (незнам дали е вярно ,следствието ще каже) на тия от ЛГБТ ,трепането им е малко !

37

Кочо

преди 2 години

Колко трябва да са уплашени, че тъй бързат да го прекарат през съдебната зала. Не съм симпатизант на Расате, но като изгледах интервюто, дадено от него преди ареста ...

36

Активист на БСП

преди 2 години

Вярно ли е,че в офиса е изнасилено 13-годишно момиче?????

35

Анонимен

преди 2 години

Тъпкано ще ви го върнем, и за Расате, и за много неща още.

34

Шоп

преди 2 години

А книжките знаменцата?Няма да се изненадам някоя агитка да ги почеше

33

Няма справедливост!

преди 2 години

Расате набил двама жънски педеруса и счупил един лап,ще го окаушат,а Бушмена кради 12 години,рекетира десетки бизнеси,държа българските пенсионери на ръба на оцеляването,толерира едно малцинство,което гласуваше за него и е още на свобода.....Е,кажете има ли справедливост,кажете една причина младите да останат в България!¡

32

Лили Барута

преди 2 години

От една страна ромите тормозят българите,от други страни ЛГБТИ и различни антибългарски организации....Геноцидът над българите си върви необезпокояван...

31

Анонимен

преди 2 години

А на психото от клипа ще повдигнат ли обвинение? А на тези рейнбоу хъб ще им повдигнат ли обвинения, че разпространяват порно материали сред малолетни и непълнолетни? Или Херо Мустаката не е заповядала нищо по въпроса?

30

Demonaz

преди 2 години

Оставете Расате на мира. Тия лгбт режат глави на снимки,но реалноста е доста болезнена за тях. И преди няколко години лгбт субектите, бяха инсцинирали подобно нещо така,че айде у лево. До кога ще занимавате народа с тези??? Всичко се дига цените до небесата, всичко Мара втасала ще ги мислим пък тях.

29

Ц?

преди 2 години

И кво? тоя отишъл да се прави на мъж пред някви гейки? при това като част от предизборната му кампания! И се изцепи че херо мустафа му поръчала ареста при това в полза на "педофилите"! някви кифли с боядисани коси са "педофили"! тоя е по-миризлив боклyк от бойкоборисов боклyка! баcи кандидата за президент нещаcтен!

28

Анонимен

преди 2 години

Има много хора гейове, ама си живеят живота и не скандират ежедневно сексуалните си привличания и ласки. Между "гей", "лесбийка" и ЛГБТИ, разлика от земята до небето.

27

Силогизъм

преди 2 години

Православието е фундамент на морала и държавата. Следователно ЛГБТИ подрива устоите на морала и държавата.

26

Анонимен

преди 2 години

Поне да ги беше натрупал като хората а сега ще го съдят за едното нищо

25

Анонимен

преди 2 години

И този БоянчУ си е чист хомосексуалист, ама айде, за пред обществото се прави на големия мъж

24

НАШИТЕ ДЕМОКРАТИ

преди 2 години

ВСИЧКИ ЛИ СА ЛУДИ ЗА ....ДЪРЖАВНА СУБСИДИЙКА- КРЕЩЯТ, ВИКАТ, ВЗЕМАТ ПАРИТЕ И СИ БИЯТ КАМШИКА ПО СВЕТА И ЕВРОПА ПО "ПАРТИЙНИ ДЕЛА", МОЖЕ И НЯКОЯ КЪЩИЧКА КАТО КОПЕЙКИН.

23

Анонимен

преди 2 години

Тоя самозванец е една от многобройните "въдички" на Москва. И аз, като ида за риба, пускам много въдички, където клъвне все е кяр. Че и "македонски" мрежи хвърлям, там много се лепят.

22

Ямболски цървул

преди 2 години

А против педофилите кога ще повдигнат обвинения?

21

Анонимен

преди 2 години

Значи съдейки по изброените членове и алинеи, Расате е подсъдим за:А. Нанасяне на телесна повредаБ. Участие в съучастие, като подбудителВ. За ксенофобска омраза и непристойно обществено поведениеОбщо може да получи макс до 18 г. лишаване от свобода