38

хайде

преди 2 години

хванете ги най-после иги поставете на мястото им-стига глупости

37

Анонимен

преди 2 години

Рашков купува гласове ли?

36

Геле

преди 2 години

АМА ЗАГЛАВИЕ ДЕ - АКЦИЯ ЗА КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ - ЧЕ ТОВА НАЛИ БЕШЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ - ТЕЛЕВИЗОРЪТ НЕПРЕКЪСНАТО ТОВА ДЪНИ....

35

Я, па Я

преди 2 години

Акция за купуване на гласове ... Вие нормални ли сте? Все едно полицията организира продажбата на гласовете а *** се съпротивляват и не искат да участват, та се налага полицаите да ги контролират да копуват правилно. Е, то може и така да е но все пак по добре щеше да звучи, ако бяхте написали Акция срещу купуването на гласове ... Журналисти Сър ... !

34

Русенец

преди 2 години

Поредния прах в очите на хората. Поредната *** и без резултат акция. Вместо да се проведе разследване в Шумен относно наглото демонстративна нарушение на правилата за безопасност и безсрамното нахлуване в хипермаркети, министерството на Рашков хвърля отново прах. На този човек вече никой не му вярва. Все щял да казва нещо,ама друг път.А видният преподавател по право си мисли,че има само НП и НПК. Не признава други закони и наредби. Срам за университета, срам за студентите. Истинска трагедия

33

Радослав

преди 2 години

До Аз:Когато плащаш ДДС с помощи от държавата не си данъкоплатец защото парите с който плащаш данъка си ги получил от държавата! Данъкоплатец е този които е заработил парите с които плаща данъка! Така, че перманентен социално слаб няма как да е данъкоплатец като няма 1 работен ден!

32

истина

преди 2 години

БСП са в положение прелъстени и изоставени от Радев. Ромите обикновенно гласуват за БСП и ДПС. С полицейските акции наредени от Радев в ромските махали, целта е ромите да не гласуват за БСП а да гласуват за ПП и ДБ. Така Радев нанася удар под кръста на БСП.

31

Анонимен

преди 2 години

ДСарското МВР на Рашков е тръгнало да купува гласове, какво се чудите на заглавието?

30

Анонимен

преди 2 години

Акции за купуване на гласове?! Трябваше ми известно време, за да го проумея. Не трябва ли да са против купуването на гласове? Така, както сте го написали, означава точно обратното.

29

Аха

преди 2 години

По колко дават !?

28

Аз

преди 2 години

Приятел, всички сме данъкоплатци. В цената на всяка стока, която си купуваш, има начислен данък.

27

72949

преди 2 години

Много ми е интересно как така се случва, нали на предните избори пак там бяха изловии всички дето копуват и продават гласове и изведнъж пак се появили само там. РОШКОВ пияния морков пак тръгна, ама не е ли рано има две седмици преди вота. Прави се седмица преди него, за да има ефект. Сега ще скочат всички , че не са техни гласоподаватели. Аман от криворазбрана ДЕМОКРАЦИЯ

26

Ром'с

преди 2 години

И коя или кои партии купуват, защо не ги спосенават от МВР?

25

Език мой

преди 2 години

Акция ПРОТИВ купуване на гласове, а не ЗА. Журналисти, сър!

24

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 28 "От заглавието излиза, че полицията прави акция (акзия) да закупува гласове. По колко ги закупува? И за кого?" Грешката е вярна.

23

Радослав

преди 2 години

Просто направете само данъкоплатци да имат право на глас и повече няма да има проблеми с купуване на гласове и няма да има нужда да харчим пари за установяването на нещо което всяко дете знае! Просто решение за сложен проблем! Ромите масово са безработни или работят на черно, като ги махнете от избирателните списъци и няма да има как да си продават гласовете!

22

Анонимен

преди 2 години

От заглавието излиза, че полицията прави акция (акзия) да закупува гласове. По колко ги закупува? И за кого?

21

бай онзи

преди 2 години

Пред кафенатата в "Меден рудник" и плочките бият ...

20

Асан

преди 2 години

Мевере си търси комисионната 10% :)))

19

Анонимен

преди 2 години

От заглавието, както е написано, става ясно, че полицията провежда акция за купуване на гласове! В полза на служебните?