284

Един Българин

преди 2 години

Този не се умори да пълзи!

283

Анонимен

преди 2 години

А бе Герджиков, а бе набеден професоре, като си такъв отворко да те питам, къде е партията НДСВ за която до последно гарантираше че в нея са най умните и точни политици и министри юпита а? Чувай бе канцеларски плъх, това да не ти е у вас където да рецитираш на внук си говнярски стихотворения, помним го и този момент от телевизията, щом се зададат избори и веднага изпълзявате от дупките си некадърници такива, поне не раздавайте акъл и мнения защото народа ви помни и знае колко го имате.

282

Въпрос

преди 2 години

Аз пък имам друг въпрос към проф. Герджиков. Ако Канадската държава се беше забавила с отговора на петицията, която Петков е входирал, не 4 месеца, ами да кажел 1 година, и през тази една година неговият мандат като депутат беше изтекъл и той беше решил да оттегли молбата си за отказване от Канадско гражданство, тогава какво щеше да стане ?

281

Не знам с какво са

преди 2 години

купили О.Герджиков,какво са му обещали.Може като Янаки Стоилов да е имал предвид някоя топла служба.При Янаки стана,а при Герджиков?Ще видим. А сега чисто теоретично:не можел Петков да зависи от чужда държава?Да,за нас тя е чужда,но за Петков е втора родина.Бил е неин гражданин и като такъв е имал не само права,но и задължения,едно от главните на които е да спазва законите и реда на страната.Докато не е бил освободен от гражданството той е бил длъжен да им се подчинява.От две коя е 1?

280

Хипо

преди 2 години

ТетичноАко баба беше мъжкаЩеше да е с дръжкааа

279

Turchin

преди 2 години

Последно, спазваме или НЕ спазваме Конституцията на Република България?Ако решението е НЕ спазваме аз също имам корекции във връзка с разделението и управлението на територията..Позволено ли ми е?

278

Да живее Свободата

преди 2 години

Obnarodvano vepicenter.bg/article/Rosen-Yordanov--Nay-golemiyat-gryah-na-Radev-e--che-prevarna-balgarite-ot-obshtestvo-i-natsiya-v-pleme/264064/11/0 : "Наблюдаваме един морален разврат и банкрут. Когато общественият договор и неговият най-ясен символ конституционната уредба е дисквалифициран и страстите около него са толкова антагонистични, нещо със самото обществото не е наредНай-големият грях на президента Румен Радев е, че превърна българите от общество и нация в племе с племенен тип култура и племенен тип психология. Това заяви социалният психолог Росен Йорданов."

277

Анонимен

преди 2 години

Едва ли има отказ на отказ от гражданство, където и да е по света, така че конституционния съд просто пази нечии интереси. Герджиков в случая е напълно прав.

276

Драйвър

преди 2 години

И аз мисля,че на много пътни разклони ограничението на скоростта е ненужно ниско, но това не ме освобождава от глоби ако мина там с превишена скорост!Въпроса не е адекватна или не е Конституцията(според мен е) Въпроса е че Кокичето и Фигуранта са я нарушили,а Кокичето носи и наказателна отговорност за лъжливата декларация!!Време е за промяна и за спазване на законите!!!

275

Дим

преди 2 години

Що за глупости!?! Отношенията между Канада и Кире са между свои!!!! Кире е бил канадски гражданин!!! Герджиков го разглежда от неговата си камбанарийка което показва колко е ограничен!!! Така както не можеш да станеш нечий гражданин с едностранно свое изявление, така и не можеш да се откажеш от него по този начин!! Кире се кани за политик от както е сред учредителите на ДБ!! Да се бил отказал още тогава като такъв голям родолюбец!Ама НЕ Е!!!

274

Анонимен

преди 2 години

Съдбата на Кирил Петков зависи от самия него. Той е извършил противаканституционно дело, лъжейки в декларацията, както и президентът, който го е назначил. Не е известно, да е бил принуждаван от някого, на това. Дори не си признава стореното.

273

Анонимен

преди 2 години

Герджиков да каже, какво е за него българската конституция. Канада не е чужда страна за Кирил Петков, а втора родина, дала на семейството му и на него, толкова много. Начинът по който той се отнася към нея, а и Вие, буди само съжаление и погнуса. Като към пречка за кариерата на Петков. Текстът в конституцията е пределно ясен и докато не се промени, по съответния ред, трябва да се спазва. Особено от президента, министри, магистратите. Незнанието не оправдава закононарушителите,а и президента.

272

Анонимен

преди 2 години

"Ако", но не го е направил. През април Петков е заявил пред нотариус, личен приятел, че се отказва от канадското си гражданство, но не го е изпратил. Направете си справка, кога Петков е изпратил иска за отказ от канадско гражданство, едва през юли, когато се вдигна шум. Официалният отговор дойде от Канада още по-късно, през август. Когато може правно, да се приеме, че няма двойно гражданство. Значи, е назначен противощонституционно! Чужда страна ли, е Канада? О, не, за Кирил Петков и семейството

271

Анонимен

преди 2 години

Срамувам се от тази позиция на Герджиков. Вярно, че е специалист по гражданско право и там волеизявлението е водещо, но гражданството е в сферата на публичното право. Сигурна съм, че професора го знае много добре.

270

Анонимен

преди 2 години

До Ха-ха - дойдоха крадците на Радев, обрах парите/освен това което е предплатено/, и сега цяла Северна България ще гледа магистрала през крив макарон! - ... - Да-а, очаква се цяла Северна България да се юрне след две седмици да гласува "за" посочените по-горе!

269

съд

преди 2 години

Кирчо може да е мушеник и лъжец най много да мете улицата но отговорноста е на Фигуранта нарушител на Конституцията.

268

Юлиян Попов

преди 2 години

беше министър при Герб с английско и българско поданство.

267

Юлиян Попов

преди 2 години

беше министър при Герб с английско и българско поданство.

266

Анонимен

преди 2 години

Колкото и да не съм му фен да Герджиков, в случая съм съгласен със всяка негова дума.

265

Ха-ха

преди 2 години

Радевите тролчета се оляха! Къде си видял 3 см настилка бе? Това лъжата за нищо я нямате. Също като КирчоЛъжеца, Фигурантът Радев и този хлъзгавия, горе на снимката!