54

Анонимен

преди 2 години

ЗА цвета на ако то на корейския лидер - кога ще излезе статия?

53

Това е новина защото

преди 2 години

Нездрав интерес към нездрави хора?! какво нас ни касае бе??

52

Анти Тяло

преди 2 години

С Делян са били заедно на дебелариум!!!

51

Анонимен

преди 2 години

Угоените западняци работят. Какво им липсва на СК та са гладни? Имат си прекрасни плодородни новини, имат си 1000 км. брегова линия за риболов. Ама си имат комунизъм. И при нас беше така преди 89та година - магазините празни.

50

онбашията

преди 2 години

Задава се глобален глад, и само той се старае да подготви народа, защото за разлика от угоените западняци които не са виждали глад вече 80 години, в СК имат опит от 90те и знаят колко са смешни всички корони и глобални затопляния сравнени с глада.

49

неандерталец

преди 2 години

Трябва двете Кореи да се обединят. Това е единственият начин корейският етнос да оцелее.

48

Анонимен

преди 2 години

пък нашият Ким прави лицеви опори!

47

ДДРОнег

преди 2 години

И при нас беше болшевизъм, но май "комунизЪма" все още не си е отишъл ?!

46

Кимченбездънниячувен

преди 2 години

Мани - бегай.!.

45

Анонимен

преди 2 години

Уау ! Сигурно си е купил часовник на Епъл с Фитнес Плюс

44

Анонимен

преди 2 години

Ким умря преди два месеца, това е китайски робот сложен на неговото място.

43

СвазелинНатегняхмуго

преди 2 години

Аз не мога да разбера защо постоянно го наблюдават и обсъждат тоя човек. Интересът към него е доста нездравословен и показателен за състоянието на интересуващите се от него. Цялата работа прилича на "ние сме много добри и морални, ама постоянно гледаме гейпорно и го критикуваме"

42

а такааа

преди 2 години

Браво на него!Нека Боре Способния вземе пример......

41

Не сте в състояние:

преди 2 години

Да осъзнаете моето презрение към християнската религия, но ще ви дам един пример за това ... Преди време един фараон Аменхотеп 4 решил да обяви монотеизъм за да фокусира власта в себе си, пак преди време един римски император решил да обяви монотеизъм със същото намерение. Вие може много да не ме харесвате, но един девиз седи : Единни в многообразието. Еми видяхме царя слънце колко е многообразен ....

40

Анонимен

преди 2 години

Кимчеотслабвизъм-Народът ти да вярва в комунизма до толкова,че да яде корени от растения,само и само за да се поддържа идеята за светлото бъдеще!Не виждат,че като са разделени с южните си братя и роднини тънат в мизерия и тъпчат на едно място.Ако не са Китай и Русия ще измрат като в концлагер!

39

И в заключение:

преди 2 години

Двадесет години вие повтаряте, че дявола бил ангел, а дявола ангел.А то вашия Бог ви го е казал: По делата им ще ги познаете.И ако е по делата човека дето го гледате не трябва да диша една секунда с цел да се каже, че все още е цивилизовано общество, което може да познае ***.Двадесет години вие милост и жал нямахте към една страна от която лошо не сте видяли с изключение на един случай по Ялта с едни танкове-по международно законодателство легитимно по онова време! А неговото легитимно ли е?

38

Anti-

преди 2 години

КимЧемизъмът е проява на комунизъмът. Всички знаят до какво води тази теория - свиреп глад и разкошна мизерия. Lol

37

НАСТРАДАМУС

преди 2 години

До Анонимен Ти имаш пред вид за нашите сънародници дето ходят по гюмовете за някоя и друга огризка ,при положение че са ходили на работа цели 40 години . Аз гледам редовно държавната телевизия на СК и там такова чудо да бъркаш във кофите за *** не видях .

36

Странно е?

преди 2 години

Някак си е странно е в тази страна все стрелят по някой друг, обаче все убиват Алеко Константинов и Константин Величков! Все стрелят по царя, ама все убиват половината офицерски състав на армията на капитаните срещу генералите!

35

Става въпрос:

преди 2 години

Че единствените имали полза от атентата в "Света Неделя" са Сакскобургите .... Бръснача на Откъм!