13

Анонимен

преди 2 години

А бе не ви ли прави впечатление, че поголовно започнаха да въвеждат зелени сертификати навсякъде без значение колко са ваксинирани, колко са заболели, колко са умрели и т. н.? Правителствата изпълняват послушно нареденото им отгоре. Оставям на вас да си отговорите къде е това отгоре.

12

Анонимен

преди 2 години

Ко ме занимавате с тея ***!!!

11

Виктор

преди 2 години

До Анонимен"Тия промити мозъци са по-зле и от нас" В С. Македония има 40% ваксинирано население( в тази бройка не са включени хората ваксинирани в Сърбия ~10%). България има 20% ваксинирано население. Ако на това му казваш по-зле, да, прав си.

10

Пътешественик

преди 2 години

А пък в Корея са създали специални стелт-костюми за проверяващи. Военизирани лекари, облечени с такива обикалят невидими из Балкана. Ако видят съмнителен, го дебнат докато съмнителният застане с неудобна поза. Тогава военизираните лекари се материализират изненадващо пред него и му искат Зелен сертификат. Ако съмнителният не покаже такъв веднага, го надупчват от упор с повече от 100 ваксини, изстрелвани чрез специален пистолет. После му закачват чип на ухото с телбот и продължават нататък.

9

Джеймс Сойер

преди 2 години

Те и те да не видят нещо...

8

Анонимен

преди 2 години

Много гадна снимка. Един излиза и се държи за ръката, а една сестра сочи с пръст кой да влиза. Овце на заколение. Лошото е, че и при нас е така. Празни приказки по форумите, а накрая вместо да се надигнем, като послушни овчици, се редим на опашки за вассане.

7

Анонимен

преди 2 години

2 игли до 15 ноември! Е, как бре? дай направо три игли до 16 ноември! Изпълни петилетката за 1 година!

6

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 6 - Неваксинираните поне знаят защо... Пък Белгийците, които са ваксинирани над 87% - сега се чудят къде им бъркат (айде да не споменавам) и защо?!

5

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните в целия свят вече ядат пържоли където си искат, а на неваксинираните нека постоянно да им бъркат в носа!

4

Нане

преди 2 години

Брайкята, как са с ковида, с ваксинацията?!)))

3

Правим четки на ЕС

преди 2 години

Нали искат и те еврогейци да стават!

2

Лозунг

преди 2 години

ГРАЖДАНИНО! ЛЕКАРЯТ С ГОЛЯМАТА ИГЛА ИДВА ЗА ТЕБЕ!

1

Анонимен

преди 2 години

Тия промити мозъци са по-зле и от нас.