525

Той е!

преди 2 години

Баце щеше да бъде много добър президент, ако не беше толкова ***, алчен, страхлив и подъл.

524

Павел

преди 2 години

На снимката виждаме един политически труп.

523

реалист

преди 2 години

Баце отдавна трябваше да е при Бай Ставри, а не отново да ръси тъпотии по медии и фейсбуци!

522

Анонимен

преди 2 години

Бате, омръзна вече бе човек! Пропускаш момента елегентно с Меркел да си тръгнеш и да оставиш Митов и Дончев да продължат на чисто! Това не ти е ООД! Нямаш капитал в партията! В ЕС не искат да те виждат... Стига толкова, че така се загроби и партията.

521

Рони

преди 2 години

Как не се умори този човек да злослови срещу Радев-дали има хора,които го понасят!Не може да не омръзнеш на хората след като си 20 г.във водовъртежа на политиката,пък било то и като кмет и гл.секретар.Ще рече,че в тази държава няма достойни хора да го заместят-така си внушава той ,а се мъчи да прави това и на другите..Смениха се стилове,поколения,но лисиците около него го издигат в култза да са и те във властта,ако може,още малко далавера,нали!

520

404

преди 2 години

И тебе те видяхме!!! Марш в историята и не излизай от там

519

Да бе да

преди 2 години

До ВТА ти кво искаш ..да замърсят Горна Оряховица и оклните села ти да съ пръц*каш на воля в Търново. Неее...като искаш аутобани и да си возиш дъ-то сам в джипарата ще търпиш! Иначе че одиш пеш като мен и на село с колелото! Чист туризъм, здрав и бодър организъм!

518

Анонимен

преди 2 години

Всичките сте предатели и сте за доживот в затвора начело с банкянския наглец!

517

ВТ

преди 2 години

Какъв път между Русе и В.Търново. Този път е необходим но не където алчният и малограмотен Боко иска. Трасето трябва да е източно от Велико Търново, а не западно. Удължават го с над 30км, отдалечават от Горна Оряховица и летището,оскъпяват строителството и ще замърсят въздуха на Велико Търново, защото преобладаващите ветрове са от запад на изток.

516

Kolio

преди 2 години

Много лае против Радев,за него ще гласувам РАДЕВ.

515

Анонимен

преди 2 години

Дори и ГЕРБ да спечелят, на Бойко пътя са му го постлали за ада със сигурност, съсипа България този, сега ще го заменят с друга пионка-марионетка, но вече е трудно да се обърнат нещата в полза на България, тоя закопа държавата окончателно заедно с ЦЦ! И цру-то ще му вземе парите на ненаялия се ***-предател.

514

Кристални сълзи

преди 2 години

Първо да си валидизира дипломата,щото е издадена от милиционерското през 94-та,а по закон важат до 90-та.Пише го в сайта на академията на МВР.

513

Царя е гол

преди 2 години

До"Хората нямат работа".. Ами благодари на Радев и Служебните! Точно Кирчо, който спуснаха от кръга капитал каза следното, като спрем кражбите, ще има пари за ДВЕ магистрали. Е спряха ги, а теглят вече ТРЕТИ заем, почнаха кражби от задкулисието, магистрала няма да има. Но за сметка на това, чуждите инвестиции са спаднали с 64%. ЕТО и ТИ ревеш, че няма работа. Радев не умее да управлява, а само да обвинява. Вече от година, налазиха по всички постове, кой им пречи? Аз знам,Некадърност,Некомпетентност

512

Анонимен

преди 2 години

Вярно е!Като се знае какво се случи в България последните 15години!

511

след 14 ноември

преди 2 години

Гешев да се стяга !!!! Ще има много работа по повдигане на обвинения срещу фигуранта и цялата му хунта от побеснели болшевишки копои........

510

Анонимен

преди 2 години

До ля ляТоку-що изгледах видеото на С.Цанов за Сионий, това не е църковен обичай, извършванео на сексуален акт е мафиотски начин на унижение и пречупване на човека, това означава, че мафията е влязла и в църквата и не е независима, ЦЦ преобърна цяла България , предавайки институциите, държавата, явно и църквата не е избягала от участта да бъде жертва на мафията.

509

джо

преди 2 години

Обичайно хората не позират така, хамерете една нормална снимка инамалете интервютата щото хептен затъпяха

508

размисли и страсти

преди 2 години

Тежка задача.Трябва да се купят 160 дупетати,за да разкара Раедев с импийчмънт в новия пярламент.Борбата е безмилостно жестока!

507

Анонимен

преди 2 години

Какво прозрение само сега остава да кажат че боко се е отдал на молитви и пости в манастира и се покайва за чекмеджетата и суджука само да не го приберат на топло в килията

506

Анонимен

преди 2 години

До Герб - нагаждачитеХората нямат работа, той седнал да изнася лекции за библията