9

Анонимен

преди 2 години

До Евроатлантик Да, ама са цивилизовани. Може да са болни, може ваксините да не работят, ама са цивилизовани европейци. Бай га ня много иска да стане европеец и затова се боцка. Между другото, *** се филтрира тук. Явно това име е обидна дума.

8

В.

преди 2 години

ДВЕПМ

7

Мисля си

преди 2 години

Българинът показа, че има турски инат.

6

Анонимен

преди 2 години

Искам да пишете за Африка. Доколкото знам там са ваксинирани са около 5 % обаче заразяват се около 2%. Изглежда вируса силно се влияе от температурата.А и за Индия пишете, как е там? Някой ако знае да пише, че те журналистите си "избират" страни зорноволно.

5

Евроатлантик

преди 2 години

То и в Белгия 87 процента са ваксинирани ,а болни от Ковид колкото щеш има.

4

---098

преди 2 години

Етонците се правят на скандинавци, тоест първо не приемаха вируса като шведите, после бързо го приеха заедно с милиардите!!!Евала на румънците- вчера парламента им отхвърли зеления сертификат!Един руски учен каза за ваксините:Колкото умрат сега, толкова няма да се родят след 10 години!!!

3

Анонимен

преди 2 години

През последните десетина дни в Латвия, Литва и Естония има най-много новозаразени на човек от населението в Европа. Каквото става там ще стане и в България с около 15-20 дни закъснение.Умният човек се учи от грешките на другите, а останалите питат мен какво ме интересува това.

2

//

преди 2 години

До 1 Естония е важна, защото там се произвеждат нанотехнологичните чипове за "ваксините".

1

Анонимен

преди 2 години

Румънците знаят как да се справят със зарази, от които няма отърване. Метода се нарича Чаушеско! Доказано работещ метод.