99

Анонимен

преди 2 години

Защо няма нов сертификат за повторно преболедувал? Защо тогава карантинират хората? Защо преболедувалите няма доживотен сертификат за Ков19? Доказаха, че имунитета им е 15 пъти по силен.

98

Анонимен

преди 2 години

Е, отдавна е ясно "защо"! Защото намаляват кандидатите за бели мишки. Затуй - изкарал - неизкарал - на инжекциите! Ако може - на тия с изтеклия срок, че няма къде другаде да ги пласираме! Насам, народе! Айде, не остана!

97

Анонимен

преди 2 години

До АнонименНякои сме с правилни номера и сме си карали карантината, даже двойно, но пак не можем да си изкараме сертификати.

96

От какво ви е страх?

преди 2 години

Колко от всекидневно починалите са ваксинирани? Колко от ваксинираните починали са с първа игла и колко с две игли? Кога тези неща всеки ден ще започнат да се казват по медиите? Защо се крие? Това че се крие означава, че доста от починалите са ваксинирани. Защо ви е страх да съобщавате данните? Не е ли подсъдно да се крие истината по време на пандемия?

95

Анонимен

преди 2 години

А защо са толкова много с неправилни тел. номера и искат да си ги оправят сега, като трябва да вземат сертификата, а не преди, когато е трябвало да спазват карантината и заради грешния тел. номер най- вероятно не са ги и откривали.

94

Анонимен

преди 2 години

Аз питам, като ме има с коректни данни в системата (проверено с РЗИ и личен лекар), защо ПАК НЕ МОГА ДА СИ ИЗВАДЯ СЕРТИФАТ? КАКВА Е ТАЗИ СИСТЕМА?!!!

93

аз

преди 2 години

T.E. - всички ще се ваксинираме, искаме или не

92

Коментар

преди 2 години

Остави другото ама покрай таз ковидистерия докторята мошеннници станаха милионери за 2 години!

91

Щерю

преди 2 години

Защото в тялото им все още не е вкарано чуждо патентовано тяло, чрез ваксината - и те НЕ са (все още) собственост на този, който е патентовал чуждото в-во в гена им...

90

Анонимен

преди 2 години

Много изперкал народ в тази държава.Все го мамели, лъжели...взимали му парите.Като легне на легло..пак държавата му виновна.Светът ще забрави за тази пандемия, ние още ще си стоим изолирани в тъмночервени списъци.

89

Истината

преди 2 години

Не ме интерисува няма да се ваксинирам .КазахВиновни за създалата се ситуация са тези които се ваксинираха.

88

Анонимен

преди 2 години

В далаверата с ваксини, сертификати и ''лечението'' на Ковид и якото точене на пари от граждани и държава, със сигурност участват и медиите в България, както и журналистите в тях.

87

Анонимен

преди 2 години

Толкова сте жалки с тоя коронавирус! Още малко и ще почнете да ни се молите да се ваксинираме.

86

Анонимен

преди 2 години

ПЛАНдемия

85

Анонимен

преди 2 години

Колеги, да ви кажа, извергите от *** . Бг са почнали да цензурират думата п Ландемия. Шурушоидния изме кяр наверно ги е заплашил че ще им спре жълтите стотинки и ги е нас рал. Този сайт е позор за Българската нация.

84

Анонимен

преди 2 години

Пландемия

83

Анонимен

преди 2 години

Цялата им пЛандемия, от намордниците, през локдауните, през празните рафтове по магазините, та чак до опасния бъркоч, който галено наричат ваксина, е един голям ЦИРК, много зле оркестриран, но наложен със заплахи, манипулации, лъжи и фалшива пропаганда. Лъснаха им голите дирници, само че овците не искат да го видят. Ако във всяка държава започнат масово гражданско неподчинение и шътдаун на цялата инфраструктура и икономика, престъпните политици ще клекнат за 1-2 дена.

82

rm

преди 2 години

но наистина, информационна система, която има непреодолим филтър наречен "номер на мобилен телефон", какво ли може да се обърка с нея?

81

Анонимен

преди 2 години

Не бъркайте преболедувалите със сертифицираните. Едните имат имунитета, а другите просто нямат имунитет, но имат сертификат, че са ги ползвали за лабораторни мишки да си тестват химикалит,

80

Право в целта

преди 2 години

Преболедувалите нямат право на сертификат, а боледуващите след ваксинация имат право на сертификат, т. е. запазват издадения им такъв!?!?!? Аз ли нещо не схващам, или тези са тотално обезумели и се гаврят както си искат с нас?!?!?!