143

Киро Язовира

преди 2 години

Киро Язовира очевидно не прави разлика между районния съд в Хасково и Конституционния Съд на Република България. КС не е съд по граждански или наказателни дела, червен комунистчески ***.Как всички фенове на Радевбсте толкова неподготвени и ***!

142

Анонимен

преди 2 години

То Кирил лигльото е мършата.

141

Анонимен

преди 2 години

Кирил Петков и Асен Василев са свестни млади българи,Киро брейка обвинява Асен Василев в хомосексуализъм. Стига вече тия стари партии, време е за промяна.

140

Анонимен

преди 2 години

Кирил Петков победа! Ще гласуваме през Ноември за Промяна в България с номер 25!

139

Анонимен

преди 2 години

Ако КС е прав, защо му отказват изслушване, какъв е проблема. Те ще го питат, той ще отговоря и готово. Лице в лице. Нали това е целта на изслушването. Или на членовете на КС им е гузна съвестта и не искат да го гледат (Петков) в очите.

138

Анонимен

преди 2 години

Нищо необичайно. Статуквото (ГЕРБ/ДПС/БСП/Патриоти) не искат външен човек, ще им се развали рахата и структурата.

137

До 144

преди 2 години

Пиши на български, какво искаш да кажеш?

136

Анонимен

преди 2 години

143 Ти освен за Борисов "гласуваш ли изобщо"?-:)))))) Боже боже....

135

Анонимен

преди 2 години

Поредният богаташки син канадец искаш да владее бедната България!

134

Анонимен

преди 2 години

До 139 И не само това! Освен че му спря парите,показа и доказа схемите,чрез които ГЕРБ и Борисов са крали парите от данъците ни! Кухи фирми в които са превеждани средства от държавата и всеки е можел да ги тегли от тях! А тя докажете кой ги е " теглил"!-:( Ами хитро са организирали нещата ГЕРБ! Макар и да не са имали " железни договори" с фирмите строящи магистралите ни! Пропуски,пропуски колкото щеш от крадците ГЕРБ! Приключиха с властта крадците ГЕРБ!!!

133

българин

преди 2 години

до 140 Отговарям ти в прав текст!!!Ще изберем всеки,що не се нарича ГЕРБ и бившата комунистическа мутра Борисов!-:)) Всеки ще е приемлив от там на татъка,но ще избираме и между тях!!!-:))))

132

Анонимен

преди 2 години

След 20 години липсата на реформи ще доведе България до 2,5 милиона джипсита, повечето от тях слабо образовани и неграмотни и 2 милиона пенсионери от общо население 5.2 милиона. Тогава тия които управляват България днес, ще са се изнесли някъде в чужбина. Така че правете му сметка, кой избирате, защото това време ще дойде. Корупцията е угодна само на тия които държат парите, защото могат да купят всичко и всеки.

131

Анонимен

преди 2 години

А Симо 2 ,го покриха.За Дянков ,само се спомена.Но казусът, трябва да се изчисти.Щом не е освободен,какво прави у нас.И колегите подробно питат, преди мен.За влиания,дати,документи, решения,процедури...

130

Нео

преди 2 години

Ето това се нарича наглост -да заявиш че си прав, а конституцията е сбъркана. Но да пропуснем това, а да си зададем въпроса какво направи това правителство? Напълни ли хазната? Спря ли корупцията? Има ли икономически подем? По-добре ли живеем от преди? За мен отговорът е един - НЕ! Това правителство имаше една задача-"изчегъртване"/кой ли болен мозък е измислил този термин/. Това е замяна на "ваши" с "наши" и толкова. Нищо повече!

129

Анонимен

преди 2 години

Убеден съм,че Кирил и Асен се оплюват точно от млади българи!! Защо го правите деца?-:(( Та тези млади българи,са завършили в " любимата ви Америка" много след 1989 г! И вместо да ги подкрепите и отхвърлите един стар комунист като дедо ви Борисов.Вие ги оплювате?! Защо го правите?-:(((( Борисов приключи с властта! Проумейте го този факт вече! За крадец и крадливаа партия като ГЕРБ НИКОЙ НЯМА ДА ВЪРНЕМ НА ВЛАСТ!!!

128

Скоро ще видим

преди 2 години

как ще се реши от КС казусът с поданството на Петков.Той и неговите авери продължават агресивна кампания за омаловажаване на случая.Вербували са дори бившият член на КС,бивш председател на НС и бивш служебен премиер Герджиков да говори,че волеизлиянието на Петков е достатъчно,нямало нужда да се чака решението на Канада,така сме зависили от нея.Герджиков,ние не зависим от Канада, а Петков,той бе неин гражданин и тя има право да взисква от него спазване на законите и,иначе наказание.

127

Анонимен

преди 2 години

129 А д-р Борисов вземал ли е някакви " уроци "някога освен от бившите му другари по бухалка след 1989 г,от времето на Групировките които Ти едва ли помниш!-:)Силово Не се управлява както той Го правеше 12 г!!!

126

Анонимен

преди 2 години

Ако КС отреже главата на Кирил,ще затвърди мнението на повечето мислещи хора в РБ,че той наистина е Герберски и държи за ГЕРБ! Борисов вижда в лицето на Кирил бъдещ опонент за властта!Това негово решение,ще мотивира още повече българи да гласуват за ПП!! Предстои да видим как ще се " произнесе" КС!-:)

125

хахахаха

преди 2 години

Тоя,взел няколко урока по наглост и безочие,в Харвард,Канада и САЩ,и си мисли че,може да се държи надменно с нашата правосъдна система.Дамо че си мисля,че точно него правосъдната система,ще го ритне отзад по най законния начин!

124

Анонимен

преди 2 години

ако постъпвате на работа, това се случва не след ваше волеизлявнеие, а след като работодателят каже "да".Ако се развеждате - чакате решение на съда.Ако влезете в магазина, чакате да ви чекират, а не действате на вересия "взимам два хляба"Навсякъде трябва потвърджение от някого. И в държавата е така - ако държавата не ви потвърди че вече не сте нейн гражданин още сте такъв. Н.Алгафари преди 15 годити е пожелал да се откаже от сирийско гражданство и още си чака....