144

Отговор

преди 2 години

Че половете са два ние и преди си го знаехме. Всички останали са болестни състояния. Факта че се опитваха да го налагат, че чак и да го озаконят означава, че има много изперкал народ или по-право да си го кажем, психопати, жалки същества с изключително объркано и грозно мислене.

143

Отговор

преди 2 години

До Глупости и смех...Всичко в важно! Кое не е ясно?! Тая простотия никога не трябваше да се допуска тема да става! Половете са два и точка!

142

Коприва

преди 2 години

Едно голямо мнозинство от нашето население е от един странен "***"- моята баба го наричеше "непрекръш"- някой дето не можеш да го пречупиш. Тоя индивид, независимо от биологичния си пол, като му замирише на гнило отсреща, ще изкара енергия да завърти Земята наопъки, но няма да е волята на тоя отсрещния. Няма да ни признаят за отеделн вид и не см его искали. Сега си проича, че ни има, но на какво сме способни е мистерия.

141

Анонимен

преди 2 години

До сега се прокламираше жените да правят кариера, сиреч да нямат време за деца. Сега искат да въведат безусловния доход и хората да си останат в къщи. Оставиха ни в къщи един месец, за да видят как ще се държим. Проблемът идва от това, че когато хората имат доход без да градят кариера ще правят деца, което вдига населението. Значи ще се налага *** идеологията, за да се ограничи населението.

140

СМЕХ...

преди 2 години

ВЪВ "ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО " НА РАДЕВИЯ ГЕНОЦИД ОТ К-19 И ЛИШЕНИЯТА НА "ПРОСТАШКАТА ПРОМЯНА"-----КС, СЕ ЗАНИМАВА С ПИ ШКИТЕ НА ХОРАТА.....ХА,ХА,ХАААА..

139

Глупости и смех...

преди 2 години

КОЕ Е ПО-ВАЖНО ....ПОЛА ТИ .....ИЛИ ДА ОЦЕЛЕЕШ ОТ РАДЕВИЯ ГЕНОЦИД С К-19 И СКЪПИЯ ЖИВОТ НА БЪЛГАРИНА СЛЕД "ПРОСТАШКАТА ПРОМЯНА"???!!!!!! ИЗБИРАЙ , ГЛУ ПАКО....

138

Анонимен

преди 2 години

Като всяка идеология от комунистически и дирижистки тип и джендеризма иска да управлява живота на хората детайли и да налага под предлог за толерантност фалшиви ценности и да обърква с пропаганда младежта, преди всичко. Опасно учение, което следва да се разобличава и да не се допуска в училищата. Браво на КС! Мерси за такива "ценности"!

137

Анонимен

преди 2 години

До къде я докарахме човеците - да занимаваме конституционния съд с безмислени въпроси от ясен научно-биологичен характер.

136

Случаен минувач

преди 2 години

Истанбулската конвенция признава "трети пол". Трети пол не съществува. Това е природен закон. Не може човек със своите човешки закони да стои над природните. По времето на Сталин (около 1949-50) са отричали генетиката като наука, но тя си е факт, съществува си като природна наука със своите закони, независимо кой я отрича.

135

Анонимен

преди 2 години

Браво на КС!

134

ЕвгогЕецо, няма

преди 2 години

Надежда за тебе...Хората вече се женят за възглавници и за дървета, а ти в кой век живееш, та само за и със задния си двор мислиш???

133

Анонимен

преди 2 години

Ех градобитни сЕлени! Така и не разбрахте какво означава "***". Прости сте и прости ще си умрете.

132

До петата колона

преди 2 години

Пишете против истанбулската конвенция. Опорните точки са:***, джендърство, *** съюз, либерастия,...

131

ognyanz

преди 2 години

Поздравления за КС за това решение. Едно от не многото неща, за които следва да сме благодарни на Волен Сидеров е, че успя да убеди патриотите да гласуват в НС срещу джендърството. Гербаджиййте бяха готови да пуснат либерастията даже и в училищата, но само подкрепата на ДПС не им стигна.

130

Анонимен

преди 2 години

Либерастията е най-голямото зло сполетявало човечеството и е време да дадем яростен отпор на тази античовешка секта! Вегани, екоталибани, гейове, феминистки, BLM и т.н. рушат обществото от вътре, унищожават семейството, традициите, ценностите, икономиката и т.н., нашето бъдеще и това на децата ни е поставено на карта, докато този гнилоч не бъде смязана.

129

истината

преди 2 години

Е как така? Аз съм дракон-фея и това е ужасно посегателство над права ти ми като такъв.

128

До 141

преди 2 години

И само два пола - това е положението, такива са природните закони. Това че има разни повредени човечета не промяна този факт. Не може заради пет човечета да промяме света из основи!

127

Анонимен

преди 2 години

Голяма глупост е това решение. Има хора с дефектни хромозоми, има хора с липващи полови органи. Няма как да сведеш всичко до биологията. Избират лесното решение, за да не предизвикват обществото, но то противоречи на решенията на ниво ЕС и пак ще се вкараме в драми.

126

Анонимен

преди 2 години

А хермафродитите какъв пол са?

125

Лъжеджендър

преди 2 години

Жалко, точно мислех да си сменя пола на женски, за да се пенсионирам по-рано... :)