20

Анонимен

преди 2 години

И какво им пречи да работят? Има ваксинирани да им организират екскурзии!

19

Анонимен

преди 2 години

Никакви помощи за туроператори и превозвачи! Нека всички се обединят и защитят правото на Европейските граждани са свободно пътува, работа и ърговия. Иначе да фалират, защото ще им дадат пари само ако си ознудят персонала да се боде.

18

Анонимен

преди 2 години

Милионерите искат милиони ,гадове

17

Голям Тур

преди 2 години

Протестират за пари, които евентуално щели били да върнат на измамените си клиенти.

16

Анонимен

преди 2 години

Миналата години си купих самолетни билети до Париж през туроператор. Дойде ковид, локдаун, отменен полет и тнт. Нищо не съм получил обратно. Никаква помощ за тези.

15

ss

преди 2 години

значи тур операторите не връщат пари защото са били платили на хотелиерите, значи са си прибрали процента и сега сакат пари от държавата която плаща на застрахователите дето връщат парите на засегнатите туристи ...

14

Сата НАТО

преди 2 години

Никви пари за тия. Да дигнат цените и да си избиват от ввксинираните. Нали постоянно се хвалят как обикалят кръчмите. Държавата не е длъжна да им плаща, има форс мажор, да са си избрали друг бизнес.

13

Значи

преди 2 години

Клиентите са платили,туроператорите са "усвоили" парите,а сега държавата да плаща обезщетенията?А държавата пари няма- това са парите на данъкоплатците.Не искаме да плащаме далаверите на тия измамници.

12

Анонимен

преди 2 години

РАДЕВ ВИКА "МУТРИ ВЪН'', И "ГЕРБ КРАДАТ"ОБАЧЕ НЕ КАЗВА КОЙ ПЛАЩА БИЛБОРДОВЕТЕ МУ КОИТО НАДХВЪРЛЯТ 600 000 ЛВ НА МЕСЕЦ- ИЗЧЕЗНАХА ПАРИТЕ ЗА МАГИСТРАЛИТЕ И ЦЪФНА РАДЕВ НА БИЛБОРДОВЕ- ЕТО ВИ ПАРИТЕ ДРАГИ СТРОИТЕЛИ, ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ С ПОЗДРАВА ОТ КРАДЕВ.

11

Анонимен

преди 2 години

А приходите им това лято къде са? Всички говорят , че толкова много туристи не са виждали отдавна ? С част от печалбата от този сезон ще си покриете част от предходните загуби. Колко данъци и такси ви намалиха. По колко други мерки ви платиха.

10

Анонимен

преди 2 години

Не ми е ясно защо трябва да се плащат обезщетения? Туроператора е продал почивка, платил е на хотела, прибрал си е печалбата. Сега държавата от нашите данъци трябва да плати връщането на парите на туриста тези туроператори застраховки нямат ли? Да си търсят парите от хотелите или както някой писа по-долу всичко е добре измислена схема. За плащане на данъци и осигуровки никой не можеш да хванеш, ама за обезщетения всички се нареждат.

9

Анонимен

преди 2 години

Как па тия *** изнемогват, сервитутките изнемогват.. Само лекарите никой не ги жали

8

Радев, вън!

преди 2 години

България е пред разпад, не знам какво ще се случи до изборите, ако оживеем , да изгоним зелените чорапи. В състояние на свободно падане сме, всички. Българите не заслужаваме това, което ни се случва. Но да му берат греха тези, които докараха на власт хасковския ***. Този човек е абсолютно неадекватен, има ли някой още, който не го е разбрал?

7

НКК

преди 2 години

Ако всички плащания на изнемогващи мастити работодатели, хотелиери, ресторатньори, туробиржии и др. бе вързано с платени от тях данъци и осигуровки на наетите от тях хора нямаше сега да реват и искат от държавата да им плаща за фиктивни загуби. Тогава честните щяха да получат каквото им се полага, а сивото щесе да се спотайва и да си млчи, защото тези пари които им се дават са от джоба на честно работещите българи.

6

Дядо Коледааа

преди 2 години

искам да искам да си искам... както казваше Снежанката в рекламата на Кредисимо, та и тия хотелиери с автопарк за милиони, ама иначе искат

5

Анонимен

преди 2 години

И тези ли? Явно е някаква мода, да излизам и аз. Искам да искам.

4

Христо Христов

преди 2 години

Искат безплатни кирки и мотики.

3

Анонимен

преди 2 години

Герберски номерЦа. Всичко е фиктивно при тия "хотелиери", с фалшиви резервации за нощувки сега искат милиони компенсации. Точно собствениците им (членове на ГЕРБ) измислиха тази схема за крадене на пари.

2

Анонимен

преди 2 години

Да им се дава най после каквото трябва, не само да бият барабана и да им клякат някои.

1

Асан

преди 2 години

Тия взеха вече народа нищо не е взел