11

Асан

преди 2 години

Кой е...л е...л кака се омъжи

10

Растата

преди 2 години

До анонимен 8, казах, че винаги има и изключения, но много малко. Също казах, че българинът няма да го разбере това, понеже ние имаме коренно различно мислене и съвсем различен мироглед спрямо японците. Не говоря за времето на самураите, а за момента - почти всички там са хора с принципи и ценности, които са заложени генетично в тях. И аз мога да дам много примери, където министри си подават оставката, дори поради съвест, само защото са си помислили да направят престъпление.

9

Анонимен

преди 2 години

До НЕ-благородник Човекът попита за благородния произход, а не за гражданските им регистрации. Или бъркам? Така че не си търси поводи да демонстрираш някаква обща култура. Това, което си написал го знаем всички. Или почти всички. И до 600 г. преди Христа има проследими документи, но само за някои от големите полуцарствени родове. Така че по-леко с демонстрацията на знания!

8

НЕ-благородник

преди 2 години

До Анонимен>>Какво благородно потекло могат да имат тия жълти?!Ще се учудиш... Тези хора имат писмени документи и свиделства за раждане проследими до 600 г ПРЕДИ Христа...По мое мнение това не те прави благородник (страшно съм против тази концепция) но все пак е впечатляващо. Поведението и културате на тази хора не могат да се поставят под съмнениеА на Вас ще Ви препоръчам да се ограничавате с расистките си забележки.

7

Анонимен

преди 2 години

До Растата А не бе! Не са по далаверите, само дето майка му на тоя ги върти! Много честни и почтени са - нямат никаква престъпност. И Якудза са измислени приказни герои...Излез от Шогун на Клавел!

6

Анонимен

преди 2 години

Живи и здрави! На бас, че няма да слушаме през ден за това семейство, както за едно друго такова, дето отиде в САЩ суставно от принц и една не особено бяла щтракалка...

5

Растата

преди 2 години

До последния коментар, споко, японците не са далавераджии като нас. Те са хора на честта и морала, разбира се, има и изключения, но мнозинството са такива. Хората във властта дори и не си помислят да крадат или да участват в някакви схеми. Ние, българите не можем да го разберем това и не вярваме, че японците са почтени хора. Там е съвсем друг свят от нашия, във всеки един аспект.

4

Надувара Гонадупи

преди 2 години

Е, явно са скрили доста други от далавери, щом се отказват с лекота от 1,3 милиона долара.

3

Анонимен

преди 2 години

Какво благородно потекло могат да имат тия жълти?!

2

Анонимен

преди 2 години

Сега не е важно да си от кралско потекло, вече е важно да трупаш милиарди и да се задръстиш с пари!

1

Анонимен

преди 2 години

Боли га газа за 1.3 милиона ...