11

Анонимен

преди 2 години

До пияница мистикХубаво, но в сухата река не са панелки.

10

глас от тъдява

преди 2 години

Причината е некадърност и ниско качество на стоки и услуги в Бг. От доста години съм се убедил , ниската цена се компенсира от още по-ниското качество - билетчето в град като ВТ е левче, в Испания в съпоставим град плащам под 1 евро, но автобусът с включен климатик/отопления , шофьорът чист, приятен на вид , любезен, когато го поздравиш или попиташ нещо отговаря, като ще слиза/качва майка с детска количка -смъква автобуса , че да е лесно на жената.....

9

пияница мистик

преди 2 години

Сухата река е най-смешният и *** квартал в цяла София :))) Само мизерници живеят там. И всичко панелки. Дърти панелки. Половината живеещи там са бивши работници от Кремиковци. Другата половина са селяндypи под наем. Нищо чудно, че им се разпадат панелките :))))

8

До Георги

преди 2 години

Тъпичък си Геца,тъпичък си!!!

7

до Тодор

преди 2 години

Идеята на блоковете е да се съберат работниците от заводите, но без да си продават имотите по селата. Така едно време младите работиха в заводите по градовете, а старите си гледаха кефа на село. След края на соц-а и фалиралите заводите, на младите не им се прибираше по селата. Ама сега като дойде кризата не може да засееш картофи на терасата. Който е на село ще си вземе 1-2 прасенца, 20-30 кокошки, ще набучи 200 квадрата картофи и криза не го плаши...

6

Георги

преди 2 години

След 15-20год ще започнат и блоковете да падат. Живота на сградите е нормално 50год., ако конструкцията се поддържа и укрепва изкарва до 100години - пише го в учебниците. Единственото вечно нещо са пороците..

5

Анонимен

преди 2 години

Тепърва ще слушаме за такива случаи. Временното правителство на Ррадев е пренасочило парите за саниране, най-вероятно към нечии джобове. Всички тези панелки, строени за кратко време ще започнат да колабират за същото кратко време! Тогава ще е истинско бедствие. Но то ще легне върху плещите на следващите, не на сегашните. И след като сегашните са опоскали каквото е имало.

4

Звяра

преди 2 години

До АнонименНе е фалшива новина .

3

Анонимен

преди 2 години

Герб за 12г кражби даже един паметник не постройха. Една улица не могат да асфалтират, а да не говорим че София град е един от най-грозните и мръсни в Европа.

2

Анонимен

преди 2 години

Covid

1

Тодор

преди 2 години

Това, което ние сме построили, вие не можете да боядисате....