45

Анонимен

преди 2 години

Нищо е са открили- за огромно съжаление.

44

АнонимеН

преди 2 години

ДО 18/ АЛО ТЪПАНА-РА!!! ВАКСИНАТА НЕ Е НЕЩО САМО ЗА ЗАРАЗНИ БОЛЕСТИ! РАКА Е ДЕГЕНЕРАТИВНО ЗАБОЛЯВАНЕ И ТОЧНО С ВАКСИНА МОЖЕ ДА СЕ СПРЕ ТОЗИ ПРОЦЕС АКО СЕ ИЗМИСЛИ ТАКАВА! ПРОТИВОРЕЧИШ И НА ФИЛМА: АЗ СЪМ ЛЕГЕНДА! УСТАТ ПРО-СТАК КАЗАХ ТИ ГО ОЩЕ В НАЧАЛОТО ВАКСИНАТА Е ЛЕК ЗА БОЛЕСТИ И НЕ САМО ЗА ЗАРАЗНИ ТАКИВА!

43

АнонимеН

преди 2 години

ДО 18/ АЛО ***-НАРА!!! ВАКСИНАТА НЕ Е НЕЩО САМО ЗА ЗАРАЗНИ БОЛЕСТИ! РАКА Е ДЕГЕНЕРАТИВНО ЗАБОЛЯВАНЕ И ТОЧНО С ВАКСИНА МОЖЕ ДА СЕ СПРЕ ТОЗИ ПРОЦЕС АКО СЕ ИЗМИСЛИ ТАКАВА!

42

Ха!!!!!

преди 2 години

До Анонимен 37- 'В Швеция например са починали 280 деца от ковид.' ....Ако е вярно, това са били болни от други болести деца. Такива за съжаление умират и от сезонни грипове всяка година че и с повече. Официално доказано е че 'обикновения' грип е по опасен за деца от ковид грипа. И как са разбрали че са имали ковид а не 'обикновен' грип? С официално отречените PCR тестове ли, които показват почти всеки случаи на грип, като ковид???

41

Ха!!!!!

преди 2 години

До до 34 Ха-- "Що не чакаха естествен имунитет и срещу полиомиелита , ами измислиха ваксина?"-Никой не казвал да се чака, но разликата със сега е че тогава са измислили рабореща ваксина. А това, освен калпаво, дори не е ваксина. Освен това полиомелита и грипа са размични неща. От 70г работеща ваксина срещу грип не създавана. А оня циркаджия на който отговорих сравняваше ковид с рак.Не е едно и също болен от рак да опита с експериментален продукт, и младежи и деца с нулева смъртност от ковид.

40

ВЪПРОС

преди 2 години

Това е статия на ДВ от 1987 година ?Защо Лъжете болните хора ?

39

Радж капур

преди 2 години

ахъммм...дооообреее

38

минаващ

преди 2 години

Мноооого нова информация, няма що. Пътвият т.нар checkpoint inhibitor (или както сте го превели по-горе инхибитори на блокадата на контролните точки) е одобрен от FDA през 2011г. или преди 10 години! В България също ги има, прилагат се при някои форми на напреднал рак.

37

Анонимен

преди 2 години

Я, тук май има поне двайсетима кандидати а Нобел по медицина! Хвала!!!

36

Анонимен

преди 2 години

Една врачка на пазара каза, че най-успешно щяло да бъде като се научели да изваждат атомите, да ги пренареждат в нови молекули и после пак да ги вкарват в организма...

35

Анонимен

преди 2 години

Абе всички тук сте по-проЗти от мен. Омръзна ми да ви чета глу-пос-тите!Ще ходя да се напия като истински Българин!

34

Анонимен

преди 2 години

Единственият континент в момента с повишаване на случаите и смъртността е Европа, и то източна Европа, и то България на първо място. Гордеете ли се с простотиите си? Нещо за ваксините да се изкажете? ***!

33

Анонимен

преди 2 години

Моят млад и здрав син на 26 години беше в болница с тежък ковид през март. Сега се бори с постковид. Не ми обяснавай как млади и здрави не го усещали. В Швеция например са починали 280 деца от ковид. Освен това ковид повторя и всеки път, все по-тежко. Няма доживотен имунитет. Няма дори едногодишен.

32

до 34 Ха

преди 2 години

Що не чакаха естествен имунитет и срещу полиомиелита , ами измислиха ваксина?Че и ти си ваксиниран с нея?

31

Йосиф Висарионович

преди 2 години

До Пехливания 24Ванга беше моя платена служителка. От политбюро и казвахме какво да говори.

30

Ха!!!!!

преди 2 години

До 28- Абе вас от цирка ли ви събират тук или от някой санаториум? Как така ще сравняш случай с болен от смъртоносен рак, който няма избор освен да рискува и да се надява на чудо. И здрави хора и особено млади хора и деца от които 95 процента няма дори и да усетят ако прихванат ковид и смъртност почти 0 нула. И ще създадат истенски колективен имунитет, който единствемо ще спаси света от ковид.

29

Йосиф Висарионович

преди 2 години

преди ваксините и антибиотиците и аспирините -> рак не е имало

28

Пенсилвания

преди 2 години

До 999Обясни ми тогава,защото аз нямам претенции,че разбирам от такива неща.Защо има толкова болни дечица и бебета?Кога ядоха и усвоиха тези захари или както там ги наричаш,вредните нещаДетските онкологии са пълни със пациенти,които до сега са пили само мляко.От какво се разболяха?Пиха ли пушиха ли дрогираха ли се

27

Ц до 25

преди 2 години

СТАВА ВЪПРОС ЗА ЛЕКАРСТВА, КОИТО УВРЕЖДАТ ДНК НА ТУМОРНАТА КЛЕТКА/ НЕ НА ЗДРАВАТА/ И ТО- ПРИЛОЖЕНО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ИЗВЪН ОРГАНИЗМА.

26

999

преди 2 години

Много хора мислят, че ракът не е зараза, но отдавна е доказано, че много видове рак са провокирани от вируси. Така е, защото ВСИЧКИ вируси са ВЪТРЕКЛЕТЪЧНИ МИНИПАРАЗИТИ И СА В СЪСТОЯНИЕ ДА УВРЕДЯТ ДНК И РНК НА КЛЕТКАТА. Разбира се, трябват и още известни външни условия като повишена киселинност на организма, например. А тя става от повишена консумация на рафинирана захар, газирано във всичките му питиета, червено месо и др.