42

До 49 коментар

преди 2 години

Производството не е новост. Такива ферми има само в Африка и Азия. Няма в Европа или не успяват да се развият, заради обществено недоволство. Миризмата е факт. Всеки учил биология, без да познава в детайли технологията знае, че мухите се хранят с *** и където са те смърди. Каквото и да обещава НАСЕКОМО АД няма как да избяга от миризмата. Все пак те печелят от тази дейност, но за сметка на комфорта на жителите и съседните на фермата бизнеси. Почтенно ли е??? Не мисля!

41

Стоимен Христов

преди 2 години

Лозен е само на хартия село. Последните години в него се заселиха много млади семейства с финансови възможности и най-вече специалисти от IT сектора. Населеното място като природни дадености е прекрасно. Единствените проблеми са в инфраструктурата - водата и тока спират постоянно по няколко пъти на ден (Насекомо АД излъга, че това е причината да се местят), няма канализация, няма производства, които да застрашават здравето на живеещите. И сега тази ферма се нахендри в един оазис, няма място там

40

Анонимен

преди 2 години

Уж е ново производство, а всички се извъдиха експерти колко миришело, колко замърсявало...Кой знае коя *** мутра е пуснала тази новина точно преди изборите и свърза фирмата с Продължаваме Промяната.Те лозналии не са виновни, че си пазят селото, но ги провокират с глупости да им използват енергията...

39

Патил от фермата

преди 2 години

Лозенчани размирисаха работата повече отколкото тая ферма мирише. Скептик съм, че ще се задържи в Лозен. Познавайки дивия им нрав, няма да ги търпят.

38

Живко

преди 2 години

Тая смрад, която носи пари на некой и нарушава качеството на живот на цяло населено място е наглост невиждана. Не й е мястото на тая ферма в населено място. От Елин Пелин ги изгонихме с мъка, а ги посрешнахме с отворени обятия. Общината им предложи на 8 км от града место, а те отказаха. *** и наглост. Стискам палци на лозенци да ги надвият!

37

Лозен

преди 2 години

до Бръмбър АД: По-скоро "Насекомо" АД да не се пъне, защото в Лозен вече домашен *** няма! Лозен се превърна в предпочитано място за живеене на млади семейства. Чисти въздух, планина на близо. Не ги защитавай :) Да омаскаряваш и хулиш жителите на Лозен е признак на *** поведение и платен коментар. Тоя *** "Насекомо" АД няма да го бъде в Лозен. Няма да го търпят, каквито и документи да показват, каквито и обещания да изричат клозетниците от "Насекомо" АД.

36

Бръмбар АД

преди 2 години

Не се пънете много в село Лозен иначе ще ви усмърдим здраво! Вие все пак сте село, а не жилищен квартал и както знаем на село се гледат ***, овце, кози, ***, патки, пуйки, кокошки, зайци, а ние ще гледаме бръмбари. Торни бръмбари, които ще ядат вашите фекалии, които изливате незаконно в Лозенската река!

35

Лозен

преди 2 години

Никой бизнес не е успешен, ако обществеността на населеното място, където се извършва, не го приема. Знаем какво се крие зад "спазваме законите" и "всички документи са ни наред". Не почтенно е от тяхна страна да се натрисат в Лозен без обществено обсъждане, особено след напрежението в гр.Елин Пелин. Те се гаврят с населението. Ничий икономически интереси не са по-ценни от обществения интерес. Колкото повече инат показват от "Насекомо" АД, толкова повече се руши имиджа им

34

Лозен

преди 2 години

Никой бизнес не е успешен, ако обществеността на населеното място, където се извършва, не го приема. Знаем какво се крие зад "спазваме законите" и "всички документи са ни наред". Не почтенно е от тяхна страна да се натрисат в Лозен без обществено обсъждане, особено след напрежението в гр.Елин Пелин. Те се гаврят с населението. Ничий икономически интереси не са по-ценни от обществения интерес. Колкото повече инат показват от "Насекомо" АД, толкова повече се руши имиджа им.

33

Зелен чорап-чалгар

преди 2 години

Фирма на *** на Кирчо и кокорчо!Продължаваме подмяната .Ментета що сте в България?Защото в Европа разбраха че нищо не става от вас

32

Заинтригуван

преди 2 години

Доста е лесно да се провери дали мирише и колко. Ако това Ви е довода просто пуснете една простичка проверка. Много ще ми бъде интересно да проследя развитието на тази сага, за да видя дали бай ти *** подклаждан от недоброжелатели в крайна сметка може, въпреки закона, здравия разум и кадърния екипи на доста напредничев инвеститорите, да съсипе тази добра инициатива.

31

Лозенчанка

преди 2 години

До АнонименДа, точно партия, която говори за почтеност е кошунство толкова непочтено да се намърда тихомълком и да не се съобразява с мението на хората. Срам и позор за помпозните им речи. Дано политическият им живот е дълъг и продължителност като този на една муха, щом са такива гадняри. С Лозен шега не бива.

30

Анонимен

преди 2 години

До stilingПрав сте. Всъщност, за щастие, не са купили нищо, а са взели под наем сграда, която се оказва, че е собственост на Уотопия. Просто Насекомите могат да не се нанасят и да отидат другаде. Безболезнено, все още нищо не са инвестирали. Аз много бих се радвала да направят в тази сграда стени за катерене, да я превърнат в спортна и да водят деца от София и Лозен да спортуват, както и възрастни биха могли да идват събота и неделя.

29

Анонимен

преди 2 години

Много удобно компанията стана неудобна точно преди изборите и я обвързаха с партия, която набира скорост...

28

наблюдател

преди 2 години

Хората в Лозен не са дорасли за насекоми.

27

stiling

преди 2 години

То така лесн не става тая работа. Щом са закупили земя, посторили са завод или каквото е там и имат разрешение да работят ще ви е трудно да ги изгоните, защото най-малкото ще искат огромно обещетение за направените разходи досега и пропуснатите ползи. Ако са собственици и спазват законите копче не може да им кажете или да съберете пари и да им купите заводчето. Най-вероятно някой Ваш съсед лозенчанен им е продал земята за много пари и е облажил.На него му се сърдете също. Съседи не се избират!

26

Лозенчанка

преди 2 години

До АнонименНе може! Лъжчите, мошенниците, които тихомълком влизат в нашата територия не могат да гледат нищо, без наше позволение. Нямаме нужда от това, ако ще и ларвите да изпускат миризма на амброзия - казахме ви искаме чиста вода, чист въздух и чисти хора.

25

Анонимен

преди 2 години

Значи селяните може да гледат прасета и кокошки на балкона като дойдат в града ,а гражданите не може да гледат мухи на село ??? А кучета може (както се казваше в оня бг филм ))))

24

Лозенчанка

преди 2 години

До МогадачетаВ случая протестите не са платени, а става дума за живота и здравето на хората от Лозен, за децата и внуците им. Най-вероятно вие сте платен. Както повтаряме безспирно на нас ни трябва инфраструктура, спортни зали, културни зали, но не и такива производства. В крайна сметка Лозен е най-прекрасното място около София и искаме да си остане такова, че и да стане по-хубаво. Като са толкова чудесни, колкото се изкарват да идат там, където ги харесват. В Лозен са нежелани!

23

Лозенчанка

преди 2 години

До ГеоргиЩом толкова много Ви харесва вземете това производство във Вашия квартал и му се радвайте.