154

Анонимен

преди 2 години

Като оставим настрана, че всеки е отговорен за действията си и, че като наследяваш активите, наследяваш и пасивите. "Драконовските"правомощия на ЧСИ-тата не са дело на ГЕРБ, а на всенародната любимка Мая Костинбродска. Хайде проверете си инфото!

153

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 152Анонмиците имат застраховка "Живот", при която за"смърт при ПТП" обезщетението е стандарното застрахователното обезщетение по ТРИ. И не се мотаят нощем подпийнали по междуселищните пътища за да им е валидна застраховката!!! Анонимниците мислим какво оставяме на наследниците. Плащаме си редовно сметките. И се застраховаме за евентуални здравни проблеми, а не да ни организират дарителски кампании като го закъсаме. Та поздрави от Анонимниците!

152

Шоп

преди 2 години

'баси невежите цъpвyли сте се разврякали тука..

151

Чужденец

преди 2 години

До Хххх: Не си отговорен докато не си приел наследството, ако го приемеш - ставаш отговорен.Това значи че ако пасивите са по-големи от активите наследника може да се откаже от наследство и кредиторите го духат. Ама само толкова. Няма как да наследиш апартамента а да не наследиш ипотеката или неплатените сметки.

150

Анонимен

преди 2 години

няма такава държава

149

Anonimen

преди 2 години

Абе, хора, вие мислите ли, като ги приказвате? ЧСИ търси вземания за парно, те са го ползвали, ползват го, защо останалите да плащаме и за тях? Как да не поема дългове с наследството - да вземе активите, а пасивите кой да поеме? Умиращ купува апартамент с кредит, наследниците ползват апартамента и не плащат дълга, това ли искате?

148

Рамбооо

преди 2 години

Безмилостни кръвопийци. При една ленинска революция, първо Вие ще сте на бесилото....Не тормозете детето.

147

Анонимен

преди 2 години

Законът у нас им е разрешил брутално да ограбват и да се саморазправят с имота и съдбата на хората. Няма задръжки, няма морал. Престъпна и паразитиращи прослойка, която трябва да бъде премахната или радикално реформирана със закон.

146

Анонимен

преди 2 години

На особено активните пишман юристи тук които защитават ЧСИто им пожелавам да ги сгази кола, след което ЧСИ да погнат малолетните им деца за пари!

145

Анонимен

преди 2 години

това същото чси което дава рушвети милиони под формата на заплати на великите български консултанти и работещо много добре с мутрата тиква и великия български гении дебелеевски ли е?

144

Анонимен

преди 2 години

Като няма държава, ще иска.

143

Пешев

преди 2 години

няма справедливост в България защото сме по руски модел. парите бягат от България, а след тях ще избягат и младите хора. а като няма млади хора и пенсии няма да има.

142

Анонимен

преди 2 години

Те ГЕРБ имат три редовни и две служебни правителства, 13 години власт, ама те за нищо хахахахаха не са виновни. Опозицията взема подкупите хахахаа.

141

ГЕРБ ПРОВАЛкьорфишек

преди 2 години

ГЕРБЕСТИЯ САЙТ ОТКОГА ДУМАТА Т Р О Л Я ЦЕНЗУРИРАТЕ ЗАРАДИ Т Р О ЛЕИТЕ НА ГРОБ.

140

ТРОЕН МУТРОСТАНДАРТ

преди 2 години

До 33Зозо, тролеее гербски, скоро вашата партия ще отиде при майка си ндсв. ТЕЖКА МУ ПРЪСТ НА КРАДОЛЕВ. ДА ЖИВЕЕШ НЕДОСТОЕН ЖИВОТ НА ***, НА ГЕРБ А ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ Е БЕЗЦЕНЕН - КАКВО ПАДЕНИЕ!

139

Анонимен

преди 2 години

АСЕН вАСИЛЕВ Е ПУДЕЛСКИ МИНИСТЪР НА рОСКО пЛЕВНЕЛИЕВ - Е НЕМА ТАКОВА ПАДЕНИЕ! НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТИЯ ЗЛЕ ПРИКРИТИ ГЕРБЕСТИ ПАТЕРИЦИ.

138

ТРОЕН МУТРОСТАНДАРТ

преди 2 години

АНТИНАРОДНАТА ОЛИГАРХО ПОЛИТИКА НА ГРОБ, ДПС И КЛОНИНГИТЕ ИМ СЛАВИ И КИРО ДЕКЛАРАЦИЯТА ПАК Е ЗАТОЧИЛА ЛИГИ ЗА ВЛАСТ... ХОРА МИСЛЕТЕ ЗА КОГО ГЛАСУВАТЕ, НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ПАТЕРИЧИ ПАРТИИ НА УЛТРАДЯСНАТА ОЛИГАРХИЯ С ФЕОДАЛНО ОСМАНСКА ЗАКВАСКА!

137

33

преди 2 години

Троен тулуппп... чий проект е НДСВ бре цър-вул... герб в 2005... ни си кукавец нито нищо. Бегай да доучваш.

136

Анонимен

преди 2 години

Значи по гербестите закони, ако един клиент на чез не си плати пет лева ток от селската вила го дават на колекторска фирма и се почва - заплахи със съдебни дела, а той например може да е бил на някой селски имот два дена за пет години и вече е егати длъжника. в СЪЩОТО ВРЕМЕ ДЕСНИТЕ ПАРТИИ НЕ ЗАБРАНИХА А НАСЪРЧИХА ФИРМИ С МИЛИОННИ ДЪЛГОВЕ ДА СЕ ХАРИЗВАТ НА БЕДНИ И НЕГРАМОТНИ. ЕТО ТОВА Е ДЯСНАТА ДАНЪЧНА ПОЛИТИКА В БЪЛГАРИЯ ПО КОЯТО БЮДЖЕТА СЕ ТОЧИ С ДЕСЕТКИ МИЛИАРДИ. САМО БСП!

135

Анонимен

преди 2 години

изм. ДВ. бр.97 от 10 Декември 2010г., изм. ДВ. бр.82 от 21 Октомври 2011г., изм. и доп. ДВ. бр.49 от 29 Юни 2012г., изм. и доп. ДВ. бр.86 от 27 Октомври 2017г., доп. ДВ. бр.103 от 28 Декември 2017г., изм. и доп. ДВ. бр.77 от 18 Септември 2018г., - ТОВА СА ИЗМЕНЕНИЯТА НА ЗАКОНА ОТ ПРАВИТЕЛСТВАТА НА ГРОБ, ПРИ ОРЕШАРСКИ ТАКИВА НЯМА. ПАРТИЯТА, ПРОДУКТ НА ГРУПИРОВКИТЕ, АНГАЖИРАНИ С РЕКЕТ НЯМА КАК ДА НЕ СИ УЗАКОНИ РЕКЕТА.