374

Анонимен

преди 2 години

Болниците са пълни с неваксинирани и такива с фалшив сертификат. Това е истината, колкото и други глупости да пишат празноглавците тук. Една докторска оня ден каза ами помагам на антиваксърите, защото най-мразя някой да умира от глупос. Каза И че всички хленчели как трябвало да се ваксинират и се молели да ги приемат.

373

Ваксиниран

преди 2 години

Къв локдаун се, за кво? Отваряй всичко, който оцелее. Писна ми да съм солидарен с хрантутници.

372

Лупи ще подпишеш, ли

преди 2 години

Сидеров,що се криеш и бегаш?

371

Тулуп

преди 2 години

До Анонимен 377Егати празно-главата амеба!?! Проблемът е, че заразяват невинни възрастни и имунокомпрометирани хора!Прочети още на: https://dnes.bg/koronavirus/2021/10/25/nujen-bil-pylen-lokdaun-po-15-000-na-den-se-zaraziavat-no-niamat-simptomi.508084#comments

370

Тулуп

преди 2 години

БГ-тарикатите няма да спазват никакви мерки, никакви локдауни, нищо!.. Поведението на българите в страната е шокиращо - никой не го интересува, че умират хиляди хора месечно, че много остават с увреждания.... Важното е комп-лек-сите за малоце-ност на един дреБен и мало-душен народ да биват избивани на гърба на болните, немощните, възрастните, слабите имунно ... Не само про-Ст, но и супер-жесток народ на комплек-сари и прос-таци ... Кефете се ***, че болните и възрастните страдат и умират...

369

Генералисимус

преди 2 години

Ама тия са много прости. Начи, 4000 върха на айсберга, умножете по 47, след това повдигнете на втора степен, ходете да се освободите от вечерята в тоалетната, като се завърнете, вземете грамажа и получената сума преди малко я повдигнете на степента, колкото грама кафяв матриал са излезли от вас. Накрая звъннете на боЕко и питайте 40 или 50 нули накрая... Повече от населението ли излиза - няма проблем, в крайна сметка паника садим, не търсим истинност.

368

Анонимен

преди 2 години

Абе дървени философи,като всичко знаете що не се лукувате сами а ходите на доктор? !

367

Анонимен

преди 2 години

това е напълно нормално и означава че са здрави затова е имунната система.всекидневно човек се среща с най различни микроорганизми един вид се заразява с тях но организма ги елиминира.тая титла професор нищо ни струва вече да си гледа математиката или е на заплата другаде.

366

Анонимен

преди 2 години

Аз имам ваксина и не МИ ПУКА, колко без ваксина се заразявали, така че си гледайте работата. Имам далеч по-важни неща, от живота на няколко бездомни старци, които не може да се грижат за сбее си ... АХХААА ХАХ ААААА ХААА!

365

ТинТириМинтири

преди 2 години

Две мекерета се събрали, едното се опитва да се прави на математик и да лъже, а другото на доктор и пак лъже...за вас двамата само райрана пижамка и изглед от централния затвор !!!

364

Анонимен

преди 2 години

Не ги е срам! Леко и безсимптомноще ми го карат, а ваксинираните - наопак!

363

DussetO

преди 2 години

Професор .., А * К * Х * Л * К .. Мозъчни промивки направо ще повърна

362

DussetO

преди 2 години

Математикът - Т * П * К и той знае

361

Dtrumppp

преди 2 години

Абсолютно lockdown!Затворете този смотан народ мьрша

360

Анонимен

преди 2 години

днеска в магазина СБА Варна кв.Трошево 4 продавачки с по един висящ *** под брадата . в МОЛ ми гледа сертификата сякаш е баба Ванга. ами провери валиден ли е мой ли е. *** някаква .а хората умират.

359

Анонимен

преди 2 години

Щом нямат симптоми значи не са болни на този какъв му е проблема с тези хора.

358

всеки хвърля

преди 2 години

щифри някакви из пространството, но на мен ми се струва че тез де нямат симптоми са 5-6 милиона

357

kris

преди 2 години

майко мила, няма ли да свършва тоя цирк, прерастващ във фашизо-шизофренично кресчендо?!

356

Анонимен

преди 2 години

до Ефект на домино ;Не прехвърляй отговорността от болната глава на здравата ! Кой трябваше да въведе локдаун още преди блидо 2(две) години ,когато ковида тропаше на вратата , вместо това не пропусна да си доведе от Европата ( и не само) избирателите с различен цветови кожен оттенък ?! Че и специален превоз , сакън данепропуснат някой да ни дозарази окончателно! Дали не баше твоят гуру от Банкя , а ?! На калпав ..... му пречи ! Кюлчетата и евраците не му пречат ?!

355

Германец

преди 2 години

"Считайте, че тук става дума за морал, а не за математика" -- Както и да го погледнем, каузата е загубена. *** и в двете дисциплини е взел дал.