39

Анонимен

преди 2 години

Е кво толкова ще разнасят вируса заедно със сертификата

38

Анонимен

преди 2 години

Всеки може да бъде луд колкото му позволят

37

Поморийски гларус

преди 2 години

До славянин ----CDC не са казали, че тестовете не могат да различат вирусите на грипа и SARS-CoV-2. Какво удоволствие ти прави да пишеш подобни глупости?

36

До Алекс

преди 2 години

Какъв е смисълът да имаме държава, а да не можем сами да решаваме какво се случва в нея? По-добре да излезем от ЕС тогава.

35

Анонимен

преди 2 години

При 60% процента ваксинирани са на ръба на катастрофа? Е оти?

34

В.

преди 2 години

Пичов-е, да издаяним тази зима. Напролет ще се е разбрало, че ваксините на работят и ще почне търсене на сметка от виновните

33

славянин

преди 2 години

За сведение на ковид ч.к.ндурите американската агенция CDC (CENTER FOR DISEASE CONTROL) от 1 януари следващата година няма да ползва повече тестовете за ковид вируса на територията на САЩ, защото още през лятото установиха, че тези тeстове не разграничават ковид вируса от грипния вирус!

32

Анонимен

преди 2 години

Заболеваемостта от COVID-19 е 1311 случая на 100 000 и то при 58% ваксинирани ------ това е два пъти повече от България

31

до 30 от славянин

преди 2 години

Пиша зе тестовете за ковида, които дават положителен резултат още за 15-20 вируса, тиквичке! Но при всеки положителен резултат от него диагнозата винаги е ''ковид''!

30

do славянин

преди 2 години

Цялата ви работа е такава - антигенни тестове, за антитела, ПЦР, брой заразени, брой болни, умрели ... пълна каша ви е в главаите. Абсолютно неграмотна работа

29

до славянин

преди 2 години

ти за 2 години не научили кога за какво какви тестове се правят.....явно не, малко ти е капацитета

28

до славянин

преди 2 години

ти за всичко един тест ли мислиш че има бе баллък

27

Анонимен

преди 2 години

абе ревете не ревете ще ви озаптят, щом сте в ЕС. Свободни сте да ходите в Евразия там Путин ще ви пуска отпуск.

26

до 25 от славянин

преди 2 години

Добре че си признавате вече че тестовете не правят разлика на типа вирус, но въпреки това при положителен тест винаги те пишат с ковид! Театърът отдавна е разкрит!

25

до даа

преди 2 години

ами защо 40% хич не са малко неваксинирани.

24

Анонимен

преди 2 години

Гешев да се самосеьира за Естония, погазват евро ценностите, да пише на Кьовеши

23

do 21

преди 2 години

Пак ли дезинформациите? Никъде преболедуване не се доказва с антитела, защото тестовете не правят разлика от типа. А в Германия още от ЮНИ е в сила 3G (тестван, ваксиниран, оздравял) - равносилно на нашия Зелен сертификат, но го въведоха постепенно. Във Франция същото, но там стана по-рязко, още от лятото е в пълна сила.

22

Сарказъм Радомирски

преди 2 години

Що за новина? Естония? Че колко хора са се засилили натам, че да ги итересува какви сертификати се изискават? Дайте данни иа за Вануату! Да сме информирани...

21

Анонимен

преди 2 години

До До 6и как ги разбра, че са с фалшиви серификати, ти ли си ги издавал.. баби и дедовци на по 80г. извадили по 300 лв. за сертификат, че да могат спокойно да одат из европа да си арчат пенсията.. вкасинираните също се разболяват (вкл. и медици), ами да са живи и здрави и да го изкарат леко.

20

Анонимен

преди 2 години

До А, едва ли?!Преболедуването в Швейцария и Австрия се доказва и с Антитела. Тма учените са ***. В Германия никой не го карат да се ваксинира ако е преболедувал преди 6ия месец. А сега обсъждат изобщо да не се ваксинира. В САЩ ако си преболедувал се препоръчва на 3 месец 1 ваксина пфайзер с половин количество. Тук трябва две иначе няма сертификат. Та айде да гледаме всички примери и начини.