177

ля ля

преди 2 години

всеки път ме е много срам като те видя господин *** че си представял България пред Света!!!!

176

ЕВО

преди 2 години

Да подкрепим българския Джони Инглиш,във всяко ново изпълнение!Дарбата да разсмива народа е заслужена 2012-2017,като светъл президент!

175

КЪМ БЪЛГАРИТЕ

преди 2 години

Прави ли впечатление братя българи, че тези които нападат знаменития интелектуалец Росен Плевнелиев, до един са радетели за Евразия. Ами, не се чудете, това е така, защото комунистите не са българи, а руски шпиони. Но аз ще помоля г-н Плевнелиев, когато много скоро, след световните промени, Джоузеф Байдън му предложи поста държавен глава на България, г-н Плевнелиев да не му отказва, нищо че той отказа на Бойко Борисов този пост преди последните избори. избирател

174

Анонимен

преди 2 години

173

Ванката

преди 2 години

Който го е страх да си седи дома и да се страхува за жалкия си животец! Да слага маска, тапа в гъзъ и всички отверстия да си запуши! Не е толкова страшен вируса, хората мрът от друго! Безхаберни лекари 90% има 10% истински лекари, които дори са на мнение че ваксините нищо не правят! А сега и ваксинация с изтекла ваксина! Да ви таковам таковата господа мизерници! Еле па ирландската пастирка тръгнала да ми дава наклон на х.я. Айде лица с неизвестен пол да се покриват в миша дупка!

172

анонимен

преди 2 години

Млъкни и не се излагай повече .

171

Анонимен

преди 2 години

Немалък брой наши активни сънародници си дават ясно сметка, е лидерите на артия ГЕРБ трябваше да астанат единни до РосенПлевналиев и издигнат неговата кандидатура.Атанас даяде *** спраз.Росен несамо щеше даму покаже къде е изхода навсяка тв-станция а щеше даго посочи като покровителствал пладжиетизмените практики в СУ и раздаването на винансови кредити от касата на Университета за нуждите,на кого,за чии нужди?А?за мутиии е дал 9каймета и са си ги иска за позар намайка си обратно вкасата

170

Будали червени

преди 2 години

Червеният компютраджия на БКП и Т.Живков:Р.Плевнелиев още на "Правец" си чатил с ГРУ на СССР а защо е от Меркел питайте семейството агенти на ЩАЗИ на Антонина и Петър Стефанов Стоянов!Агенти на ЦРУ още от 60-те на 20 век пишат доклади до големите си шефове че "членовете на БКП така са се окопали че за вечни времена ще ръководят България"!Премиера Ренета Инджова не правила скандал а плагиатствала от ЦРУ?Както каза бившия посланник на САЩ:"Всичките сте от БКП и ДС но вече и от САЩ"

169

Анонимен

преди 2 години

преди възродителния тва влечуго се е казвало Юрдек хангар. Комсомолската партия го пратила в плевнята, нали кравар искало да става, та от там Плевняналиев, наместо юрдекХангар

168

Анонимен

преди 2 години

До Щирлиц ... :) ....Сигурно има някакво орехче, там някъде ... Но катеричката е тотално бъгава ... Тотал щета ... Вместо да плашат децата с него по телевизията, да го сложат в Резерват ... :)

167

Анонимен

преди 2 години

Това Влечуго откъде го изкопахте, бре, мucuркu ... Toя не получава ли редовен кекс, та през седмица ходи по телевизиите да се излага, като шугава овца ... Пардон, пастирка ..

166

Щирлиц

преди 2 години

Не може в полупразно черепно пространство да има разум-справка горенаписаното.

165

Ст@м@т

преди 2 години

Това е президента който най-нислко се навеждаше!!!!!!!!!!!!!!!!И друго се сетих - пляскаше руснаците хахахахаххаахахаххаха

164

Анонимен

преди 2 години

Роси, кой създаде хаоса?

163

до ГЕРБ

преди 2 години

Не ви ли стигат почти ежедневните издънки на лидера ви, та го подсилихте с Плевнелиев? Навремето така Д.Митов подсили мамата на БГ Ц.Цачева и тя загуби с 6% разлика. Сетне Б.Борисов се тюхкаше: Аз смятах, че Дани е умен, а то се оказа, че са били умни очилата му. Та и сега помощта на Росен: да вземеш за помощник и опорка ненавиждан и осмиван от хората експрезидент е все едно да си вкараш таралеж в гащите. Въпрос на преценка и ум. Милиционерите, когато Господ е раздавал ум са били на обиск.

162

Аман от драскачи !

преди 2 години

Тоя що не вземе една права лопата и да отиде на свиждане на синчето ...

161

миро

преди 2 години

До Анонименчехлю

160

Анонимен

преди 2 години

Че що да му плащам на хаоса!?Да ме цапа и мен ли!?Ха!Скрий се,мижитурка.

159

Анонимен

преди 2 години

Рогатият на Прехода

158

Голям смях

преди 2 години

Росенчо, магарето на Бойко Борисов "и магаре да издигна, и магаре ще изберат" да ми говори за правила.Правилата ги въвежда Румен Радев, истинският президент, а Росенчо .... Росенчо е м.у.х.л.ь.о.