31

онзи

преди 2 години

трябва и още по-драстично да се вдигне и цена и раб.време на зоните! Някои още си живеят с идеята, че може без пари на центъра да си ходи... чшш алоу! Къде се намираш? На центъра на село си паркирай колкото искаш.

30

Анонимен

преди 2 години

Супер ограбване.

29

Анонимен

преди 2 години

Тройна и четворна да я направят, все толкова ще ми струва - 0 (нула) лв.... Другите му мислете )))

28

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ-СДС истински вредители!!! Не си спомням някога да са предложили или приели някакво решение в полза на Софиянци, само доене, измисляне на засади и вредни действия. Дано след поредните избори тези пара зити да изчезнат от управата на града.

27

Иван

преди 2 години

Тия герб ерасти мръсни продължават да ни съсипват ! Защо има още *** да гласуват за тях ??

26

Кацаро

преди 2 години

Паркиране в синя зона само със зелен сертификат

25

факт

преди 2 години

при тоя наплив на новософиянци с техните таралясници така ше е .

24

Хаха

преди 2 години

Да направят цяла София синя зона, за да се наядат спокойно. От тях да мине, може Обеля, Връждебна и Кремиковци да са зелена...

23

Комо

преди 2 години

Няма от къде повече да се вземат пари освен от синя и зелена зона. Но това няма да ме спре да я катеря по тротоари колата и да спирам по градинки

22

бай Тодор

преди 2 години

Лесни пари.

21

Някой

преди 2 години

Защо това манипулативно заглавие? Ау каква схема пак направиха... ще взимат от джобовете на горките хорица за да правят някакви зони! Разбира се, че трябва да има повече зони... с по-малко места даже... и по-скъпи.. и по строг контрол! И разбира се, че ще струва пари това... и разбира се, че тези пари трябва да са от бюджета на София! Харесвайте това... защото рядко се случва! Искайте повече такива неща! Излезте от тинята!

20

Край

преди 2 години

Вдигайте цената че по 10 минути обикалям - няма празни места в синя зона.

19

Анонимен

преди 2 години

До Качо - Един такъв си беше заградил обинско място и ме заплашваше, после ми надра колата. Накарахме го да плати 12000 лева за щети + глоба от 6000 лева за зпалаха за убийство (в смисъл, ако не ях ядосан, нямаше и да повдигна въпроса, защопто беше афектиран, ама ... дадох където трябва пари, и ...), 4 месеца го фържаха на лек режим, сега още е в пробация ;) ... Така че МНОГО внимавай, на кого се правиш.

18

?

преди 2 години

Разликата в работното време на Синя и Зелена зона ще резултира в претрупване на автомобили на границата със Синя зона.Няма смисъл едната страна на улицата зоната да е до по късно от другата страна на улицата

17

Качо

преди 2 години

Аз съм си направил синя зона пред блока и пред офиса. Синя, щото някой ако спре му посинява окото. Слагам туби по 10 литра и за двата ципа винаги имам места. Не ме бригат другите зони.

16

azz

преди 2 години

ГЕРБ - берасти и пУтреоти - кога да ги претрепеш с камъни - все е късно...

15

Анонимен

преди 2 години

Нека голямата кражба започне!И какво точно ми предлагат срещу пари, които им плащам? Дупки, хаос и невъзможното да паркирам близо до дома си? Тия и... ти не разбраха ли, че с кофа боя и табелки няма как да се реши проблемът! Трябва да се строят паркинги! Ама нали, по-изгодно е да строим сгради пък къде ще паркират хората, не е важно. Да се оправят кой както може!

14

*_*

преди 2 години

И към варненеца- има си буферни паркинги за тебе. После си се качваш на метрото и си ходиш в центъра. Две ползи- не се замърсява централна част и не се чудите по 100 часа на къде да завиете, в коя лента да се престроите и тн ситуации, които ежедневно наблюдаваме.

13

*_*

преди 2 години

Направете зона в дианабад, няма къде да стъпеш на тротоар, всичко е накачурено с коли.

12

браво

преди 2 години

Поне от 2г неможеш да намериш място където да паркираш. Което значи че е евтино. Даже синята зона трябва да стане 3-4лв. Така ще се поосвободи и тези които имаме работа в центъра, ще я вършим на спокойствие. А за тия които само знаят да мрънкат, стойте си в безплатните гета и се карайте за паркомясто в калната ливада. Крайно време е да спреме да се съобразяваме с бедните, и всичко да е на социален принцип. И данъците на колите трябва да се вдигнат, пълно е с бараки.