9

...

преди 2 години

Как не те е срям, бе? Кой вдига юмруци, ходи на Бузлуджа и говореше, че нямало страшно? До ония ден отричаше мерки и всичко, а сега друга песен пееш, че чак си се и ваксинирал. Смеш.ник!

8

Анонимен

преди 2 години

Смешен и жалък Радев

7

Анонимен

преди 2 години

Характерна черта на българина да ди чисти и мие ръцете като иползва предходната помия вместо да използва чиста вода Когато преценим собствените си грешки без да корим другия мже би ще успеем но явно няма да е скоро

6

Изнервен

преди 2 години

Този е завършен ***. Пак ГЕРБ са му виновни след като лично той, а също и неговият здравен министър говореха преди, че вирус няма.

5

Анонимен

преди 2 години

Недоверието към ваксините е функцията на онази машинка наречена мозък да мисли самостоятелно,на мен тояга не могат да ми сочат за да си боцкам квото и да било и ще се уверите по трудния начин съвсем скоро!!

4

Анонимен

преди 2 години

проф. Ваня Добрева от БСП "Ваксинирането действително е доброволен акт. Дотогава обаче, докато пандемията не е стигнала до размери, които застрашават съществуването на обществото ни; до положение, при което другите способи за лечение губят ефикасност. В такива върховни мигове идва ред на държавата, която не е институт за благородни девици, а разполага и с начини, мерки и органи да реализира необходимото за съхраняването живота на обществото. България днес е принудена, поради невъобразимото разрастване на пандемията, да защити своя национален интерес".

3

Анонимен

преди 2 години

проф. Ваня Добрева от БСП "В развитите европейски държави 70% - 80% от населението вече е ваксинирано, а у нас едва 20%. Там масово се поставя трета инжекция. И децата след определена възраст, както и младите хора, се стимулират да се ваксинират".

2

Анонимен

преди 2 години

Лукашенко на предложенията за зелени сертификати: "Защо искате да издевателствате над хората! Аз съм за ваксините и напрвих всичко възможно лично с Путин да се осигурят достатъчен брой ваксини. Аз не мога да забраня на хората да се ваксинират, но и хората не трябва да бъдат насилвани да го правят".

1

Лоялен

преди 2 години

От Радев идва всичко развали цялата държава махай се