71

Диана

преди 2 години

На Нинова всичко винаги й е лесно и ясно - затова и стигна до пълзящ преврат..Промяна й била нужна на госпожата, доскучало й значи..Но ако знае какво трябва да представлява една нейна промяна, аз да съм трамвай! По отношение на здравеопазването направо си иска връщане на стария модел - така си беше лесно там всичко прошнуровано и пронумеровано, значи...Сигурно и другите й "промени" са такива - лицемерни ограничени брократи...Всичко до което се докосват се съсипва! БСП ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

70

РАДЕВ СЕ ПРОДАДЕ

преди 2 години

..ЗА 1/2-млрд/? ВЕЧЕ НА САЩ И БРЮКСЕЛ , ЗА "ЗЕЛЕНИЯ СЕРТИФИКАТ" ЗАЩОТО НЯМА ПАРИ И ПРЕДСТОЯТ КРИЗИ И МИЗЕРИЯ В БЪЛГАРИЯ!....НИНОВА ЩЕ СЕ ПАЗАРИ ЗА ЧАСТ ОТ ПАРИТЕ ---ЗА ДА ГЛАСУВА ЗА РАДЕВ!...МАЯМАТА СЪЩО ЩЕ СЕ ЖАЛИ ОТ РАДЕВ В СЪДА-- А , И ТЯ ПАК ЗА ПАРИ....ХА,ХА,ХАААААААААА

69

Стига глупости

преди 2 години

Г'лупости на търкалета. Това , че бат'ти Бойко е бивш полицай и охранител с пожарникарско образование не е тайна за никого. Каква Евразия и каква Еврозона тук? И друг път съм писал, че тролването по гербаджийски опорни точки води до тотално о'глупяване.

68

Анонимен

преди 2 години

До Пак по опорката? 9ЮЛИ 2020Г БЪЛГАРИЯ ПРИЕТА В ЧАКАЛНЯТА НА ЕВРОЗОНАТА/ГЕРБ/А ЕДИН ЮМРУК КАЗА ЧЕ ГЕРБ СА МУТРИ- ЗАЩО, ЗАЩОТО КРЕМЪЛ ИСКА ОТ НЕГО БГ ДА Е В ЕВРАЗИЯ

67

Тоз пък!

преди 2 години

До нн Хапчетата, чичка.. първо за простатата, после за малоумието!

66

Чума червена

преди 2 години

До нн ДПС?! Това е партия, с която БСП традиционно управляват! Близки са си, познават се добре... Пък сега подобно пренебрежение!

65

Стига глупости

преди 2 години

До Кирил: Проблемът ти е, че не разбираш колко си *** ти самият

64

Пак по опорката?

преди 2 години

До до НН: Преди управлението на ГЕРБ на кое място беше България? По времето на Станишев влязохме в ЕС и бяхме на едно ниво с Румъния. Даже искахме да не ни пакетират с нея, защото сме били по-напред. А сега те са далеч преди нас, с 30% по-голям БНП на глава от населението. Това са "големите успехи" на Бойко и гербаджиите. Докато не се оттървем от тях няма да се отлепим от дъното.

63

Кирил

преди 2 години

Корнело, про..ста жено врачнска, млъкни ***.За какви политики ще говорите като всички сте един дол дренки-некадърници.Но трябва да управлявате няколко месеца за да се убедят всички Тъ---па....Ци ,че не ставате.И след товални пак същото Борисов да ви оправя бакиите а вие да изливате помията.Арееее изчезвай,и хич не се появявай.Ти нали беше болна ***,или не те сдържа да си чеше дългия език

62

Мажоритарен избор?

преди 2 години

Избирателите ще решат. Днес от интервюто с Тошко се разбра нещо, за което дори и не подозирахме. Оказа се, че всеки кандидат за депутат от ИТН подписва декларация за отказ от депутатското си място още преди изборите. Така се оказва абсолютно безмислено да се гласува с преференция за ИТН. Слави и Тошко ще подадат декларацията за отказ на избрания с преференция, и на първо място ще се окаже този, когото те сами за си си избрали за първи. Те това е парламентаризъм според Слави и сценаристите му.

61

Анонимен

преди 2 години

БСП и партиите на подмяната.... те щели да ни управляват, спасявайте си парите , защото ще фалират банките за да не влезем в еврозоната.

60

$ и ?

преди 2 години

Нинова окраде партийната си касичка и сега е хвърлила око на държавната.

59

пламен георгиев

преди 2 години

Корнелия Нинова да отговори на всички как е диагностицирана на 14.10.2021 за втори път и на 24.10. е гост в студиото на Нова Тв.А карантината? Или при нея 10 е равно на 14.Никъде няма разлика дали си заразен за първи път или втори.Или всичко е ... политика?

58

Български гражданин!

преди 2 години

Стига с тая промяна!Изхабихте думата! Уточнете ясно и категорично, без използване на клишета какво означава "промяна" в политиката и какво точно искат да постигнат тъй наречените партии на промяната - поне 10 мерки, обяснени ясно с примери!

57

Анонимен

преди 2 години

Беи курнелио ти президент няма да станеш стига с неграмотните ти приказки и с интригите. Президент няма как да станеш следващите няколко милиона години. Престани с интригите. Отвратителна си.

56

Анонимен

преди 2 години

Първо си махнете селянката от Крушовица, че тя разсипа партията, а преди няколко дни нареди на водещия предаването по БСТВ да нарече президента "фашист". Тя остана с верни хора от ръководството на партията, чийто брой се побира на пръстите на едната ръка. И нека има предвид, че членовете и симпатизантите на БСП не са нейни крепостни. Отнове ще спаднат гласовете за БСП.

55

до НН

преди 2 години

ГЕРБ са разсипали държавата? Ако си на 65 г. трябва да помниш поне изнасянето на валута с дипломатически пратки, правителството на Луканов, кредитните милионери, Жан Виденовата зима, правителството на Станишев. ГЕРБ дойдоха след всичко това, но само те са виновни, а? Преди тях е било само цветя и рози, текли са реки от мед и масло, така ли? Когато не ви изнася, вас комунистите веднага ви хваща амнезията.

54

П.К. инк.

преди 2 години

Тази, вероятно притежава върховните качества на тапигьозлук и ***, след като е присвоила труда и парите на отрудените българи чрез криминалната "приватизация",да има и наглостта да говори за промяна в законодателството, на "модела" за управление, за върховенството на законите на демокрацията? = Според Нинова и БСП представлява хората и когато техните интереси са засегнати, независимо от кого, тя винаги ще застане на страната на хората=??? ДА СЕ СМЕЕШ ЛИ, ДА ПЛАЧЕШ ЛИ?

53

Анонимен

преди 2 години

Заложиха на Фигуранта и сега... надолу... от мен един глас по-малко... не се разграничихте от глупостите на зелените чорапи на ... сега ще плащате на изборите

52

нострадамус

преди 2 години

БРАВО ИЗТРИВАТЕ ВСИЧКО ЗА КОМЕНТАРИИТЕ НАПИСАНИ ЗА БСП.МЛАДИ ПРОДАЖНИ ХАКЕРИ.