54

Анонимен

преди 2 години

Да убиваш естествената си имунна система с "вакси" и да вярваш, че някой ти мисли доброто с това, е меко казано наивно. Да задължаваш и принуждаваш хората да се ваксинират по такъв *** начин, нагло и безцеремонно, е проява на тъпня! Това е най-бруталният фашизъм в човечеството, провеждан някога. Биологична война, чието оръжие са ваксите, а Ковид е единствено и само средство. Е, това обаче е война, която в крайна сметка ще бъде спечелена от будните и смелите. Няма как да се правиш на Бог!

53

Анонимен

преди 2 години

Превенция трябва, не трябват лекарства.

52

д-р

преди 2 години

Мислите ли,че ако някой пуска вирус няма илач срещу него!?Между другото,този вирус е пробен!Страшен ще е следващия!

51

ABBA, Money

преди 2 години

Изключителна статия ТОЧНО по темата за ваксини и лекарства има в сайта на "мрежата Волтер" на английски https://voltairenet.org/article214291.html а също и на руски. https://voltairenet.org/article214325.html. Прочетете и коментирайте след това!

50

ABBA - Money, money,

преди 2 години

Чичко Бил прогнозира да спечели 200 милиарда от ваксини, затова и се махна от Windows. Неговите фондации (заедно с Мелинда), и другата - Глобален алианс за ваксини и имунизация (ГАВИ) заедно със САЩ са основните спонсори на СЗО. Гебрейесус преди СЗО беше в борда на ГАВИ. Всички останали държави спонсоритат със вноски СЗО, но дават общо само 20% от парите, за разлика от Гейтс. Ако някой ви се кълне, че го прави за вашето здраве, замислете се!

49

Анонимен

преди 2 години

Госпожата иска да стане милионерка. Всяка боцка я доближава все повече до сбъдването на едничката й мечта. Така ще може даа си купи не само боя за коса и молив за очи, но и червило, нови джуки, титки, напомпани партньори. Ваксайте се, направете един от двама ви щастлив.

48

Анонимен

преди 2 години

Все едни и същи трътки се вартят да дават акъл - Пенка, Аргирова, Ива, Кантара, Витанов и тн

47

Анонимен

преди 2 години

Не ги пийте, в тях ще има чипове на Биг Фарм

46

Анонимен

преди 2 години

До епидемиолог- Младежи и деца са основната им цел напоследък. Без значение че за тях ковид е по-безопасен от ваксините. Дори на бременните жени посегнаха. Старците хич не ги интересуват отдавна. Те и без това поколение повече няма да създават, за да съспят с това Планетата. Слушайте основния спонсор на тези mRNA ваксини. Забравих му името.

45

епидемиолог

преди 2 години

Пенка Петрова е положила не Хипократова Клетва а Hypocrite-ова. Дори преувеличения процент 70% за колективен имунитет не се отнася само за ваксинирани, а предимно за естествено създаден колекривен имунитет. Ваксините, дори да работят при тези вируси са само за слабите индивиди. Това че увеличават непрекъснато процента означава само че тези ваксини не създават колективен имунитет срещу ковид. Но сигурно имат друго много по-важно предназначение. Особено след като са се фокусирали предимно на деца

44

Анонимен

преди 2 години

Един достоен човек на нацията.Наградете го с орден Стара планина

43

Анонимен

преди 2 години

Честито Кацаров.Честито

42

Анонимен

преди 2 години

Господин Кацаров благодарим ви всички симпатизанти на БСП.Вие спасихте партията с Радев в маи трудния им момент.Успех

41

Анонимен

преди 2 години

Хаха..те и лекарство да измислят, антиваксърите няма да му вярват...ще отказват да ги лекуват с него.Ще има..ами много бързо го измислиха това лекарство...не знаем какво има в него(все едно знаят какво има в другите лекарства) няма да искат да дават пари на фармацевтичните компании и т.н. и т.н.

40

до до хп

преди 2 години

И аз си задавам същия въпрос констатирайки ниската Ефективност на ваксините (меко казано), но въпреки това продължават да ни налагат ваксинацията нарушавайки правото ни на избор!

39

Neo MATRIX

преди 2 години

До До хп "И какво ще спечелят като те ваксинират? Мислиш ли, че на някой тая простотия му е притрябвала. Хората се опитват да постъпят правилно в трудна ситуация." Боцнатите, вече са в матрицата и започват друга песен вече да пеят... Някои от тях даже ги канят и агент Смтовци на матрицата да станат ..... Както е тръгнало, скоро по улиците ще почнем да се трепем - тези глътнали синьото хапче с тези глътнали червеното ....

38

До хп

преди 2 години

И какво ще спечелят като те ваксинират?Мислиш ли, че на някой тая простотия му е притрябвала. Хората се опитват да постъпят правилно в трудна ситуация.

37

хп

преди 2 години

Все повече се убеждавам, че целта е не да намерят лекарство, а да ни "ваксинират"!!!!

36

Нео

преди 2 години

Очаквам агент Смит от "Матрицата" да дойде и да започне да ваксинира подред... Кой го интересува дали боцкането предпазва от каквото и да е .... важното е да те вкарат в матрицата, щото ако не глътнеш синьото, хапче току си видял някои неща, които тези вече които са вътре не виждат..... :-( Но пък винаги ще има и Нео-вци....

35

Айти

преди 2 години

Аз затова се изнесох в Неофит Рилски до най-големия Исторически парк в света до Варна. Тука не плащаме ток - има 5 мегавата ветрогенератор и 10 декара фотоволтаици. Не плащам за топлото,щото къщите са с термопомпи. Пия вода от чешмата,защото под селото има минерален извор. Не ходя на магазин, защото има био оранжерии. 0% са ваксаните тук,няма маски,няма сертификати,няма ковид. Това е паралелна държава!