197

Анонимен

преди 2 години

До 209В Апокалипсиса от Йоан Богослов е казано че човек ще получи белег на ДЯСНАТА ръка и ЧЕЛОТО .Само,че Ваксината се поставя на лявата ръка.

196

Анонимен

преди 2 години

"Всички държави ще правят така, ваксинираните няма да страдат повече заради неваксинираните." - Ваксинираните страдат заради собствената си глу_пост. Лошото е, че и ние неваксинираните страдаме заради същото. Ако 90% от хората по света не искаха да играят тази игра, тя изобщо нямаше да започне, но след като масово хората са съгласни, то тя ще продължава дотогава,докато има достатъчно много съгласни.Ако си мислиш,че ваксинираните няма да пострадат,ще ти кажа,че вие ще сте най-големите потърпевши!

195

Анонимен

преди 2 години

"Изобщо не ми дреме за Австрия. В Германия това няма да стане" - Иска ми се да си прав, но за съжаление знам, че не си. Според инфото в нета Слава Севрюкова много отдавна е предупредила всички българи живеещи в чужбина да се връщат докъм някъде 2022 година в Бг, защото иначе горчиво ще съжаляват и няма да могат да се върнат отново тук. Преди време много съм се чудил как така ще се случи, но все повече отиваме към изпълнение на предсказанието. Сам/а преценяш, аз само информирам...

194

Анонимен

преди 2 години

До 209 Цитираш Евангелието ,както дявол чете Евангелие!

193

Анонимен

преди 2 години

Изобщо не ми дреме за Австрия. В Германия това няма да стане

192

Чичо

преди 2 години

Дано това скоро да се случи и у нас!

191

Тжжт

преди 2 години

Какъв е смисълът да затварят и ограничават Неваксинирати, като тези които са Вакснати също разнасят вируса ?!?!

190

ами

преди 2 години

Правнуците на чичкото с мустаци са достойни негови заместници. А на неразбралите-фашизма се завръща с пълна сила!

189

Анонимен

преди 2 години

Да имат опит и нашите предци е не всички ,но някои от тях също имат опит.

188

...

преди 2 години

Нека позная ще ги затварят в заведения в които ще има висока концентрация на неваксинирани. За кратко може да им викаме лагери. Лагери за концентрация на неваксинирани. Звучи леко дълго. ЗНАМ! Концентрационни лагери! А! Е така звучи правилно. Те немско говорящите имат доста опит. Имат и сградите даже. Само трябва да ги почистят. Предлагам ако някой кихне да го слагат в изолатор на висока температура. Към 400 градуса Целзий.

187

Касандра

преди 2 години

Нали всички се сещате, че това гарантирано ще се случи? И че следващата стъпка са концлагери? И че постепенно ще се случва и в другите държави? Какво ще направиш, българино? Ще се дадем ли на този турбо-фашизъм по-черен от видяното през 20-ти век?

186

Анонимен

преди 2 години

Как точно страдат ваксинираните заради неваксинираните ? Не могат да идат на мол, кръчма, на пазар в Одрин? Че то това не е заради неваксинираните, а заради нелепите, нелогични мерки за справяне с ковдид вируса, които не водят нито до лечението на заболяването, нито до преодоляване на последиците, а единствено се въртим в омагьосан кръг.

185

Анонимен

преди 2 години

Нали Австрия беше с над 80% ваксинирани ??

184

Анонимен

преди 2 години

Сигурно пак Кацаров е виновен. Всички държави ще правят така, ваксинираните няма да страдат повече заради неваксинираните.

183

До 200

преди 2 години

Вероятно, но пък си оригинално п р о ЗД, а срещу това за съжаление ваксина няма.

182

До 196 antiselendur

преди 2 години

Точно си пълен се. ( льо от най- до . лен тип. Ча . Л г и зи ран , не ми с лещ и очевидно не г ра м отен пишещ на шльокавица па паг ал, ама коментиращ от последна инстанция неща, от които идея си нямаш. Kleta mayka Balgaria както би написал с Й накрая!

181

Анонимен

преди 2 години

Ха, ха демокрация било това!

180

Анонимен

преди 2 години

Хитлеристи са тия от ЕС

179

Сатир

преди 2 години

Толкова много "специалисти" вирусиолози, толкова много суеверия, толкова много празни приказки. Честито на разбиращите!?!?!?

178

Анонимен

преди 2 години

Да ти качват на влаковете направо... За глупавите, всяка една лоша глава от историята ще се повтаря завинаги...