160

до Nnnn

преди 2 години

То и сега процента на ваксинираните е приблизително равен на процента приели другата вяра по онова време.

159

Американеца

преди 2 години

Италианците са пълни смешници. В 40 щата в това число и Тексас са забранени със закон тези сертификати, наречени са дискриминационни и отнемащи свободата. Вижте статистика от Тексас, няма локдауни, бройките на заразени са паднали с -40%, дори медиите вече не лъжат а си признават. Модела на Тексас и губернатор Аббот работи

158

До Nnnn

преди 2 години

Хората,които наричате *** и страхливи,са податливи на пропагандата.Как работи те е описано много добре в статията от 21.10.2021 г.от Джон Уотърс - " В очакване на технотарианския( пост - Covid) нов световен " ред" - richieallen.co.uk

157

...

преди 2 години

Какво са доказали? Затвориха си цялата страна за година повече. Имат по-малко случаи. Като се отвориха сега пак ще се качат бройките. Стига глупости. Нищо не са доказали. А за за зеления паспорт. Помнете ми думите след 3-6 месеца ще искат да ваксинират децата или няма да им дават да ходят на училище.

156

Nnnn

преди 2 години

През турско време са принуждавали хората да приемат турската вяра. Тези,които сега се ваксинират по принуда заради зеления сертификат ,100% биха приели турската вяра ако бяха живели по онова време.

155

Анонимен

преди 2 години

Цяла Италия е на протести.Има ли наказания за медии,разпространяващи пропаганда и фалшиви новини в 21 век!!!!

154

Nnnn

преди 2 години

Като са прости и страхливи ще се ваксинират. Не могат да издържат всички две-три седмици да не ходят на работа,тогава държавата щеше да го отмени сертификата поради липса на кой да работи за да не се срине икономиката и да стане като Великобритания. Но *** и страхлив народ. Така ще стане и в България. Наредили са се да им бъркат в носа и да се ваксинират за да ги пуснат в мола. Какво ще ви стане,ако не влезете в мола или в ресторанта?

153

diamobg

преди 2 години

В друга статия на DW, по данни на Роберт Кох, се казват важни неща. Първо: ПРЕЗ 2021 СА РЕГИСТРИРАНИ 68 000 СЛУЧАЯ НА "ПРОБИВ В ИМУНИТЕТА",което ще рече, че има 68 000 случая на разболели се ваксинирани в Германия. В България колко са? Второ: ИМУНИТЕТЪТ СЛЕД ВАКСИНИРАНЕ Е 83 %, а когато промотираха ваксините казваха, че за различните ваксини е между 94 - 95 %. Какво се оказва?!?!?!

152

Върши я!

преди 2 години

Хората се обединиха за протести навсякъде!

151

До Йо

преди 2 години

Ако приемането на ковид ваксина на собствена отговорност се счита за социален дълг,то обществото ще се грижи ли за ваксинираните,ако в резултат на ваксините получат хронично заболяване или временен тежък страничен ефект?Отговорът към момента е не.Не можеш да докажеш,че получените краткосрочни и дългосрочни странични ефекти са причинени от ваксините.Не можеш да търсиш обезщетение за вреди,след като си подписал информирано съгласие.Извод - социалният дълг не може да бъде еднопосочен.

150

Дете

преди 2 години

Защо се дава дума на псевдо разбирачи писатели уж да дават акъл и наклон на хората?!Нека всеки си вземе решение за себе си!

149

Анонимен

преди 2 години

Римляните винаги се оправят

148

Анонимен

преди 2 години

Излезе и статистика,че всъщност умрелите в Италия ковид не са 130 000 като гърмя телевизията ами са малко над 3000. Правете си уводите сами ..

147

Анонимен

преди 2 години

Живея в Италия, по-точно в Рим. Няма нищо вярно от написаното ! Вчера цяла Италия беше излязла по пиаците да протестира! Защо не отразявате истината?! "Журналисти" - терористи !

146

Киро коравио

преди 2 години

Сега ни ваксинирате насилствено но ще ви се върне. Хората помнят. Това е алчната демокрация.

145

Край

преди 2 години

Добре бе - убедете доц Атанасов и Чорбанов и Мангъров че ваксината е добра. Убедете ни че и тия дето имаме антитела трябва да се вксим. Ако не можете - одете да перете зелени чорапи.

144

Анонимен

преди 2 години

Само преди няколко дни ни и информирате как Италия отваря всичко без никакви ограничения защото били ваксинирани над 80% Сега обаче Дойче зеле твърди че при 82% ваксинирани в Италия били доволни че имат само 35 заразени на 100 000 души, тоест очаквали са много повече. И това на фона на твърденията на учените от цял свят че при 70% ваксинирани вируса щял да изчезне. Жалка работа.

143

Незнайко

преди 2 години

Войната срещу собственият ти народ върши работа.... това ни казва статията, хора опомнете се!

142

Дучето

преди 2 години

Така е било и по времето на - дучето мусолини - репресиите вьршели работа , но накрая го обесили собственният му народ

141

Анонимен

преди 2 години

Върши работа, особено като свърши рулото.