71

Анонимен

преди 2 години

То пък Москва като има нужда да го разрушава, той сам си се разрушава с всевъзможни гл уп ости, даже надмина СИВ и квито бяха там комунистически прос то тии

70

Анонимен

преди 2 години

Англосаксонската преса управлява с измишльотини, тоя каза това, ония каза онова, ама кой е тоя, истина ли е това, неговото мнение ли е миродавно или са го накарали да се изкаже така,че да го публикуват няма значение.Важното е хората да са побъркани и хаоса да продължава.

69

Москва

преди 2 години

Там спазват една нашенска пословица по отношение на ЕС: "Не бъркай в ла й но, да ти мирише!"

68

Дедо

преди 2 години

тоя е бивш, защото е изтрещял, съчинява глупости и нарочно не е освидетелстван .. като у нас голма част от кандидатите за президент

67

бай ганю

преди 2 години

Когато британците говорят и господ мълчи пред фактите

66

Анонимен

преди 2 години

Не Русия, а Великобритания с излизането си от ЕС иска да го разруши.Съвсем по английски, не съм аз ами едикой си.

65

...

преди 2 години

ЕС сам се унищожава. Вместо да се концентрираме върху обща инфраструктура, сигурност, корупция итн ние се концентрираме върху правата на Геiове, транс сексуални и прочие.

64

анонимен

преди 2 години

Мужиците да знаят едно. Пътят за Европа минава през САЩ. Най-добре да си кротуват.

63

Анонимен

преди 2 години

Не е нужно Москва да прави каквото и да било, за да се разруши ЕС. Достатъчно е цир_кът с Ковид да продължи и ЕС ще се саморазруши. Скоро и ние ще го напускаме, като гледам как се опитват да ни жигосват като до...итък. Щом ЕС се е превърнал във фашистки съюз, то ние нямаме работа там.

62

Зъбар

преди 2 години

Москва да разруши ЕС ??? Ха ! ЕС се руши сам заради зелено-джендърските си глупости. А колкото до Брекзитания, да погледнат първо собствената си *** и да не дават акъл.

61

Анонимен

преди 2 години

По-правилното заглавие 7"Москва смята, че ЕС ще се саморазруши"

60

анонимен

преди 2 години

Москва ако иска, може да спре търговията с газ след приключване на договорите. Може да го пласира другаде защото зелената енергия ще почака. Това ще е края на богатия ЕС. Това бе казано от някакъв фактор в ЕС.

59

Анонимен

преди 2 години

До АнонименДаааа, бееее, точно "руската пропаганда" накара Англия да излязат от ЕС и веднага да направят съюз между Англия и бившите английски колонии - Австралия, Канада,САЩ , хахаха!

58

Анонимен

преди 2 години

На зспадните либервдти все Русия им е ***** в гащите. Не се виждат какви идиотии сътворявят нон стоп. С тази зелена сделка еврозелките сами ще разпаднат ЕС. Нямат нужда от помощ изобщо!

57

Анонимен

преди 2 години

Дърт козел ,Путин Каьа че може да ликвидира САЩ за полувин час ,я помисли за колко минути че разруши еврогейовете

56

Анонимен

преди 2 години

Англия има едно от най-добрите разузнавания в света, дори може би най-доброто, но какаво от това, след като през последните 3-4 века водят напълно неадекватна политика, вредяща дори на самата Англия и превърнала Англия в жалка марионетка. Европа не ви е враг,нито пък Русия, вие сами си вредите с недалновидни, глупави решения. Русия дори ви помогна и ви спаси,защото ПСВ и ВСВ ги започнаха анличаните и ако Русия не се беше намесила, Англия днес щяха да говорят на немски език,да са част от Германия

55

Анонимен

преди 2 години

Този Бивш много загрижен за ЕС. Даже съвети дава. Да се посмеем.

54

Анонимен

преди 2 години

не само това, но създадоха нов съюз между Австралия, Англия, Канада, САЩ - това са Англия и бившите колонии на Англия, само Канада е била френска колония, но и английска по-късно. Континентална Европа, трябва да си остане заедно, включително и Русия, за да не ви спретнат пак някоя разруха като ПСВ и ВСВ!

53

Анонимен

преди 2 години

До АнонименБританците бяха доста доволни, че излизат от ЕС и казаха, че не искали да плащат повече за участието си в ЕС и да спазват понякога налудничавите идеи на ЕС и затова излязоха от ЕС, никой не ги е карал да излизат, абсолютно никой, даже някои държави от ЕС, се опитваха да спрат излизането им, но англичаните сами си го организираха и излязоха по свое собствено желание, не само това, но създадоха нов съюз между Австралия, Англия, Канада, САЩ - това са Англия и бившите колонии на Англия,

52

Ленин

преди 2 години

Ако не успяхме през Първата СВ ще запалим Втората идва ред на Третата с оръжие ще преборим ковида.