133

неутрален

преди 2 години

Рaбoтaтa ми e тaкaвa, чe нямaм нуждa oт зeлeн ceртификaт. Нo нeкa дa пoмиcлим трeзвo. Тeзи вaкcини ca cъздaдeни нaбързo зa cпрaвянe c кризa. Тяхнoтo въздeйcтвиe вce oщe нe e прoучeнo. A cлeд вaкcинaтa връщaнe нямa. Дoри дa ми изтoчaт кръвтa, нe мoгaт дa я oтдeлят. Пo-дoбрe e зa oбщecтвoтo aкo имa и нeвaкcинирaни хoрa зa дa зaпaзят нeдoкocнaт гeнeтичния кoд нa нaрoдa.

132

ФатаМоргана

преди 2 години

Все още имаме платени отпуски затова не е голям броят на неплатените.

131

Анонимен

преди 2 години

Така на части няма да стане,трябва всички заедно да не ходим на работа,или неплатен или болничен и съд до дупка.Ще издържим 1 месец ако имаме заеми от познати ще вземем и ще издържим само 1 месец да се срине цялата държава.Жалко че лекарите досега не спряха този геноцид -остава ние хората да го спрем защото няма време

130

Ам чи

преди 2 години

и да..не вярвам че и ваксината ни е същата както и на останалата част от Европа.. щото нито кока- колата е същата нито ред други неща..факт.А и голяма част от публично ваксинираните личности сега са болни( много хора го изкарах безсимптомно,но те няма да получат сертификат).А и лекар учил над 10 години за да отиде на работа му трябва зелен сертификат,а на продавачката в кварталния магазин- не,и ред други абсурди ,като това математици да говорят за лечение ...

129

Ам чи

преди 2 години

Като си вземе овце на село може и да се възобнови българското животновъдство ,българското земеделие ,може пак да се появи качествена българска храна ,- всички унищожени под давлението на Европа, за да и изядем *** ....същата Европа, която налага сега ваксинациите. Европроект за това,европроект за онова..ам само за едни.Ще се ваксинирам само, ако не подписвам документ с който не освобождавам някой от отговорност ..в противен случай съм един експеримент,част от последния проект.

128

До Анонимен 146

преди 2 години

"Майстора. Който не желае ваксина да си взима овци и на село." - Ми убу де, ама овците сте още малко, че да ви подкарваме. Па и за нищо не ставате - ни млякото ви мляко /разбъчкаха го химикалите/, ни вълната ви - вълна /правителството вече ви острига/. Кво да ви прайм? Сега и тревата ще ви свърши, трябва някоя нова химия да ви забъркаме.

127

Анонимен

преди 2 години

Ако няма депозирана молба за неплатен отпуск, не се излиза в такъв! Пак лъжете, длажи жълтурници! Не това е начинът. Нека ги освободят от работа и после работниците да съдят работодателя. Страхотна каша забъркахте - ни от медицина разбирате, ни от право. И управляващите, и писа рушките!

126

Анонимен

преди 2 години

Според кодекса на труда, неплатен отпуск може да се излиза само при желание на работника. Няма как работодател едностранно да те пуска неплатен.

125

Анонимен

преди 2 години

Майстора. Който не желае ваксина да си взима овци и на село.

124

Анонимен

преди 2 години

Аз искам да разбера как върви ваксинацията в ромските гата?Защо никой нищо не пише за това,а принуждават хората,които работят и внасят данъци в тази държава да се ваксинират насила?Значи аз,която работя ,съм по проста от *** братя?

123

Анонимен

преди 2 години

ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ!!!

122

Анонимен

преди 2 години

вместо неплатен, по добре съкращение и една година на борсата! като свърши срока, да се върнат отново на работа!

121

Калоян

преди 2 години

За израел данните на болни и случаи са ок. Само да кажа че и при тях ваксинираните не са много, както аз си мислех понеже започнаха първи. Едва 60 и няколко процента

120

Анонимен

преди 2 години

България по стъпките на дивият Запад.Господата дето ги избираме ни карат все по тоя път който е хубав само са тех.

119

Анонимен

преди 2 години

Защо принудително ваксинираните не излизат в едномесечна карантина? Защо трябва да ги търпим и да ни заразяват?

118

Анонимен

преди 2 години

Слъчасалия, не бъркай утвърдените ваксини с тоя още неодобрен за масово ползване, бъркоч. И има достъчно данни че тези тъй наречени "ваксини" само за 6 месеца са докарали смъртност по-голяма от всички доказани до сега ваксини взети заедно, за изминалите 30 години. Искаш ли линкове или сам ще се оправиш? По всички мединцински стандати отдавна да бе забранен. Ама сигурно, има нещо вълшебно в него, та да си затварят очите и искат 100% ваксване, 80% не им стига, че и на кърмачетата дори налитат.

117

Въпрос

преди 2 години

До Solar Power - Слънчо, а от тези милиардите ваксинирани, колко са го направили по-собствено желание или интелигентност? Или просто не носят на бой? И нямат опит.

116

Solar Power

преди 2 години

И преди да говориш глупости от 3-ти клас вземи прочети листовката на ваксинита по календар които биеш на децата си :) Само информативно ... полиомелит (детски паралич) отказ 1 на 750 000 и увреждания 1 на 100 000. Сега виж например Пфайзер :) Признавам си ама никак никак не е лесно да си *** :(

115

Solar Power

преди 2 години

Найлонена е главата ти :) Помисли при 4 милиарда ваксинирани и 1 милион антиваксъри в България ... какъв е шанса те да са прави ?

114

факт

преди 2 години

До филип ейджитова ли - 2-[(полиетиленгликол)-2000]-N,N-дитетрадецилацетамид (ALC-0159)<!--EndFragment