133

Dew

преди 2 години

уникално умозаключение - какво си представят че е ваксинирането - обезпаратизяване - ужас

132

Анонимен

преди 2 години

Като избереш 'Здраве' най-отгоре виждаш, че всички 'статии' са за ваксини. Изcр***хте се върху сайта си минимум

131

факт

преди 2 години

До Анонименантихриста вече е тук!!!

130

филип ейджи

преди 2 години

то и за това кучетата хващат рак и тумори постоянно

129

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 136Аз добавки за ослабване не пия. Ни китайски , ни хамерикански. Ти какво пиеш и какво си биеш си е твоя работа.

128

Анонимен

преди 2 години

Стопаните на дом.животни са абонати на вет.кабинети.Управление чрез страх и при дом.любимци.Не пациенти,а контролирани клиенти,щото няма хуманно отношение,а само печал-барство.Хуманизъм?Транс и пост,да.Да живее новият световен ред!Урррааааа!Да живеят живите-мъртви!Колко да живеят...?Около 2 години,за по - бърз оборот.

127

...

преди 2 години

Защо ветеринаря има 100% ваксинирани пациенти а GP-то не? Отговора е във въпроса. Какви са ваксините и срещу какво? Който има котка или куче знае, че ако не го ваксинираш и лепне панлевкопения това е ГАРАНТИРАНА смърт. Ако хванеш КОВИД имаш ЦЕЛИ 0.5% шанс да умреш ако си между 30 и 50.

126

Ветеринар

преди 2 години

Ама, 0bцo, знаеш ли какво се случва, ако след ваксина направи усложнение една-единствена котка? Знаеш ли колко чисти са нашите ваксини и как се изпитват? Това важи и за лекарствата ни - много по-пречистени и по-безопасни от човешките.

125

Анонимен

преди 2 години

Такова изречение може да изрече само завършен психопат и социопат, кой я е направил лекар тази?!? Такива не трябва да се допускат до хора, камо ли до болни....

124

Анонимен

преди 2 години

И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им бъде сложен белег на десницата или на челата им, за да не може никой да купува или да продава освен онзи, който носи за белег името на звяра или числото на неговото име

123

Анонимен

преди 2 години

Котката ми е по- умна то тази. Ако й предложа някакъв съмнителен месен продукт го подушва и го отказва. Та и аз така с ваксината.

122

Анонимен

преди 2 години

На мен джи пи то дори не ми се обади да попита как съм. За какво лечение става дума. А някои дори не си вдигат телефоните

121

Зоро

преди 2 години

Тази женица е толкоз ппростта че чак дрънка. Кучео и да умре и да се разболее при ваксина си взимаш друго, а ти като се разболееш и умреш какво взимаш?Нека минат 5 години и ако няма много оплаквания от ваксината, ок! Защо не започнат да внасят новото лекарство нещо мултисевир подобно. Северомакетата го поръчали. Ефекта бил поразителен. Ние пак последни на опашката.

120

Дедо

преди 2 години

Колко акъл има тъз жена в тъз глава !?!? Да сравняваш домашните любимци с хората !?!?!? Домашните любимци нячат ДУМАТА бе гУспожо ! Тва означава ли , че ако човек не мисли вече за деца , трябва да отиде и да плати , .......ЗА ДА ГО СКОПЯТ ?

119

Мартин

преди 2 години

Дори техните ваксини са ваксини а не недействащ препарати! И са тествани повече време! Не съм чул ваксинирани кучета да хванат бяс!

118

Анонимен

преди 2 години

Наистина журналистките имат пренебрежително отношение към българския език и граматика. Това е недопустимо.

117

Анонимен

преди 2 години

Ей тия хора са много про сто. Какво им е криви лятото то беше преди повече от 50 дена. Ковид-а нали се развива до седмица, какво обще има какво в било лятото. И за домашните любимци, Ами ваксинирам си го с утвърдени и одобрени ваксини. Е това е разликата, трябва да си много тъ п за да не го разбереш. И тоя на Файзер, нали измислил ваксината за 3 дена. Сао не седне да отдели 3 дена да направи за Делтата? Що се нофете с вакса за Алфа?

116

Вьзмутен

преди 2 години

За мен е дискриминиращо там кьдето има повече ваксинирани ще е по светло при скьпия ток нощемА там кьдето са малко пак ще е тъмно

115

Анонимен

преди 2 години

Театрото свърши. Ще се бутате в кошарки, ще си плащате безбожно скъпите буклоци, ще излизате омотани като колети, за да ни пазите. Хайде инжектирайте си дистанционното, за да елиминираме излишните 90%.

114

Анонимен

преди 2 години

Ами ние домашните любимци ги и кастрираме. Нещо за това?