65

Р.Радеф-балалайка

преди 2 години

Балалайка - руски музикален инструмент.

64

анонимен

преди 2 години

Европа унижи Радев,като му каза,че няма думата. Той винаги ни излага на международни срещи.

63

Христо Христов

преди 2 години

До Наско/66"Румене хората на запад започнаха да намаляват и употребата на газ..." - почнаха и точно затова сега имат проблем. Защото от много акъл си наппавиха "сметката без кръчмаря".

62

Христо Христов

преди 2 години

Радев е про'ст, защото и той е атлантик, като тиквата.Всички атлантици са про'сти. Борисов сам го каза.

61

Анонимен

преди 2 години

Ето ви зелена сделка : Ние се съгласяваме да закрием Марица-Изток и не им искаме смешните 13 милиярда , в замяна си връщаме златното находище в Челопеч . Тогава ще можем да си плащаме и по 1000лв. за мегават без проблеми ...

60

Диана

преди 2 години

До СС Не гледай до носа си! Утре ако стане някаква авария в атомна електроцентрала ,е само няма да имаме ток, а няма да имаме и земя под краката си за достатъчно години за да се изсели и другата половина от страната. Не може човек да е спокоен у нас докато не махнем БСП! Наглостта им стига до там, че дори се смятат за комунисти - ако истинските комунисти бяха като тях, отдавна да сме забравили комунизма яде ли се или се пие, значи...

59

Диана

преди 2 години

Както винаги, Радев нищо не е разбрал - не става въпрос за "неглежиране", а за спасяване на климата на планетата и човечеството! По-нататък може да се измислят нови технологии, които да не вредят на Земята и хората, но засега тези ресурси са опасни...То...явно на БСП трябваа дълго да се обяснява - те не могат да мислят, могат само да козируват...Тъ.па.на.ри с тъ.па.на.ри...И как мислите, че такива хора, ще пуснат нещо талантливо напред- ще го изядат с парцалите още преди да си е отворило устата

58

Наско

преди 2 години

Румене хората на запад започнаха да намаляват и употребата на газ , а ти още говориш за кимюра . Мисли за вредните газове и нашите и твоите деца и внуци а не за пари(много пари) .

57

СС

преди 2 години

ЕС е пирамида дреме и за Източна Европа !! Тока от АЕЦ за България ,зелният ток за Брюксел !!!

56

Анонимен

преди 2 години

"ЕС не се ангажира с конкретна финансова помощ в ситуацията с растящите цени на природния газ и електроенергията" -- като не се ангажират откъде накъде ще ни казват каква енергетика да развиваме, ес някаква детска градина ли е?

55

Анонимен

преди 2 години

Тиквата направи от проспериращи проекто гьолове.

54

Анонимен

преди 2 години

Радев е виновен, че Тиквата не знае какво е подписвал...

53

Наблюдател

преди 2 години

Този р.ъб наистина ще направи от България блато ! Уверено ни води към национална катастрофа !!!! Толкова беди ни очакват , но "Галъп" ( тази абсолютно нескопосна агенцийка) заявява , че щял да вземе избора от първи тур ! Има ли толкова болни мозъци и мазохисти в родината ???

52

Анонимен

преди 2 години

мажи мажи радефф, искаме да видим какво ще подпишеш. те централите може и да не ни ги затворят принудително ама ние сами ще ги затворим защото токът от тях ще е по скъп и от перките и 95% от населението няма да може да си го позволи. и 90% от цената му ще влази в гушките на карбонните рекетьори. на печелившите честито. да пита ушиту и мама меркел колко са комисионните на банките дето продават кредитчетата. и на кого са ги продали.

51

Сосидж

преди 2 години

Ама защо всеки го заявява пред журналисти? Заявява се в ЕК!

50

АК-47

преди 2 години

Раде-ееев, докато говориш с половин уста за ползата от ваксините, всъщност изобщо не го казваш, а здравният ти антиваксър с ехидна усмивка говори за тях, как ще чакаш да намалява броя на заразените и умрелите. Нали твоите зомбирани последователи горяха маски. Нещастници, неграмотници...

49

и те така

преди 2 години

ами както на теб мая общата ти организираше протестите , сега има протести срещу личното ти правителство бе фигурант . юмрука дето вдигаше сега е вдигнат срещу теб .

48

Анонимен

преди 2 години

Радев закопа България. Сега иска да се хареса на ЕС и да изчисти имиджа си на провален диктатор. Няма да му мине номера. Ще продаде България и ще си изкопае дупката сам.

47

До 43

преди 2 години

Кви проблеми поставял,кого лъжеш?Къде е решението?Няма!Харвардците задкулистно решиха да затворят въглищата,защото спонсорите им видяха плячка.Радев не е поставял нищо,а се присъединил към други държави за намаляване цените на емисиите.Затварянето си остава и пари за тока от ЕС няма!Той пред нас говори за въгл.централи да не затварят,а в плана който не оспорил датата е 2006 г.Е?

46

Радев Вън !

преди 2 години

Писна ни от този празнодумец и нищонеправещ фигурант ! Радев Вън !