73

Радо

преди 2 години

До АнонименJane Birkin et Serge Gainsbourg - Je T'aime,На света няма нито един добър човек! *** да ти махнат ваксините против холера и туберколоза, шарка и т.н. Аз съм *** и вие сте прости! На 1 кв мм колко гадинки имаш?

72

Анонимен

преди 2 години

Много ясно, че ще сме под наблюдение. Те са разбрали и за фалшивите сертификати, и за сертификати след първа доза, което е абсолютно безумие. Не може да се дават след пръва доза сертификати. Тези хора все още нямат никаква защита. Защитата е до 95% след втора доза ваксина при това след 14 дни. Между първа и втора доза хората могат да разнасят вируса. Всичко е проформа в България. За това ще започнат да умират по 300 човека за 24 часа...скоро...

71

Анонимен

преди 2 години

Тия па кви, да си гледат черняците, коитонги превземат.

70

Анонимен

преди 2 години

Чух,че зелевите сертификати,също се разболявали,но по леко изкарвали Куронта .Спокойни грабват грамотата и никой после не им прави тест.Плюят,кашлят,кихат и заразяват .А на останалите всеки ден им бъркат из дупките ,ноздрите им заприличали на кабански ***

69

JULIETTE G.

преди 2 години

добро утро !аз съм търговец и собственик на два големи склада за дистрибуция на хранителни продукти, като също така имам специален краткосрочен и дългосрочен заемане на капитал, вариращ от 1200 до 48 000 евро за всяко сериозно лице, което иска това заем от пари за потребление, наем, недвижими имоти , здравно осигуряване, Кола, брак, пътуване, развод, преместване, недвижими имоти или коли под наем, платена сметка, семейни помощи, пари в брой, работа в градината, домашна работа, създаване на работилница, бизнес, подготовка за нова майка, бременност или училище.Хората, които са защитени д

68

до Дърт Вейдър

преди 2 години

У нас простотията е на пиедестал. По-добре си сложи презерватив на главата.

67

Анонимен

преди 2 години

Аз съм се родил без маска и ще си ходя без маска ако искат и костюм на Дарт Вейдър да сложа няма да стане

66

Анонимен

преди 2 години

не спазвайте никакви мерки

65

Анонимен

преди 2 години

Нашите"Напускащи"учители Франция а и не само тя ги очаква с "отворени"обятия!

64

22

преди 2 години

Англия направиха голям ръст. Факт. Но коректно е да сравняваме цифрите при еднакво добра здравна система, при еднаква продължителност на живот, при еднакви показатвли на гъстота и брой членове / членки в домакинство... А иначе любимите ми цифри напоследък са от Ирландия. При 93% каксинирани, имат графство с 99.7%, но в него са най-много заразени - два пъти повече от нас. Смъртност, естествено има, но тя е изключително от ваксинирани, защото там други над 18 г. няма. Стаден имунитет ли искаха?

63

хня

преди 2 години

Много ми дреме. Фашистите се чудят как да ни изнудват. Ама ние сме изкарали 500 години турско "присъствие" и 45 години комунизъм. След кризата от 90те вече нищо не може да ме стресне. Да ми барат перчема и да си ядат охлювите!

62

към 67

преди 2 години

Глобализмът е факт. Достатъчно е да погледнеш през 2020 г кой владее 88% от Top 500 S&P компаниите. Само 3 фирми - BlackRock, State Street and Vanguard are the largest owner in 88% of the S&P 500 companies, Катопървата и третата са взаимно свързани . Отделно от това ако потърсите кой владее BigPharma, ще получите същия отговор.

61

Анонимен

преди 2 години

Жомеболи жомакур!

60

Анонимен

преди 2 години

На седемдневна база на милион население Англия са с повече заразени от нас, ако че са нафъкани като таралежи. Пък вие си пишете политкоректни статии.

59

Анонимен

преди 2 години

До към 68/69 "И вместо да си задаваме вупроси като тези - защо сме най-болни, защо сме най-бедни" И, ти като си задаваш тези въпроси, до какви изводи стигна?

58

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 60 "Никога не съм ходил във Франция. Мерси !" И по-добре. Така е от взаимна изгода.

57

към 68

преди 2 години

Повредени сме не ние ментално, а здравната ни система. И то от десетилетия. И вместо да си задаваме вупроси като тези - защо сме най-болни, защо сме най-бедни, ние позволяваме да ни разделят на ваксинирани, сертифицирани и т.н.

56

Анонимен

преди 2 години

Бившите соц светят в червено на европейската карта . Явно сме повредени. Мрем и пак не щем ваксини. Има нещо сбъркано в манталитета ни. Соца ни повреди. Най-вече България.

55

Анонимен

преди 2 години

От цялата работа най оптимистичното е че Глобализмът и световната империя която градиха последните 100 години ще повтори 1:1 грешките на Римската империя и ще се разпадне по същия смешен и жалък начин.

54

До 65

преди 2 години

Може