15

Анонимен

преди 2 години

Жена ли е непременно, ще е провал.

14

Анонимен

преди 2 години

Да бе. Точно ако се оттърва от един брак и хоп - втори. Че и да взема друга, дето и е втори брак? Че и с дете?!? Знаете ли кога? Все едно да си разкарам Мерцедеса щото харчи много бензин и да си взема УАЗка. Дето ще харчи същото, ама ще си на ниво Пещерняк. . .

13

Анонимен

преди 2 години

Добре маце да се виждаме и да се любим само е достачно ...без главоболия и всеки във барлогата си

12

Анонимен

преди 2 години

До До 11 12 Че аз не Ви занимавам с проблемите си. Маги ни занимава с нейните :) И Вие явно ги имате :) А без проблеми го оценявате за скучен живот :) Живи и здрави!

11

Анонимен

преди 2 години

Аз съм в страхотен, интересен и забавен брак от 33 години. Гаджета сме с въпросния човек от 35 години, а се познаваме от 40 години. Надявам се, този брак да продължи и в следващите животи, ако има такива. А на тия, дето им доскучава след няколко години, мога да им кажа че не са намерили точния човек или нещо в психиката им не е наред. Истинската любов НЕ СВЪРШВА. Жалко за вас, ако не сте го разбрали.

10

Анонимен

преди 2 години

Хората с дългогодишни бракове са доказано по-здрави физически и по-дълголетни. Според мен са и по-интелигентни и с по-висок морал. Истината е, че всички жени мечтаят за дългогодишни, стабилни бракове и всички мъже искат да имат до себе си дългогодишни предани приятелки и съпруги. Е, не на всички се получава. Някои от развелите и разделилите се, обаче, се стараят да убедят себе си и света, че така им е по-добре. Е, не е така, но всички се правим, че им вярваме от учтивост.

9

Анонимен

преди 2 години

До Maggie 7 Аз съм една от "отживелиците" и искам да Ви кажа, че проблемът не е в нас - които живеем заедно, защото така искаме, а във вас - които не знаете защо сте се събрали.

8

До Maggie

преди 2 години

От такива разсъждения обществото, каквото го познаваме е отживелица. Скоро ще има не трети пол,ами който на когото го вкара и закона на джунглата. Ще се еманципираме всички, хора,деца, животни, предмети. Всеки за себе си

7

Maggie

преди 2 години

Бракът е вдна отживелица. Колкото и минуси да получа от омъжени, нещата не се променят. А аргументът ми е обективен, а не субективен - броят на приключилите с развод - половината. И ние сме най-нагоре в ЕС не защото семействата са по-добри. Тук хората се търпят заради родители, заради това какво ще кажат хората, а често и жената стои за да може да си гледа децата. На запад когато любовта приключи, слагат подписите, стискат ръцете. Тук е драма като в сериал, и затова абс. брои бракове е мижав.

6

До 1

преди 2 години

Нормално, като нямат пари да се разведат. Хахахаха

5

Боже,боже

преди 2 години

Няма нищо по-хубаво от разведен за цял живот. Тези, които предпочитат да живеят с някой до себе си, са едни бъзливци и дълбоко нещастни хора.

4

Анонимен

преди 2 години

Разведените с багаж, необвързаните с пороци. Мисля да си взема котка:-)

3

Анонимен

преди 2 години

Всичките ми познати, които се ожениха, правеха сватба, тържество......след 4-5 години се разведоха!

2

Анонимен

преди 2 години

То...да стигнеш до втори брак...е провал.

1

Анонимен

преди 2 години

Познавам и мъже и жени всичките висшисти които с първата си бройка в живота сключват брак и си остават заедно до края на дните си,в образованието сме модерни...в любовните отношения старомодни!!