272

фсдф

преди 2 години

На изборите умните хора ще гласуват за патриотичните организации. Само те се опълчват срещу тези ковидозелени фашисти!

271

ФатаМоргана

преди 2 години

Кви 14 дни... в края на другата седмица случаите ще са близо три пъти повече.

270

Анонимен

преди 2 години

ВОЙНА! ИЗЛИЗАЙТЕ СРЕЩУ КОВИД ИЗМАМАТА! ИЗЛИЗАЙТЕ НА ВОЙНА СРЕЩУ ОТНЕМАНЕТО НА СВОБОДА И ЖИВОТ НА ДИШАНЕ И ДВИЖЕНИЕ! НЕ НА ВКСИНИ И ОТРОВАТА!СВОБОДАААААААААААААААА

269

Анонимен

преди 2 години

НЕ НА КОВИД ИЗМАМАТА ! НЕ НА БИЛ ГЕЙТС И ВСИЧКИ РЕПТИЛИ САТАНИ КОИТО ИСКАТ ДА УПРАВЛЯВАТ СВЕТА! ТОЙ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ БОГ! И ВСИЧКО В НЕГО Е КАКТО ТРЯБВА! ХОРАТА НЕ СА ОБАЧЕ!НЕ НА КОВИД ИЗМАМАТА НЕ НА ОТНЕМАНЕТО МИ НА СВОБОДА НА ЖИВОТ !!!

268

Анонимен

преди 2 години

*** *** САТАНИ ! САМО С ТОВА ЩЕ МЕ ЗАНИМАВАТ ! САМО ТОВА ЩЕ ГЛЕДАМЕ ВСЕКИ ДЕН И СЛУШАМЕ ЗА ВИРУС КОЙТО Е БЕЗОБЕДЕН! БОЛЕСТИ НЯМА ИМА СЪСТОЯНИЯ И КАРМА! КОГАТО ВИ СЕ ВНУШАВА НЕГАТИВНА ЕНЕРГИЯ ВИЕ ПРИВЛИЧАТЕ БОЛЕСТИ! НЕ БЪДЕТЕ ПОДВЛАСТНИ НА ДЯВОЛА И ТЪМНОТО СТРАНА! ЖИВЕЙТЕ СВОБОДНО С ЛЮБОВ В БОГ! ВАШИЯТ СЪЗДАТЕЛ НА ДУШИТЕ ВИ! НЯМА КОВИД !! ИМА КОНТРОЛ И НОВ СВЕТОВЕН РЕД! ЧЕСТИТО ДА ВИ Е НЕМИСЛЕЩИ СЪЩЕСТВА И НЕОСЗНЪТИ! ТОВА Е НОВ СВЕТОВЕН РЕД !

267

.

преди 2 години

Трета година затваряте отваряте и накрая нищо - болниците пълни, хората си умират а така нареченият вирус си действа.

266

Анонимен

преди 2 години

Ние вече сме взели решение, на 14 ноември ще пратим вас в перманентен локдаун

265

Кармен Златарева

преди 2 години

Гробо Таласъмо къде си - липсваш ми!?

264

ваксиниран

преди 2 години

къв локдаун ве, отваряй всичко, всеки си преценява, аман от хрантутници...

263

Монката

преди 2 години

Локдаун за радев и хунтата му

262

Кон с Пиратор

преди 2 години

Нали КОВИД сертификатите и паспорти БЯХА КОНСПИРАЦИЯ ,измислена от гаддните антиваксъри ? Ко стана сега ? Няма ли поне един Ваксър дето да си спомня какво е писал преди едва няколко месеца ? Как се подиграваха на антиваксърите за развинтеното въображение че щяло да има ваксинационни паспорти ....да ви припомня че сега ви останаха само на едните чипове да се смеете . Но не за дълго. Мъск вече успешно изпробва чиповете на маймууни . Остана му само да тества върху послушните и доверчиви Ваксъри ...

261

анонимен

преди 2 години

Овчето стадо което манипулаторите изкара по площади и кръстовища ни докара до тук:Пълна некадърност на управляващите , жестока инфлация с непредвидимост за изхода ,неизплащане на изработени пари ,неспазване на финансов ангажимент към медиците, спиране на строителството на Хемус и присвояване на милиард и половина, чужди инвестиции клонящи към 0 , провалени 2 парламента от смеш-ници, които не стават за ч-п за зеле, невероятна демагогия за повече гласове, несправяне с един кораб камо ли с държава.

260

След 14 дни

преди 2 години

Предизборно???

259

Само

преди 2 години

да минат така наречените избори и ше видите какво следва! ;-)

258

Анонимен

преди 2 години

Гласувахте за зеления чорап. Получихме зелен сертификат.

257

Handel

преди 2 години

До Анонимен 279: "ерманците избират да вярват и да изпълняват каквото им казват по-умните от тях" - като например любителката на ара6и баба меркел, нали?

256

Handel

преди 2 години

Ех, ако вземат и да намалят парите за ковида - да не повече отколкото парите за инфаркт например, изведнъж и пандемията ще изчезне, и хората пак ще почнат да умират от инфаркти и инсулти.

255

Анонимен потребител

преди 2 години

Абе що не престанете с тия локдауни, псевдоваксини, сертификати и прочее тъпотии? Близо е моментът, в който ще се вдигнем и ще ви изметем.....

254

Стойчо

преди 2 години

Е яко грозен и има селска мутра.

253

CD rom

преди 2 години

Чаалаф по шарото