101

Нали

преди 2 години

това искахте....Стрес, страх, паника и подчинение на Организаторите на тази ГРОТЕСКА..

100

Анонимен

преди 2 години

"Никога няма да станем европейци". Айде стига с това! Искате или не, ние СМЕ в Европа, не се намираме нито в Близкия, нито в Далечния изток, нито в Африка или в Океания. Културата ни е типична за т.нар. западна цивилизация, а и да не би един чех да прилича по манталитет и разбирания на един испанец? Стига вече някой все да обяснява, че разни страни са по-,по-, най- и да насажда изкуствено ниско самочувствие на хората. Българите са каквито са, пък и на Запад по принцип не всичко е "цветя и рози".

99

Анонимен

преди 2 години

Личният ми лекар ме лекува по телефона като му казах, че съм положителен. Дори на рентген отказа да ме прати. Когато съм се влошал, тогава да отида. И съм сигурен, че и другите така е преглеждал да 1000 лева на месец.

98

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 99За тока се обръщайте към г-н Борисов ! Той е новото БКП, от което нямаше отърване 10 години след падането и от власт. БКП ДЕСЕТ ГОДИНИ САБОТИРАШЕ ДЕМОКРАТИЧНИЯ ПРОЦЕС, ТАКА И БОРИСОВ СЕГА !!!

97

Анонимен

преди 2 години

Бойко с такива опашки се хвалеше... Сега се оплюваме...КОЕ Е РАЗЛИЧНОТО !

96

Анонимен

преди 2 години

НЯМАШЕ ОПАШКИ - ПРОБЛЕМ И ПРОВАЛ, СЕГА ИМА ОПАШКИ и ОТНОВО ПРОБЛЕМ...КАК да стане да достигнем на Бойко резултата по 30 000 ваксини на ден, а да няма опашки...Не можете да се организирате? И лекарите ли вече мрънкате за всичко??? Искате високи заплати, но да не работите!!! И на нас ни писна вече...Искам докато премине вълната да вкарат чужди лекари и да се оправяме.....

95

Анонимен

преди 2 години

Еми така искат - янев и радевПродьлжаваме промяната сьс нови увеличения на парното тока водата и наи вече сьс зелен сертификат

94

Анонимен

преди 2 години

Каде са китаиските и руските ваксини не искам да ме бодьт сьс ментета

93

1-н

преди 2 години

Общопрактикуващите лекари практикуват прегледи по телефона. Каква първа линия бълнува този човек?

92

ДА ВЕ !

преди 2 години

До Прав е Миндов..Кацаров е търговец , а К.Ангелов не беше ,... нали !Най-много призиви за ваксинация бяха по времето на Бойко , вожда на герб !Да не говорим че закупи най фалшивата ваксина кояти никой не я искаше ...

91

Даа!

преди 2 години

Защо тоя народ който е на опашките е дремал и не се е ваксинирал на време ... Никой не ни е виновен , държавата е свършила своята работа ... упреквам народа който не прояви съобразителност . Как пък все НЯКОЙ ни е виновен ?Никога няма да станем европейци ...

90

Анонимен

преди 2 години

92 - защото целта никога не е била здравето на хората. Надявам се сега повече хора да го разберат. Никой не го интересува дали си болен или здрав - важното е да си нахакаш "ваксината", защото това са глобални разпореждания. После следват други "приятни" работи.

89

Анонимен

преди 2 години

Те не са се наредили с цел да помогнат на здравето си, а по принуда заради документ!

88

Прав е Миндов

преди 2 години

не случайно го изключиха Кацаров от лекарския съюз - тоя не е никакъв лекар, а търговец. Как може да натириш хората да се ваксинират насрез пика на заразата! А преди това да обясняваш как ще лекуваш ковида с някакви митични хапчета!!

87

Анонимен

преди 2 години

Така сега като са спали цяла година ще имат двоен имунитет. Хем ваксинирани, хем преболедували. От това по-хубаво нали няма :)

86

говедо!

преди 2 години

До Анонимен - Той е ПРАВ! а ТИ, оттук ми миришеш на умряло ... Аз обичам жито, а близките ти? Ти и маска не носиш, нали? А данъци плащаш ли? Изобщо работиш ли нещо?Или си протестър и т.н.? ВМЕСТО ДА ДРЪНкаш, ваксинирай се!

85

Анонимен

преди 2 години

"Освен COVID има и други болести" Айде, бе! Ама не думайте, дохторе. Защото вие имате основна заслуга за генерирането на масова паника. И това по отношение на болест с леталитет от 0.001%.

84

българин

преди 2 години

До: номер 86 Бе кой ти е казал че няма КОВИД бе?! Аре стига с тая ваксърска пропаганда! Нали сутринта гледах шефа на КОВИД отделението в Пирогов - беше бесен човека!Вика тия костюмари по телевизията дето ни обясняват за антителата да дойдат един ден в КОВИД отделение!Само мaлoyмни мерки измислят, скъсват болницата от проверки, но един вика не дойде да ни попита имаме ли нужда от нещо?А в това време болните умират и не чакат мерките на Кацаров да дадат резултати...Ти ще ми разправяш!

83

говедо!

преди 2 години

До Анонимен - ТИ знаеш ли нещо за Африка? ТИ, знаеш ли каква е гъстотата на население? ТИ, знаеш ли какъв е % градски население в Африка? А сега - ЗНАЕШ ЛИ изобщо нещо за Европа? Защо има ръст и КЪДЕ? НИЩО НЕ ЗНАЕШ, просто ЕДНА ГОЛЯМА УСТА!

82

Анонимен

преди 2 години

Ок,ваксинирай се.Всеки има право.Но....Само когато преболедуваме над 80% ще имаме колективен имунитет и болестта ще затихне.Не 80 ваксинирани,а преболедували.Схващаш ли къде се загубихме по трасето на истината и как бяха обърнати с обратен знаменател всички научни доводи.