51

Опитен

преди 2 години

До Анонимен - Възможно е брат ти да го боли сърцето и да го стягат гърдите от жена му - Не ще да е от ваксината !! Сега като затворят моловете и кръчмите ще видиш , че ще му мине !!

50

Анонимен

преди 2 години

ЕХ ЧЕ ХУБАВО БЕШЕ ЛЯТО 2020Г- ПРОТЕСТИРАШ, ЧЕРЕПИТЕ ПЛАЩАТ И НА ПЛАЖ В ГЪРЦИЯ, СЕГА ДОЙДЕ ВРЕМЕ ЧЕРЕПИТЕ ДА СИ ПРИБИРАТ ДАДЕНИТЕ МИЛИОНИ И НЕЩО НЕ НИ ХАРЕСВА, ТОКА ЧЕТИРИ ПЪТИ НАГОРЕ, ОТ ТАМ ПРЕЗ ХРАНИТЕ, ИНФЛАЦИЯТА ХВЪРЧИ И КАКВО ПРАВИМ СЕГА.

49

Анонимен

преди 2 години

До браво - Няма къде да ходиш , защото докато Банкянската тиква те заблуждаваше , че си щял да ставаш член на богатото Европейско семейство , ти сваляше гащите и те подготвяше за .......- сещаш се нали - Останалото е хемороиди и болка !!!! Можеш спокойно да си го избереш пак , за да си довърши оргията !

48

факт

преди 2 години

ваксина-белега на дявола!

47

Някой

преди 2 години

То и Хитлер е бил доволен от работата си.

46

Анонимен

преди 2 години

Гъркиня? Само един въпрос, когато гърци са твърдяли че ни мислят доброто, какво ни се е случвало?

45

Анонимен

преди 2 години

Гражданска защита! Май искат да ни сплашат.

44

Ммм даааа!

преди 2 години

Каквото и да си кажем, ваксинацията я направиха задължителна с всички последствия които ще последват за обществото от това!Най малкото което очаквам да се случи е гражданска война много скоро след като децата ни започнат да измират вледствие на ваксинацията. И си мислите че ще стоим и ще гледаме как се случва това ли!!!

43

браво

преди 2 години

Очевидно те са му дали заповедите. Ние пък няма да се подчиним.

42

Бгг

преди 2 години

До 47. Не говори глупости . Ваксинацията е лично решение , никой няма право да ти налага да участваш в експерименти били те и световни. Тебе кво ти пука нали ти няма да умреш от ковид ? Не се притеснявай за нас .

41

Анонимен

преди 2 години

В Румъния положението е катастрофално, гледайте нея, защото това ни чака и нас. В неваксинираните държави в момента е мор! Ваксинация + локдаун докато всички си ваксинират е спасението.

40

Бгг

преди 2 години

Вярвайте и тя много мисли за вас и вашето здраве , не може да спи даже милата .

39

АЗ

преди 2 години

Мрът комунистите да ни наредят на опашки !!!

38

Анонимен

преди 2 години

всички в брюксел управлението са еничари. плаща им се предоволно и им се обещават и астрономични пенсии, за които и майкитее си ще продадат! но даже и охолен, животът свършва и ще плащат за предателството.

37

Алън Грант

преди 2 години

До АнонименА комунизма какво е? Същото уродливо проявление на национал социализма и фашизма. Не се преиначавай историческите факти.

36

Иван

преди 2 години

Скъпи да ви питам какво мислите за Европейската цивилизация от позицията на аутсайдери

35

Анонимен

преди 2 години

иванчо, най-добре се смее този, който се смее последен. не ми дреме кой ми се смее. спя спокойно, здрав съм, имам достойнство и ничие мнение не ме засяга. принудително набодените вече нямат достойнство, защото са брандирани като животни. унижението е до живот, а се умира само веднъж.

34

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

" И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси,свободни и роби, да им бъде сложен белег на десницата или на челата им,за да не може никой да купува или да продава освен онзи, който носи забелег името на звяра или числото на неговото име. "

33

Бай Коко

преди 2 години

Абе къде се покри Мангъров?

32

Darth shadow

преди 2 години

Отново ще напиша, на който не му харесва как се развиват нещата в България с тази пландемия и надава вой как е в европа да си събира партакешите и да се маха от България, аз съм тъмен балкански субъект на който му дреме за европа на долуподписания...