18

Анонимен

преди 2 години

"Не искате ограничения, не искате и мерки.Искате свободно движение, без маски, без ваксини...и все едно сме по старо му.Е, да, но времената са различни.Умират хора.">>>Хора винаги са умирали от болести, няма нищо различно в това. Различното е поведението на властите, които са се самозабравили до неузнаваемост. Това, че си сляп и не виждаш какво се случва е друг въпрос.

17

Дъ 15

преди 2 години

До Куршум за миистъра1 Хората обедняват не защото не могат да си купят маски, или да си ги изперат.... а защото хората на Бойко заложиха капани в енергетиката и токът хвръкна в небесата. Запомнил е как родаде оставка преди годи заради скъп ток и сега играе същите номера...

16

Мнение

преди 2 години

Много интересно. Браншън очаквал и не бил изненадан, но нищо не е направил... сега се оплаква, че срокът бил кратък...

15

Анонимен

преди 2 години

Ами, излезте и агитирайте хората да се ваксинират.Помогнете на държавата и на обществото.А, не, само да протестирате и да се държите неадекватно.Не искате ограничения, не искате и мерки.Искате свободно движение, без маски, без ваксини...и все едно сме по старо му.Е, да, но времената са различни.Умират хора. И това не е шега.Това, че някакви антиваксъри не са стъпвали в ковид отделение и не са виждали и не искат да виждат починали или тежкоболни от ковид и препълнените отделения..

14

Куршум за миистъра1

преди 2 години

Заради МАСКИТЕ, ПОСКЪПВА всичко, а хората нямат Пари.. Хората НЯМАТ пари за Храна и дрехи, а Здравния министър иска българите да купуват и носят МАСКИ.Ако ЗАСТР.ЕЛЯТ Здравния министър, ще ИЗЧЕЗНЕ и ВИРУСА.. Тоя ПРЕНАСЯ вируси, ЗАЕДНО с разни араби, н.е.г.ри и китайци...

13

Куршум за министъра3

преди 2 години

Заради МАСКИТЕ, ПОСКЪПВА всичко, а хората нямат Пари.Тия мошеници министри, пускат БОГАТИ араби и китайци да ОТКРАДНАТ бизнеса Работата и Парите на българските бизнесмени и работници.. Араби и китайци започват да продават стоки БЕЗ пари, и като ФАЛИРАТ българите, онези ДОМЪКВАТ още араби и китайци.За да имаш Бизнес, Пари и Работа, трябва да отидеш, в ТЪМНОТО и да УБ.ИЕШ Здравния министър и да се отървем от маските, от арабите и китайците.

12

Анонимен

преди 2 години

Напред към фалита! Тия кръчмари как търпят марионетки като орангутана, да ги водят към фалит, не мога да си обясня.

11

КАЛЕКО АЛЕКО

преди 2 години

Радев е виновен

10

Анонимен

преди 2 години

Коректно беше да си работят на 30% от капацитета. Всичко останало е изнудване.Днес от зала за 40 човека бяхме вътре 15 от които само 2ваксинирани.

9

мак

преди 2 години

Всеки ден минавам покрай затворени магазини, които се дават под наем, откакто почна пвируса. Днес минах покрай едно шивашко ателие, което доскоро е работило. Гледам - опразнено, затворено. А вие постоянно ревете заради кръчми и дискотеки. Спрете се с тоя хленч, че става отвр..атителен, а те все по-нагли.

8

Чичо

преди 2 години

Дреме ми за оборота на дребните търгаши пробутващи алкохол менте на невръстни тийнеджъри. Колкото повече фалират, толкова по-спокойно, здравословно и щастливо ще живее останалата част от обществото. Аман от барове, дискотечки и чалгатечки - толкова се нароиха, че има за всеки по една - еми нормално да фалират.

7

Анонимен

преди 2 години

Интересно племе. Все гледа в чуждите държави и им завижда на стандартите, но когато трябва да направи крачка към тази промяна реве с цяло гърло та се къса. Бетер талибаните сме станали с никакъв манталитет на цивилизован бял човек.

6

Анонимен

преди 2 години

Колко данъци и социални осигуровки от персонал е скрил този за последните 20 години ми е интересно. Досега не съм чул за сервитьор или барман, който да работи повече от 4 часа на ден.

5

Анонимен

преди 2 години

Абе имаше миналата година един музикант - Димо от P.I.F, дето и той реши, че е безсмъртен, и насред пандемията реши да прави концерт на живо, щото му липсвала публиката. След три седмици му беше погребението. А вие, кръчмарите, продължавайте да си чешете езиците.

4

Анонимен

преди 2 години

Не са изненадани, защото знаят от опит, че контрол няма или ако случайно се решат на проверка с малък рушвет проверяващите не констатират нарушения. Например мярката за 100% пълни заведения само с ваксинирани издиша на момента, защото е невъзможен контролът, нали не си мислите, че в 23 часа вечерта някой ще може да обиколи всички заведения в София и да излови нарушителите... Предричам пълни и весели кръчми до зори, освен ако не сложат на всяка врата по един милиционер да дебне...

3

Анонимен

преди 2 години

И ко прайм сега без чалга и амфетки?Ами протести до дупка.

2

РАДЕВ

преди 2 години

Изберете ме и ще отворя държавата!!!! Венсеремос БСП!!!

1

Анонимен

преди 2 години

Кръчмар вирусолог, който налага фашистки мерки