98

Анонимен

преди 2 години

Аз пък не искам да ме карат насила да имам шофьорска книжка за да си карам Лично моя автомобил Ограничават ми правата.. Ха ха ха. Да ходим на протест

97

Препатил

преди 2 години

Няма да си ги инжектираме тези ***.Ако трябва и правителството ще пада. Не ми пука!!

96

скомно мнение

преди 2 години

Сертфикатите са добри но се въвеждат по изключително некадърен начин Този министър-бивш антиваксър трябва да се разкара незабавно

95

Анонимен

преди 2 години

В Австрия от другия месеца задължително сертификат или тест за всички работещи с хора. Ти нас пак бива.

94

Bondjaka

преди 2 години

Бонджев е поредния политически натегач.Умира си да яхне протеста и да трупа дивиденти, да е разпознаваем.Само като му погледнете очичките малки и разбирате каква продажна душичка има вътре.

93

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 107 "Борисов само толкова ли можеш, това ли са всичките ГРОБАРИ в Бургас," Антиваксърчета, ДС току що ви обяви за "гербави", за да не им пречите. Аз ви предупреждавах, че и вие ще отидете на мястото на тия, срещу които викахте "гербераси".Сега ВИЕ сте "гербераси", ето! :)))

92

Анонимен

преди 2 години

Ако някой си мисли ,че точно той никога няма да се зарази и няма да легне интубиран в реанимация,дълбоко греши.На всеки може да се случи.Затова по добре се ваксинирай за да не стигнеш до реанимация.

91

До Войко

преди 2 години

Директорите на всички производители на ваксини обясниха много аргументирано и обстоятелствено защо не поемат отговорност !Ще ти кажа накратко:РНК ваксините ще бъдат подлижени на огромни юридически атаки при всяко здравословно разколебаване на ваксиниран с тях.Има адвокати и юристи,които ще тръгнат веднага ! Технологията е иновативна и дава почва за изнудване и манипулация.Те са убедени,че ще докажат невинността на ваксините,но за тази цел ще изразходят изключително много ресурс !Не искат фалш

90

анонимен

преди 2 години

Радев,клати ти се стола яко. Отиваш си и ще останеш в историята само със злоба ,разединение на нацията и икономическа криза,която създаде.

89

Анонимен

преди 2 години

Избийте ги бе !Това са убийци !

88

Войко

преди 2 години

До АнонименУмньо и още нещо, никой не ме принуждава да пуша че и да ми иска сертификат!

87

Войко

преди 2 години

До АнонименУмньо, доста хора осъдиха тютюневите компании, ама фармацевтичните не ти дават тази опция и по специално с тези ваксини!

86

Анонимен

преди 2 години

Аз виждам 15-20 протестиращи.Също така виждам и хиляди починали, както и че на Софийските гробищата няма свободни места за погребение за месец напред.

85

Анонимен

преди 2 години

Всеки ден се храниш с ***,пиеш ментета,излизаш сутрин и лапваш ауспуха на автомобила пред теб.И няма проблем Но да си сложиш ваксина голям проблем.

84

Анонимен

преди 2 години

Умньо,ако пушиш някой дава ли ти гаранция,че няма да те хване рак на белия дроб?Даже всяко лекарство има странични ефекти,дори един аспирин няма 100% безвредност.

83

Войко

преди 2 години

Проблема с ваксините е че НИКОЙ НЕ ПОЕМА ОТГОВОРНОСТ при евентуални тежки странични ефекти ! Не казвам че ще се случи с всеки, но все пак да кажем че теглиш късата клечка и оставаш на легло! Кой ще плаща тогава?

82

Анонимен

преди 2 години

Само натрошени крадливи манерки ще оправят нещата.

81

Сосидж

преди 2 години

Оффф антиваксърите и Карън пристигнаха в България. Само не се стреляйте по училищата.

80

до 100

преди 2 години

Абе мухъл, има милиони ваксинирани по света. Ти по-знаещ си от учените май а ? Ами като толкова много знаеш, що не си направиш една ваксина сам ? 100 % работеща, даже като си тръгнал патентовай и едно лекарство, да те е.ба в простия

79

Некой си

преди 2 години

До 92 Значи между анти ваксър и мислещ човек няма нищо общо. Прилагането на недоказани ваксини, с незнайна субстанция и задължителното попълване на декларация, че отговорност не носи никой, би трябвало поне да доведе до размисъл. Нека всеки сам си избере а не да ни бъде налагано.