43

Излекуван

преди 2 години

жВМного ви моля помогнете ми да заживея смислен и пълноценен начин на живот !Ще бъда ммого благодарен на хора, които да ми помогнат ! Моля ви !

42

Мене

преди 2 години

Данъка върху газта в Дания е 75% от цената на газта...пример при 2 крони цена на куб. м. - крайния потребител плаща 6,5 крони с включено всичко... Тея тука обичат да плащат...

41

Анонимен

преди 2 години

Ударът от високите цени дойде преди всичко от некадърността на ЕС, от малоумната им енергийна борса, която изобщо не е направена както трябва. Сега имат наглостта да дават акъл на правителствата. Такава наглост не съм виждал. Навсякъде има по-скъп ток заради тях а тази чиновничка има дързостта да напътства. Този съюз вече за нищо не става.

40

Христо Христов

преди 2 години

Де е страхливата тиква да обясни как от лиз'ане на брюкселските за'дници сега хем газта и токът скъпи, хем бюджетът трябва да плаща за брюкселската про'стотия.

39

Христо Христов

преди 2 години

До 42"Евроглуппаците сега ги е срам да върнат старото, не признават грешката си, и ще ни ограбят........." - не е грешка, не е!

38

Анонимен

преди 2 години

Без въглеродни емисии нещата ще си дойдат на място. Вашите измислици побъркаха света.

37

Щирлиц

преди 2 години

Третата световна война е в разгара си.Засега над България не прелитат бомбардировачи и ракети,но избиването на българите може да става и с други методи..

36

Анонимен

преди 2 години

Тази е чудовище.Слуга на злото

35

Анонимен

преди 2 години

Ще търпим глупосттите на шепа евробюрократи на милионни заплати..............Поробени сме и без национално мнение. Никой не ни пита за европолитиката..................Западна Европа се държи с Източна Европа като с колония и поробена територия............

34

Анонимен

преди 2 години

Евроглуппаците чакали Газпром да им дава газ, който те не искат. Те, с много протести срещу Газпром и Путин, да го вземат, въпреки че не го искат...............Криви сметки. Сметки без кръчмаря.........Сгрешихте, глупавви сте, позволете на народите да си купят евтин газ. Пак сгрешихте, както сгрешихте с подкрепата на ислямистите в Сирия, Либия. Разрушихте цели държави и убихте с глад милиони деца. Поискайте прошка от папата.

33

Анонимен

преди 2 години

На борсата всеки бързо изкупува евтин газ, ако се появи............И пак го предлага на по-високата цена............Печелят само борсовите спекуланти.................От регулирани с договори и междудържавни гаранции, минахме на борсова спекула на газ и ток.................Евроглуппаците сега ги е срам да върнат старото, не признават грешката си, и ще ни ограбят.........Източна Европа трябва да се противопостави на Западна Европа...............Борбата е Изток-Запад.

32

с други думи

преди 2 години

Зелената сделка е провал.

31

Анонимен

преди 2 години

Ще увеличим печалбите на борсовите спекуланти с газ и ток.......Трябва да сключим договор за евтин руски газ. Нашите евроатлантически ортаци ни продават руския газ на европейската борса и ни крадат............

30

ПЕРНИК

преди 2 години

Путин каза 5 пъти на ЕС - НЕ ПРАВЕТЕ ТОКА и ГАЗТА БОРСОВА СТОКА .

29

Сата НАТО

преди 2 години

Премахването на данъците няма да свали цените. Само ще намали постъпленията в бюджета. А енергийните вамоири ще си вдигнат печалбите.

28

до Живко от Варна

преди 2 години

Живко, КАЛЕКО АЛЕКО ти каза ''Радев е виновен''. И аз искам да се радвам на живота, но Радев ми изпраща дрон и много ми пречи

27

Живко от Варна

преди 2 години

Защо някои хора от държавна сигурност са настроели други хора против Живко от Варна и защо не искат и за него да има живот?!

26

Анонимен

преди 2 години

Германия предизвикала две Световни войни , избила милиони евреи и оставила 60 милиона убити и 150 милиона сакати от 2 СВВ , изнудила ни да си нарежем 4 Блока в Козлодуй и съсипала ни Енергийната система и ни довела до просешка тояга ни дава наклон за мизерията ((( Бе що не ходиш да спиш със майка си бе ? Вън от ЕС и търсене на парични компенсации за съсипаната ни Енергетика и държава .

25

КАЛЕКО АЛЕКО

преди 2 години

Радев е виновен

24

Христо Христов

преди 2 години

Да не забравяме, че бюджетът на ЕС е увеличен и Ирсулата едва ли ще препоръча вноските за него да са намалени.