55

Запозната

преди 2 години

Да, нараснало е, но в мокрите сънища на брокерите на имоти.

54

Гост

преди 2 години

Купувайте не се бойте нищо ,че инвестицията се изплаща за 25 години важно да си на хорото...*** пълна са новите квартали,а старите са пред разруха.Кое му струва толкова пари не ми е ясно,но докато има купувачи ще е така после ще започне да се променят нещата.

53

Анонимен

преди 2 години

До Софиянец. и има ли кяр, като правиш реклама по толкова елемнетарен начин? Сещаш ли се как софиянци дето всичко им е тук и най-вече училищата на децата ще се засилят в твоя парк? Набихте едни пари и как ще ги избивате не знам. Има и такива моменти ще се работи на загуба.

52

Анонимен

преди 2 години

До материалитесебестойността на квадратен метър беше 200-300 евро, станала е 400-600 евро. продават ти го минимум на 1200 евро. Верно дърво ядат. това вместо да реализираш 200-300 процента печалба реализираш само 100-150 процента си е болезнено.

51

материалите

преди 2 години

Строителните материали скочика с 50-100 процента. Представям си какво дърво ядат измислените стротели с вече сключени договори, и какво дърво ще ядат купувачите

50

Софиянец

преди 2 години

Аз пък си продадох апартамента и си купих къща в тракийски стил в село Неофит Рилски до Варна с термопомпа. Там има няколко биоферми и био супермаркет и ям всеки ден чиста храна, а такива домати последно съм ял петгодишен в селото на баба ми.. откакто съм там от 110 кг станах 82, а си ям същите количества храна! Освен това е пълно с млади хора и детето ходи на детска, а аз си работя хоум офис. Яздим редовно коне в конната база и стреляме с АК-47, лъкове на стрелбището, а лятото морето е на 15мин.

49

IBM Fake NEWS

преди 2 години

Пълно е в Испания с евтини апартаменти и къщи. Смятай, щом дори Зуека избяга. Какво повече да говорим. Ако аз мога да си продам апартаментите взимам си парите и ще си купя къща в Италия. Има 5К EUR супер къщи масивни от камък. Не като тия панелки и къщи гредоред. Половин милион за къща и 200К за апартаманет в София. Абе, Вие луди ли сте? Това София не е Германия, Англия. Луди мутри. Имоти купуват само рекетьори, мутри, хора , които не ценят парите и имат мръсни пари от наркотици, трафик на жени

48

IBM Fake NEWS

преди 2 години

Това е FAKE NEWS. Мога да Ви покажа апартаменти в София, които с години седят в обявите. Аз продават 10 броя супер апартаменти в различни супер квартали и всичките апартаменти са до Метро станция, училище и голям хранителен магазин. Един човек не се е обадил, питал. Този сайт става като blitz на Пеевски дето ЕС го е обявил официално за fake news.

47

Зило

преди 2 години

Зило - най-голямата компания за недвижими имоти в САЩ спря да купува и започна да продава. Основният им приход е от наеми. Цените на имоти в САЩ започнаха да падат. Там се усетиха ,че има балон. Познайте дали тук има.

46

sofeto

преди 2 години

София като населено място е най яркият пример за безаконие, анархия, безредие, простащина, мръсотия и разруха на общественият ред. Ще става и все по лошо за вбъдеще!("Надежда всяка тука остевете")

45

Анонимен

преди 2 години

Всеки ден статия за имоти, явно положението с брокерчетата е много зле

44

Анонимен

преди 2 години

До Boto Boto,не заблуждавай,че в Барселона ще намериш нещо по-евтино от София.

43

Алекс

преди 2 години

В момента си търся апартамент в Манастирски ливади.Апартаментите се изкупуват още на зелено.Това е положението.

42

Анонимен

преди 2 години

Глупости опитват се да спасят срива, който се задава с лъжи

41

Анонимен

преди 2 години

а тия "брокери" плащат ли данъци ???

40

До 46

преди 2 години

Ок,къде мислиш да ходиш и какво би препоръчал на някой,който също мисли да се изнася и има тази възможност/нищо не го задържа

39

До 44

преди 2 години

Прахоляк, разбити улици, напрежение. Има смисъл само ако имаш социална среда. Както казах - работя дистанционно, нямам деца, че да търся детски градини. Твоята ситуация може да е друга. В големия град предимствата са образование, здравеопазване, социална среда. В момента нямам нужда от трите.

38

Анонимен

преди 2 години

Ми стойте си у чужбина кат е много убаво

37

Do 43

преди 2 години

Какво не и харесваш на София

36

Анонимен

преди 2 години

Стига с тая София, стига с тоя имотен бум, аз вече се изучих (имам висше), имам дистанционна работа, млад съм (нямам нужда от болници всеки ден), неженен съм и нямам деца. Направо се разкарвам в София и ще си работя от някое село, по-добре от затворник сред сертифициращи милиционери. И без това улиците на София са тотална мизерия, така че на село дори не е по-зле.