309

хи хи

преди 2 години

До Анонимен - Ти ще си си същото безхарактерно и просто ЛА..НО и на барикадата , щом си готов на "неподчинение" само за едната наденица , кръчма и чалга , вместо да се замислиш защо ЦИВИЛИЗОВАНИТЕ забравиха какво е локдаун , а при нас тепърва се започва , понеже *** като теб си играят на антиваксърчета и си мислят че са по-хитри от останалите !! УСПЕХ ти желая от сърце !!!

308

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - Радев НЕ ти е виновен , че си прасе което обича да се въргаля в калта на беззаконието , корупцията и нецивилизованите дивашки страсти ! Борисовото е "хунта" , защото ти осигурява всичко това докато неговата шайка те крадат и те завличат все по-надолу в мизерията и срама , че от държава с такава богата история си най-нещастният , беден и УНИЗЕН в цяла Европа , да не кажа в света !!! Дори и "началниците " на Борисов му обърнаха гръб , защото им ПИСНА да му плащат за ПРОСТОТИЯТА !!!

307

Ева

преди 2 години

Всички искахме и се натискахме да сме членове на ЕС. Все да членуваме в нещо. Да сме в клуба на богатите. Сега ще изпълняваме всичко , което ни наложат , щом толкова лесно се продаваме. Продаваме се , за да бъдем слуги на нови господари. Сами сме си виновни. Къде е нашата национална гордост, българският дух , нашата независимост ? Аз знам, че всичко ще си дойде на мястото, но за да се нормализират нещата, много хора ще бъдат жертви на световните командващи.

306

Бай Миле

преди 2 години

То тва не е решение на здравния министър, а на бялата мафия на която се е продал

305

Бай Гроздан

преди 2 години

Да бяха протестирали при Бойко,че към Коледа внесохме едва 125 хиляди дози и едва януари плати половината предвидени от ЕС и договорени с производителите като квота за нас.В ЕС е както е и у нас и никой не ни е крив,че са малко ваксинираните.

304

Чоко

преди 2 години

Въпроса не е до заведенията. Въпроса е принципен. За да се наложат подобни сертификати, Европа се подготвя от юли. Те не се въвеждат от днес за утре. Ако не съм ваксиниран и въпреки това реша да се ваксинирам пак няма да имам достъп до всички места. Това е защото има първа, втора доза а и 14 дневен срок след втората доза. Чак тогава си ваксиниран. Значи до нова година никой не може да влезе в МОЛ или ресторант.

303

500 години рая

преди 2 години

Не е виновен който взима, а тоя който дава. Взеха ви всички граждански права без да гъкнете. А после кажете че не сте рая.

302

1-н

преди 2 години

Бегайте да се ваксинират е ве...

301

Анонимен

преди 2 години

Вай бе тия почнаха и да командват.Вядят някви плакати и хайде платете.Намериха му цаката.А строителството

300

Анонимен

преди 2 години

До ТракиецГолем си, бате!

299

Анонимен

преди 2 години

Разочарованието ми от пионките на Радев е безкрайно. И не, не ходя по кръчми.

298

антиваксър

преди 2 години

Значи не мойм ни една вечер без чалга и менте ракия.

297

Анонимен

преди 2 години

България - извън ЕС! Какво видяхме от него добро, освен поставени на чело марионетки, взимащи вредни за народа и държавата решения?

296

Анонимен

преди 2 години

За това ли протестирате, наистина - вие като сте зле, останалите да са още повече? Да наложат режим на всички? Вместо да видите истината - че ни го наб утват, че вдигнаха непосилно тока и от Нова година ще ни нахендрят още повече със сметки? Че ни накараха да си с..м на енергетиката и зорлем да затрием държавата си? Че сме под ло гата на фашистите от Централна и Южна Европа? За тези истински проблеми защо не се протестира? Май ната ви, никога няма да вляза в кръчма, независи какво искат или не.

295

Анонимен

преди 2 години

Ами фалирайте! Щом искате да се наложи фашизмът над държавата, а не се борите срещу него, фалирайте! Или журналистите лъжат за кой ли път и не предават реалистично исканията ви? Кажете! Плащат ви за исканите безумия или не искате точно това?

294

така така

преди 2 години

До Тракиец - Добре си го решил ! Така или иначе няма да станеш нито ти ,, нито семейството ти по-умни и цивилизовани - Няма защо да хабите ваксините !!

293

Не ходя по кръчми

преди 2 години

Заведенията не са необходимост - Затваряйте и се хващайте на работа !! България има нужда от хора да произвеждат , а не от МЪРЗЕЛИВИ кръчмари !!! Кръчмата НЕ е бизнес - нито малък , нито среден , а си е просто КРЪЧМА !!!

292

Fax from Kazan

преди 2 години

Аз лично прекарах Ковид преди година и мога да си живея без ваксина и без завдения. Тея да се оправят.

291

Въпрос

преди 2 години

Защо всички антиваксърчета ми миришат на Копейки/н/?

290

Анонимен

преди 2 години

Тук някои не са адекватни. Хората ясно казват че властта убива малкия и средния бизнес. Някои тук едно си знаят, Бойко, Герб, чекмеджета! Наистина умствено увредени.