66

akudд

преди 2 години

всяко забавяне на зелената енергия е пирон в ковчега на съюза, забит от сащ и кремъл

65

Анонимен

преди 2 години

Зелените рептилски гущери да си вземат зелената сделка и да вървят в пъкала при техния дявол.

64

Христо Христов

преди 2 години

Зелената сделка е една голяма лъжа изфабрикувана от брюкселската пропаганда с цел облагодетелстване на приближени до некадърните психопати в ЕК фирми. В цялата сделка зелена е само боята използвана за отпечатаните брошури, асфалта и бетона, които ще бъдат излети по време на усвояването на новоотпечатаните и новозаети еврос.Някой да е чул за озеленяване и повече гори?!

63

Анонимен

преди 2 години

Аз не карам кола от 20 години, не дишам на въглища. Редно е да ми плащате вредни. Пък и ковид не пипнах. Я да ми плащате неустойки за вреди, които ми нанесохте в живота.

62

Чиро Ферара

преди 2 години

И ще дойде ден,ден велик ще е за мен(и не само за мен!),когато във всеки град по Света ще бъде издигнат голям паментик на знаменитата Грета Тюнберг,бре!Само в България няма да има нищо такова защото и самата "държава"няма да я има!Ха ха ха!!!

61

Анонимен

преди 2 години

ЗЕЛЕНАТА СДЕЛКА - В БЪЛГАРИЯ ТОВА Е ЧЕРВЕНАТА ДАЛАВЕРА СЪС ЗЕЛЕНИ СЕРТИФИКАТИ.

60

Анонимен

преди 2 години

Фейк статистика

59

Анонимен

преди 2 години

Пикал съм и на природата и глупостите на куку Грета

58

DD

преди 2 години

Воглаве с останалите псевдо медии и този сайт 2 ри път за 3 дни пуска тази ялова статистиа...видите ли установи л че не знае българина какъв чорап са му надянали на главата.Ми не знае..а вие подупни журналia досега де спахте...те го внесоха тихомълком,вие що не бихте тъпана...ние знаем...вие ,сте те . Същите мерзаvци кат отях ,служейки на тях.

57

Анонимен

преди 2 години

Убедени сме, че не сме готови, ама и не знаем какво е зелената сделка. Ето това описва нивото на образованост в България. Браво!

56

чел -не чел...

преди 2 години

Рундьо вече подписа "зелената сделка" и си взе комисионната... А ВИЕ ЗИМАТА ДГД!

55

хехе

преди 2 години

по бесмислена статия и статистика не бях чел...абсолщтно объркваща...не систематизирана...а някои от данните са нахвърляни ей тъй ..да има нещо...да не говорим че такова проучване няма смисъл...подобни резултати могат да се дадат за в 90% от всички европейски държави....юзащо е извършена тази статистика и това запитване ..пак някакви европари се усвояват

54

Анонимен

преди 2 години

Климата се променя, това е факта, но е факт и че това се непрекъснат процес, нещо което се случва, откакто Земята има атмосфера. Колко са опасни климатичните промени за човечеството? Истината е че няма никакви рискове, добри най-фантастичните прогнози за увеличаване на глобалните температури с 5 градуса в сравнение с прединдустриалната епоха, няма да има апокалипсис. Човечеството е оцеляло след много по-тежък катаклизъм като ледена епоха, дори при липсата на сегашните високи технологии.

53

Анонимен

преди 2 години

А бе що не излезем от тъпия ЕС и не се оправяме сами, ей това не ми е ясно...Сделки, сертификати, шменти и капели за много кинти, затворен аец, енергийна криза....

52

Без идеология.

преди 2 години

До Анонимен "Ах този лош Радев, който вдигна цените и на тока и на газа и на олиото. И защо да го прави това бе, гербави тъ па ци? Още повече, че и да иска няма как да го направи.А пък добрият Борисов така милееше за народа" - Фактите са си факти. При Борисов тока беше по-евтин, строяха се магистрали и нямаше инфлация. Дори на БАН и на учителите вдигнаха парите. Простичко казано. при Борисов се живее по-добре от колкото при Радев.

51

Анонимен

преди 2 години

Факта че авторите на изследването обвързват замърсяването на въздуха с климатичните промени, говори че те самите са много некомпетентни по темата.

50

SHEFA

преди 2 години

НИЕ ВЕЧЕ ОТ 10 Г СМЕ НЕЗАВИСИМИ ОТ ЕРП- ТАТА-50 КВ.-И СЕГА СЪМ НА ЗЕЛЕНА-ДНЕС ИМАМ ПРОИЗВЕДЕНИ 70 КВ ЗА 6Ч-ЩОТО Е СЛЪНЧЕВО.ТИЕ МИСЛЯТ ЧЕ ЖИВЕЕМ В ПЕЩЕРИ.-ЗАСЛУЖАВА СИ.

49

Анонимен

преди 2 години

То и Тиквата не е чувал за Зелената сделка ама я е подписал...

48

Феникс

преди 2 години

Зелената сделка е неизбежна Няма друго .

47

Анонимен

преди 2 години

Хората масово не знаят за какво става въпрос, а това ще засегне из основи техния живот, бъдещето им, благоденствието и перспективите им за развитие, както на тях самите, така и на идните поколения. В момента ЕС е заложил план, за самоунищоние на собствената си икономика, а екоталибаните са впрегнали пропагандната машина, за да обясняват колко добре ще си живеем като средновековни селяци. Общо взето нещата много взеха да напомнят на културната революция на Мао.