76

Iordan Ivanov Geolog

преди 2 години

Много полезни лечебно деизнфекционни са качествени напитки вкл уиски,коняк,..Препоръчвам след прибиране в дома ,смяна на дрехите и къпане..Няколко лечебни глътки уиски,коняк,мастика,мента качествена ракия са отлична профилактика срещу навлезли в гърлото опасни мутанти и бактерии..Имах късмет да пробвам качествени *** в Кишинев и Одеса ..продават се в магазините..В Англия помагат всички марки уиски..

75

Анонимен

преди 2 години

"в САЩ живеят като стандарт по-добре" - това е мит който живее в източна Европа. В пост-социалистическите страни нямахме опит с ефектите на маркетингът и рекламата. Като деца се заблудихме че лъскавото е ценно. Още много хора тук си мислят че Макдоналдс е престижна и качествена храна. Истината е че в САЩ има много бедност. Много деца ходят гладни. Мои познати се изнесоха от Чикаго, след като за 2ри път за 3 години се намери убит чернокож в басейнът на комплексът им.

74

Анонимен

преди 2 години

Този с бутилката обаче е афро-американец или афро-европеец, по новите стандарти за именоване на ***. Може да има и афро-руснаци вече, но едва ли

73

Анонимен

преди 2 години

Явно попвителството се съобразява с хората. Щом не искат ваксини и строги мерки, значи така са решили. А може и да го преборчт, кой знае

72

СМЕХ....

преди 2 години

ВЕРНО Е---ПРОСТОТИЯТА Е НЕУНИЩОЖШМА...ХААХААА...!

71

Рузвелт

преди 2 години

До СталинДа бе, в САЩ живеят като стандарт по-добре, но за сметка на цялото блато от социални мрежи и хората спяха да имат мнение, полицейщина прикрита в жизнен стандарт..Русия е последната държава , която ще загине, понеже руснаците са неунищожими!!!И като мисъл и като дух са много напред!!!

70

Браво

преди 2 години

Такси трябва животът продължава !

69

Анонимен

преди 2 години

измислен грип

68

Анонимен

преди 2 години

"близо две трети от руснаците вярват, че коронавирусът е биологично оръжие, създадено от хората." И са прай!

67

100минуса

преди 2 години

Вчера Великобритания регистрира над 45 000 нови заболели и абсолютен рекорд по смъртност! Рекокрда май е от Март насам или изобщо рекорд. Във Великобритания има над 75% население напълно ваксинирани и над 4 000 000 поставени трети дози. Явно според техните данни, ваксиниран или не, не е признак за интелигетнтост.НО аз питам друго,несвързано с ваксините-защо не се отразяват техните данни?Зашо не се отразяват протестите в цяла Европа срещу зелените сертификати?

66

Ева

преди 2 години

"Толерантността ще достигне такова ниво, че на интелигентните хора ще бъде забранено д мислят, за да не обидят ***." Фьодор Достоевски. Мислете хора, мислете!

65

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

*Ако ще Умираме, Ще Умрем като Мъже, Това ще направим* -Реджеп Тайип Ердоган, Явно и Руснаците Мислят Така , ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

64

Анонимен

преди 2 години

Брей, баба Кичка Сталинова почна и да трие. *** като й е толкова акъла.

63

Дедо

преди 2 години

Не една световна империя е паднала когато народа и се е отдал на разгулно поведение. Да не говорим пък за малки държавици като нашата.

62

Анонимен

преди 2 години

До Баба Кичка Сталинова: Добре се справяш! Менкай малко стила де. Нищо, че смяната ти свършва.

61

БРАВО

преди 2 години

БРАВО НА ТЯХ. НАПЪЛНО ОСЪЗНАВАТ, ЧЕ ВСИЧКО Е МНИМА ИСТЕРИЯ, ЧЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА ИМПЕРИАЛИЗЪМ МИНИМИЗИРАН В ПОНЯТИЕТО ВИРУС. САМО, ЧЕ РУСНАЦИТЕ СА МНОГО УМНИ И НЯМА КОЙ ДА СЕ ВЪРЖЕ НА ТЪПОТИИТЕ НА НЯКОЙ СИ. БРАВО РУСНАЦИ САМО ТАКА!!!

60

Сталин

преди 2 години

още Сталин го е казал: хората са слама! Животът в бившия соц лагер няма нищо общо и никога няма да бъде като на запад! Дори най изпадналия емигрант в Западна Европа, ЮК, САЩ живее в пъти по-добре от в Русия или нашите държави.

59

Анонимен

преди 2 години

в източните Ко чини хората живеят като животни и човешкият живот няма стойност...

58

Марш

преди 2 години

Кви рекорди бе 1000души от 150 000 000милиона, а сметки за какво става въпрос, 20Българии.

57

Анонимен

преди 2 години

Точно руснаците са най-лошият пример за света. Няма цял народ дето да се напива с одеколони, антифриз и течност за чистачки :)))