7

Коприва

преди 2 години

Като гледам на снимката жената с телефона и маската сама на тая пейка се питам кога успяха толкова да ошашавят хората. До скоро поне въздуха беше сред неоспоримите дадености от Бога/Природата (според кой както го разбира). Сега някой се лишават от тях и без да има формални ситуации за това.

6

Типично по нашенски

преди 2 години

Тука всичко се запалило в пурпурно-червено, ама ние пак гледаме руснаците!

5

Анонимен

преди 2 години

Аиде и тия изтрещяха. Целия свят е памнал отново и никакви ваксини не спасяват никого. Вижте Англия, осъмнаха с 49 000 нови случая при над 80% ваксинирано население. Смъртността им е като при 2рата вълна. Вчера почина Колин Пауъл, един от видните американски политици, от тежък ковид след 2 игли! Онзи ден почина виден гръцки художник пак с 2 игли, на който чу отказаха всички органи. Така че сертификатите не пазят никой.

4

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 5 "Да и аз не ям шоколад заради съседа ми диабетик." И при вас ли като ядеш шоколад центровете за диализа затварят? И при нас така, затова и аз не ям шоколад. :))))) П.С. Яко сте зле!

3

Анонимен

преди 2 години

Той понеже вируса ходи само на кино, театър и плувен басейн. Разбираш ли не за заразява на други места. Сиропираните нали са предпазени ? Опасностна за тях само на тези места ли е? Еххх ама логика. Бееее

2

Зозо

преди 2 години

С.путника пази ли от вируса? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

1

Анонимен

преди 2 години

Дали е случайно, че все страни от бившия комунистически лагер са най-тежко ударени от пандемията след като вече има известно решение на проблема? България, Румъния, Сърбия, Черна Гора, Русия. Неграмотността не прощава.