106

Анонимен

преди 2 години

Това което е останало да пълзи около анадолските граници се задави от лакомия... затри белия генофонд. Скоро ще си учи родния си арабски език.

105

Анонимен

преди 2 години

Няма значение дали Австрия, Швейцария, Франция, Италия, Холандия , Англия...Най скъпото мляко навсякъде го копувам 0.80 цента. А кой е виждал Европа само на карта лъже че е повече. Хляба почва от 0.55 цента в цяла Западна Европа. В Полша и Чехия даже е по евтин.

104

наблюдател

преди 2 години

Литър прясно мляко в Швейцария - 2.2 евро за литър . Говориме за прясно . Не за картонена кутия с срок 6 месеца .

103

пепи

преди 2 години

Хляб и мляко се мерят . Литър мляко или килограм хляб . Това което гледате за Швейцария и Швеция навярно са по 100 грама . Пак сте се объркали нещо . Има интернет и много лесно се проверява всичко.

102

Интернационал

преди 2 години

И хляба в Швейцария е по евтин от българия. Нищо че взимат 5 000 франка..

101

Анонимен

преди 2 години

А защо 1 л. Мляко в Швейцария е по евтино от българия???

100

Някой ще ми обясни л

преди 2 години

как във Финландия литър мляко струва по малко от България????

99

СЪВЕТ

преди 2 години

До РеволютСКЪПИ СЪГРАЖДАНИ РАБОТЕЩИ И БЪХТЕЩИ В ЧУЖБИНА: НЕ СИ ИНВЕСТИРАЙТЕ ЗАРАБОТЕНИТЕ ПАРИ С КРЪВ И ПОТ В МАФИОТСКИ СТРОИТЕЛНИ СХЕМИ!! НЕ КУПУВАЙТЕ ИМОТИ В ***!!! СПЕСТЕТЕ СИ ПАРИ ЗА КЪЩИЧКА В АНГЛИЯ/ГЕРМАНИЯ/ФРАНЦИЯ ИЛИ КЪДЕТО ТАМ СИ РАБОТИТЕ!!! НЕКА МУТРОФАШИСТИТЕ ФАЛИРАТ СЕГА!!!

98

Револют

преди 2 години

Ало, от 1 година българите в чужбина пращат пари по различни пътища, които банковата система и другите му там Уестърн Юниън и Мъни Грам не отчита, парите вече са под друга форма - Скрил, Револют и дори по приятели, които си идват на ръка. На никой не му се пращат пари по банка, където таксата е вече по 10-12 лева еднократно. Живеем в дигитален свят - всичко е онлайн без да се видят от НСИ и банките у нас...

97

Анонимен

преди 2 години

Идеално, значи ще намалят покупките на апартаменти и ще се намали презастрояването, а ако Артекс и Тобо фалират ще е най добре.

96

До 102

преди 2 години

Всъщност до 1944 година доста малък брой хора са се осигурявали. През 1942 година са изплащани пенсии на 53702 човека.

95

Интернационал

преди 2 години

За какво да пращат? Хиперинфлация Няма никъде! Това е обир. Навсякъде държавите плащат тока, наема, здравни, социалните, детски, майчинство, и за гледане на стари хора. Имат социална политика, а не антисоциално гро.ще и племе сг.н

94

Анонимен

преди 2 години

Абе шефче, нали си на ясно , че берачите на малини няма да дойдат в твоята фирма , а ще са берачи или сервитьори и в Бг няма как да вземаш и да те осигуряват на 2 000лв .

93

Интернационал

преди 2 години

Край на подаръците! Сега какво ще папкат тия дето седяха в диваните 30 г???

92

До 98

преди 2 години

Още преди съветското робство сме на системата на Бисмарк, но преди това е имало натрупване защото работещите са били повече от получаващите. Но още 1946 фонда е заграбен, после още 5-6 пъти, последния е при боко 1, когато Дянков грабна сребърния фонд.

91

Анонимен

преди 2 години

В западна Европа държавата като се оплеска плаща, тока си е на същата цена. Няма информация

90

Анонимен

преди 2 години

Нещо сбъркано има. Около мен има стотина човека с деца в чужбина и нито един не получава пари от тях. Обратното е често срещано - родителите от България изпращат пари на децата си в чужбина. Тази статистика хваща само големите преводи, а такива правят сутеньори, наркотрафиканти, трафиканти на хора и т.н.

89

Анонимен

преди 2 години

Като разберат, че България е загубена кауза, съвсем ще спрат да пращат и още ще избягат. Да чакаш 30 години реформи и още да няма, ще доведе до край на България.

88

Гост

преди 2 години

Тая зима като ни затрият в глад, студ и с ваксини, наистина няма да има на кой да пращат.

87

Анонимен

преди 2 години

В България пенсионната система е немската система на Бисмарк - работещите със осигуровките си изплащат пенсиите на пенсионерите. Тук фонд няма, за да се източи. Системата си е много добра, ако няма демографска катастрофа, каквато има в България след 1989 година и ако няма такъв огромен дял на сивата икономика, какъвто има в България. Затова в България пенсиите са мизерни и се твърди, че някои пращали пари от чужбина на родителите си, но на практика такива няма. Тези пари се изпращат за изпиране.