49

333

преди 2 години

В европа над 75процента, а в България и Румъния доста под 50. Знаете ли какво означава това? Че след няколко години, когато ваксините започнат да действат по предназначение (уинк, уинк), целият континент ще бъде само наш - на българи и румънци. Предлагам още отсега да мислим как да си разделим европата с братята на север от Дунава. Аз казвам за нас да е всичко под Алпите, вкл. трите южни полуострова, а те да вземат Албиона и скандинавието. Но имаме няколко години да мислим по въпроса.

48

Анонимен

преди 2 години

Никога няма да станем европейци щото сме тъъппии като тиквено семе!

47

Анонимен

преди 2 години

До 51 Колко трябва да си елементарен и неграмотен, че да вярваш в пръскания от самолети, чипиране и подобнни простотии. Ако не ви плащат да лъжете така, значи сте много глупави хора всички антивакси

46

Анонимен

преди 2 години

Ако е бесплатно лечението вкл. и на усложнения от ваксина да, но то не е бесплатно, а в България не може и да си платиш таксата която всяка година скача и вече е 300 евро плюс солено такса доплащане.

45

Пътуващ във времето

преди 2 години

Защо?!

44

Ти откъде

преди 2 години

Събираш информация от Дойче зеле.и Бибиси мейби.Те да не са някъв непогрешим източник?По-големи лъжци и от Дневник и от Пик са.

43

В събота гледах

преди 2 години

От Ница, в четвъртък от Берн.

42

Фалшиви новини

преди 2 години

До 47 Сигурно ги гледаш във Фейсбук, бултаймс, спутник и русиятудей, нали? :)))))))

41

В ЕС

преди 2 години

Са 75% ваксинирани колкото при нас желаещите са 60%.

40

Анонимен

преди 2 години

Аз гледам протестите онлайн, сигурно са рекламни клипчета.

39

Какво е станало в Ин

преди 2 години

Наритаха фондацийката на Мелинда, като мръсно куче, Това се е случило. Щото се оказа че.вредите са повече от ползите

38

Анонимен

преди 2 години

До 44 Кви са тия непрестанни протести? Всичко си е спокойно.

37

Чудно

преди 2 години

За какво тогава са непрестанните протести в целия ЕС

36

Анонимен

преди 2 години

Толкоз им е акъла на европейските овчици. Това са едни нещастни същества с много пари, но без семейство, без приятели и се панират ако им ограничат правото да пътуват или да ходят в мола, щото те друго в живота си нямат.

35

до нощния часовой

преди 2 години

Нямам ФБ, но я ми кажи познаваш ли някой българин/българка, които могат да се похвалят с отлично здраве, да не страдат о т някаква степен на хронична умора и да кипи от жизненост? Не? А защо го правят, вече трябва да се навлезе в по-дълбоки води, място където повърхностните типове не могат да се гмурнат. Който знае какво имам предвид, го запазете в тайна.

34

Анонимен

преди 2 години

До nightwatch "от предишните ваксини станахме ли роби/зомбита?" --- Като те гледам как разсъждаваш, ти конкретно май си станал и двете...

33

До 35

преди 2 години

Чети за ваксината за полиомелит в Индия ,на чичо Били,какво е причинила и после коментирай

32

ужасена

преди 2 години

Добре, ама на половината сигурно вече е изтекъл 6 месечния срок. Тях също ли ги водят ваксинирани. Има трета ваксина за още 3 месеца?

31

Анонимен

преди 2 години

До 35 Как да четат, като са функционално неграмотни?

30

nightwatch

преди 2 години

До БЕЗ КОМЕНТАР едно време нямаше Фейсбук да четат глупости и всички си се ваксинирахме без да питаме какво ни бият. Но сега вярват в какви ли не глупости -- то не бяха 5G, кемтрейлс, чипове...Питам конспираторите (3/4 от българите):* защо някой ще ни слага чипове да ни следи като всеки е следен през телефона си доброволно?* защо вместо да дават пари за самолети просто не сипят отрова във водата, която пием?* от предишните ваксини станахме ли роби/зомбита?Моля ви, четете, но не във ФБ!