33

Amin

преди 2 години

Slava na nashiq spasitel isus hristos.. bog se griji za vseki.. NE SAMO S HLQB SHE JIVEE CHOVEK NO S VSQKO SLOVO OT BOGA...

32

ЛС1914

преди 2 години

сиднито не го мислете, той сега се възстанвява след като "случайно" седнал и се нанизал на двуметров кактус

31

Анонимен

преди 2 години

Сиднея сие спретнал ел.автоматична самотаковата и я кара без седалка. Кефил се по 30 км шот му свършва тока и сака още. Дерзай сидней, използвай лубрикант и охлаждане да не замирише на изгоряла гума изодзад.

30

Пияндурник

преди 2 години

Аз пък четох във вестник Дума, че двама руснаци са оцелели цели три дни без водка в Москва - щото имало затруднения в снабдяването.

29

Анонимен

преди 2 години

Крили са се от полицията, заради неправилни изявления във фейсбук.....

28

Щото

преди 2 години

Щот са били ваксинираниииииии,затва. как не се сетиха да впишат и това като реклама на ваксините в статията?

27

Дедовия

преди 2 години

Ха-ха-ха... някакъв варненски панеленплъх си придава важности... айде къш и да те няма анонимнико!

26

Анонимен

преди 2 години

До отСиднейAaвстралияКво ни интересува как си и какво правиш. Ти си самохвалко, нищо друго.

25

разкараи

преди 2 години

се тука не е хан

24

До Сидни

преди 2 години

Евала Сидни, мачкай бате и сипвай на хейтъритеИ пиши по-често :)

23

отСиднейAaвстралия

преди 2 години

Карам яко ел. байка, по 30+ км на ден. Останалото време работя в гаража ми по автоматика, направих куп ъпгрейди на мойта ламя, готова е за още по големи приключения. По ел.байка също ъпгрейднах, стана още по зъл. И снимки съм направил, но нямам време да ги кача и да ви сипвам тук. Още неща иамам да майсторя. Не мисля че съм лош човек, имам доста приятели тук и се наслаждаваме на красотите наоколо като ми остане време. Работя за ел.правителството на Австралия, зимам 5 цифри долари месечно

22

Анонимен

преди 2 години

Беър Грилс имаше епизод по оцеляеане в Кенгуроландия.Иначе Синдьо оцелява всекидневно пред компютъра. Защо ли не пуска снимки в други медии, а тук с възможност само една.?!

21

Анонимен

преди 2 години

Сиднито е реален. Наистина е добър програмист, но е ... как да го кажа особен човек. Още какво - фукльо, освен програмирането е ограничен в други области, но пък умее да снима. Ако представяше живота си по дипломатичен начин и без арогантност много хора биха го харесали. Мога да го открия кой е точно като име, но ще ми отнеме 1 седмица от личното време и това обезсмисля търсенето защото си имам мои личен живот и проблеми, които искам да посветя на себе си и близките ми.

20

до един долу

преди 2 години

И ти наистина ли вярваш, че сиднито е реален човек зад компа и пише чак от Австралия и то точно в днеса? Ха-ха, тези представящи се за сиднито са просто някои кибици, които висят пред компа в някоя варненска панелка, освен ако ти не си самият сидньо, ха-ха...

19

Анонимен

преди 2 години

При положение че нисана им бил намерен доста преди тях, по-добре да бяха чакали спасителите в него отколкото да се щурат из пустинята като мухи без глави

18

върбанБрястовСалкъмо

преди 2 години

Сигурно са били неваксинирани и затова са ги търсили. Иначе няма смисъл да ги спасяват

17

Да де

преди 2 години

Ама, колко дни са оцелявали. Има начин сам да добиеш вода в пуснията. Има разни кактуси съдържащи вода, отделно можеш да добиеш вода с изкопаване на дупка в пясъка, слагаш отгоре найлон и върху него камъче и от конденза добиваш вода, имат и вода нощно време от влагата, е не е достатъчно , но зависи как са използвали уменията си и колко дни са пребивавали в пустинята.

16

Верно е чудо

преди 2 години

щом на 21 и на 14 са вече мъже. У нас на 17-18 крадците-аборигени ги наричат "деца". Наскоро на един такъв на 21 г. му дадоха много лека присъда за много тежко престъпление с мотива, че е прекалено млади незрял, за да осъзнае деянието си и да бъде съден като възрастен.

15

аборигени

преди 2 години

На тази магистрала защо няма дупки с вода.

14

м дааа

преди 2 години

Хахахахаха, в първия момент прочетох че са изоставили сина си Нисан Навара .